Şimdi Ara

Babam arabayı tek başıma vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam dedi ki İzmir'e gidelim biz bir yerde kalırız sen de arkadaşında kalırsın dedi.

Ben de dedim ki sadece bir kere iki arkadaşımla birlikte arabayla biraz turlamak istiyorum dedim İzmir'e gidince.

Olmaz diyor, neden diyorum gereksiz diyor.

Ehliyetimi 2020 ekimde aldım bundan önceki araba peugeot 307 2005 model manueldi onu alıyordum dolanıyordum bir şey demiyordu. Sonra sattı onu peugeot 3008 aldı 2021 model sıfır gecen sene nisanda.

Bu arabayla da şehir için şehir dışı çok kez kullandım babam da vardı annem ve kardeşim de var.

Ama babam arabayı 1-2 saatliğine arkadaşlarımla dolanmam için vermiyor.

Babama çok sinirlendim dostlarım gerçekten yaptığı bencillik. Ben 5-6 kez moovda araç kiralayıp kullandım bir şey olmadı ama kendi arabasını vermiyor bana.

Bulgaristan'da bile gençler iyi kötü araba alıyor ben babamdan araba dileniyorum, çok can sıkıcı bir durum.

Türkiye'de yaşamaktan sıkıldım maaşla hiçbir şey alınmıyor. Benim de güzel bir arabam olsa ne güzel olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bana da vermiyordu bende kaçırıyordum. sonra baktı olacak gibi değil vermeye başladı artık arabadan inmiyom 

güncel arabaları vermeyenleri hiç anlamıyorum ulan yeni arabaların çoğunda her yeri sensör dolu kaza yapmak için ekstra çaba sarf etmek gerek.

ayrıca amerika da bir genç olsan muhtemelen kendi araban olmuştu.

• Araç fiyatları almış başını gitmiş baban da korkuyordur arabaya zarar gelecek diye
    Araç bir de son model olunca insan için daha kıymetli oluyor. Eski model olsa al kullan der aracın bir yerine zarar gelse çok sıkıntı yapmaz insan .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de gt paket aldı ya araba kendi kendine park ediyo, bir sürü kamera var sensör var ya. Gerçekten 307 gibi bir arabayla park ederken hiç hata yapmadım bununla zaten yapma ihtimalim çok düşük.

Sadece bir kere hata yaptım o da moovda manuel clio kiralamıştım. Park yerinden çıkarkan arka tamponu çok hafif değdirdim o da sabahın 4'ü camlar biraz buğuluydu tam göremedim ondan oldu. Ama ne çizik ne de vuruk izi vardı hiçbir şey yoktu.

Türkiye'de yaşamaktan bıkma sebebi ya, neden her şey bu kadar zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3280 -- 26 Ocak 2022; 20:53:55 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hayattan soğudum usta, zaten çatacak yer arıyorum babama fena sinirlendim şu an.

• Baban haklı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kararımı verdim

Bir daha babamın arabasını çok ihtiyaç duyulması haricinde kullanmıyorum.

Araba babanın olsa da çok fark etmiyor.

Arabasızlığa kendimi alıştırmış olurum hem. Türkiye'de yaşamaya devam edersem alamam zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.