Şimdi Ara

Babam annemi aldatıyor şoktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
4
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lütfen bana akıl verin çok kötüyüm mutlu bir ailem var ama babam ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum olay şöyle :
    Şimdi babam geclik zamanlarinda 1 tane sevgili yapmis uzun zaman onla birlikte olmus sonradan askerlik vs derken kadından ayrilmis ve annemle evlenmiş 1-2 sene önce babama facebook actim oda ordan eski sevgilisini bulmus ve eklemis birbirlerine sarkilar yolluyorlardi ve annem bir gun bunlari gormus ben olayi biliyordum ama bu kadar ciddi olacagini dusunmemeştim o sene annemle babam baya bir tartiştı ve ayrilma noktasina kadar geldiler sonradan barisip olayi unuttular. Ve 1-2 hafta once babam tekrar facebook'a girmeye baslamis ve kadina numarasini vermis ara beni yazmis yani babam annemi seviyor bencene ama neden boyle yapiyor anlamiyorum facebook'u kapattirmiyor işler dahada ileri gider diye korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla çok zor durum.
  • arada kaçamak yapıyor baban. annen boşanmadıkça bırakmaz bence
  • tavrını koymalısın.

bir babaya yakışmayacak hareketler bunlar

gerçi bence hiç kimseye yakışmaz aldatma olayları

çok soğuk davran ve nedenini anlamasını sağla. pişman olsun.
  • Babanın eski sevgilisine mesaj gönder. Sizin yüzünüzden ailem dağılmak üzere lütfen babamla irtibatınızı kesin de. Eğer vicdanlı bir kadınsa ilişkisini bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

arada kaçamak yapıyor baban. annen boşanmadıkça bırakmaz bence

Dostum bunu anneme nasıl söylim şuan çok kötüyüm yani hiç birşey olmasa bile o kadınla konuşması bile kötü annem 1 kere affetti bir dahada affetmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babana laf anlatamazsin.Bu durumdaki bir erkege laf anlatamazsin.Ne yaparsan yap kafasinin dikine gidecek belki seni de hice sayarak.Annenin yaninda ol ve destek ol.Ya da kadina direk sen mesaj at ve durumu bildir.Ama aile durumuna gore karar ver riskli bir olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 22 Ekim 2012; 0:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

Babanın eski sevgilisine mesaj gönder. Sizin yüzünüzden ailem dağılmak üzere lütfen babamla irtibatınızı kesin de. Eğer vicdanlı bir kadınsa ilişkisini bitirir.

İşler kötüye giderse öyle yapicam ama sorun şu ilk adimi babam atmiş yani kadın ters tepki verse yine olan benim aileme olcak

• ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle. ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

arada kaçamak yapıyor baban. annen boşanmadıkça bırakmaz bence

Dostum bunu anneme nasıl söylim şuan çok kötüyüm yani hiç birşey olmasa bile o kadınla konuşması bile kötü annem 1 kere affetti bir dahada affetmez

Geçmiş olsun hocam ilk önce
    O kadınla bir şekilde buluş ve vazgeçmesini söyle dinlemezse annene söyle zaten yaşın büyük sanırım bu
    saatten sonra kendi başının çağresine bakabilirsin babandan da intikam olarak annen büyük bir tazminat alabilir

• Host dosyasını degistir ve facebook'a erisimi engelle baban giremesin.

• bırak parçalasın onu şampiyon
  • Yil 2012 ayrilmak gayet medeni bir durum , bir biriyle anlasamayan veya artik bir birlerini sevmeyen insanlarin beraber durmasi zorunlu degil anneni ve babani yanina alip bu durumu ciddi bir sekilde konusabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

quote:

Orijinalden alıntı: Howard Roark

Babanın eski sevgilisine mesaj gönder. Sizin yüzünüzden ailem dağılmak üzere lütfen babamla irtibatınızı kesin de. Eğer vicdanlı bir kadınsa ilişkisini bitirir.

İşler kötüye giderse öyle yapicam ama sorun şu ilk adimi babam atmiş yani kadın ters tepki verse yine olan benim aileme olcak

Bence işlerin kötüye gitmesini bekleme. Ne kadar erken davranırsan o kadar iyi olur baban da fazla heves yapmış olmaz. Kadın ters tepki verirse de rezil ederim sizi deyip tehdit et korksun biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Host dosyasını degistir ve facebook'a erisimi engelle baban giremesin.

Genelikle kendi telefonundan giriyor

• Suç senın niye babana facebook adresi açtın ??
  • kadın evlimi onu öğrenebildin mi ?

bu arda sne kaç yaşındasın

bana kaç yaşında

o kadın kaç yaşında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

Suç senın niye babana facebook adresi açtın ??

Haklısın...

• Feysini kapayacaksın baba, istemiyorum de. İtiraz ederse sadece yüzüne bak hangimizin önemli olduğunu sor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.