Şimdi Ara

B6 passat kullananlar ve sahibi olmuş olanlar. Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar, geçen gün 70 bin tl araç önerisi istemiştim ama artık 70 bin tl araç kalmamış memlekette, uzun yolda yapacağım için b6 passat düşündüm. Kredi çekicem. 1.6 manual vites b6 passatlar nasıldır? tavsiye edermisiniz? Alırken nelere dikkat edeyim.

Şimdiden yardımcı olacak dostlarıma teşekkür ediyorum!

B6 passat kullananlar ve sahibi olmuş olanlar. Bakabilir mi? B6 passat kullananlar ve sahibi olmuş olanlar. Bakabilir mi?

• Araba hakkında bilgim yok ama pahalıdır bunlar.

2006 2007 falan makyajlı Vectra C bakabilirsin.

85-90a falan full paketi alınabiliyordu diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    kredi çekicem hocam ama vectra c de bakayım. sağolasın
  • Vectra ya bence bulaşma. B6 passat o yıllarda sınıfının en iyi aracıydı.
    Tavsiyem 1.6 Fsi dan alman. Diğer 1.6 102 lik motor Golf te hiç yürümüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Vectra ya bence bulaşma. B6 passat o yıllarda sınıfının en iyi aracıydı.
    Tavsiyem 1.6 Fsi dan alman. Diğer 1.6 102 lik motor Golf te hiç yürümüyordu
    Hocam neden Vectra ya bulaşma dedin ben 11 senedir memnuniyetle kullanıyorum.

B6 passatı kullanmadım ama dışarıdan ben de çok beğeniyorum. Sadece pahalı olacağını düşündüğüm için alternatif olarak Vectra önerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Fsi tüpte nasıl çok kişi kullanıyor galiba, problem yaşayan yok.
  • B7 1.4 TSI Prins LPG’li kullanıyorum aynı zamanda 520D var.

Soruna gelirsek TSI ve Prins LPG’li bulabilirsen kaçırma al,pişman etmez yakıtı çok iyidir Prins kit varsa %2 benzin harcar.20binde bir 350 TL filtre değişimi ister sadece,AFR ayarı vs istemez otomatik kendisi yapar.

FSI kesinlikle alma,1.6 düz motor alabilirsiniz.FSI tüpe uyumlu değil,kullananlar uyumlu desede,uyumlu değil benzini içer.

Kronik arıza olarak servo,devir daim aldığınız gibi değiştirmenizi öneririm,kış aylarında araç stepneden su alabiliyor giderleri mutlaka kontrol ettirin genelinde kronik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 8 Ocak 2021; 20:34:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şöyle diyeyim bende 2006 fsi vardı, hala özlerim güzel modeldir. Oturaklıdır yalıtımı iyidir

• 1.6 mondeo bak 2 senedir kullanıyoruz yürütmesi daha ucuz 1.6 125 lik motoru fsı danda hitlerdende hem yakıt hem sağlamlık hem yakıt hemde performans olarak avantajlı
    Yalıtımı yol tutuşuda iyi b6 passattan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Hocam neden Vectra ya bulaşma dedin ben 11 senedir memnuniyetle kullanıyorum.

B6 passatı kullanmadım ama dışarıdan ben de çok beğeniyorum. Sadece pahalı olacağını düşündüğüm için alternatif olarak Vectra önerdim.

Alıntıları Göster

Piyasada çoğu vectra ilândaki kmsini 2 kere yapmış. Bende sahipleri ile konuştuğum zaman çıkardığı sorunlardan çok yaka silken vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHIHAD -- 8 Ocak 2021; 21:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmen87

Fsi tüpte nasıl çok kişi kullanıyor galiba, problem yaşayan yok.

Fsi motor tüpe uyumlu değildir. Bu yüzden seveni yoktur. Tüplü kullanım için 1.6 102 motoru tercih edebilirsin

• ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    onuda listeme alayım hocam
  • Tavsiyem 2008-2011 1.6 125 hp Ford Mondeo olur. Lpg ile uyumlu sağlam araçtır fiyatı nispeten uygundur. Performansı 1.6 passattan daha iyidir. Donanım anlamında üzmez uzun yolda çok keyiflidir.
  • 1 yıldır 2006 1.6fsi comfortline kullanıyorum. Motoru uzun yolda zayıf kalıyor. Haricinde memnunum.

• 1.6 102bg 8v motor çok hantaldır ama sorunsuzdur. LPG ile tam uyumludur.

• Merhaba 1.6fsi ve 2.0tdi kullandım.Siz galiba düz 1.6 bakıyorsunuz.Düz 1.6 lar fsi gibi lpg ye uyumsuz değildir bu yüzden ekonomik şekilde kullanabilirsiniz.Sadece fazla performans beklemeyin.

Araçtaki dsg şanzıman biraz hassastır kalkışlarda ve park halinde “d” konumunda titreme yapıyorsa 5-8bin tl masrafı vardır dikkat edin.

B6 kasanın görünümü,yol tutuşu,konforu çok güzeldir.Zaten vw b7 kasanın dışını değiştirip devam etti b6 kasaya.

Sadece parçaları biraz tuzludur ve bakımsızına denk gelirseniz biraz can sıkar.(Klima ünitesine 2bin tl vermek gibi)

• bu kasayı alacaksanız 1.6 hitler motorlu olanı alın onunda temizi zor bulunur size tavsiyem seat exeo 1.6 Audi A4 tür kendileri on pancur arka panjur değişik ön göğüs A4 Cabrio nundur efsane kasadır derdi tasasi yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 9 Ocak 2021; 1:0:48 >
  • individual İ kullanıcısına yanıt
    Genelde 3 kişi full bagaj ve klima açık yolculuk yapıyorum. Bu şartlar altında çok üzerse hem beni hem ailemi yorar gibi o zaman
  • BayGlock kullanıcısına yanıt
    Dsg almayacam hocam manual olacak. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile araştırma yapıp hafta içi bulduğum araçları bakmaya gidicem.

Yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi mondeo da ekledim listeme onlarada bakacam artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.