Şimdi Ara

B6 passat kullananlar ve sahibi olmuş olanlar. Bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayırlısı olsun şimdiden.Size tavsiyem km felan iyi sorgulayın bu kasa passat dizel - benzin farketmez hep uzun yol yapmışlardır.

Birde boya önemli değil ama 3-5 değişenli araçlardan uzak durun.Ağır hasar olmasa bile pertten dönmüş gibidirler.İyi bir ekspertize baktırın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kredi kaç çekeceksen onu söylesen yardımcı olabiliriz 120 bandına çıkabilir misin?

• FSi değil de Hitler motor ise güzel olabilir. Yürümez pek ama sorunda açmaz. Belki 2.0 bakılabilir. B6 kasa Passat benim en sevdiğim Passat kasasıdır. Dönemine göre dolu,konforlu ve kaliteli bir modeldir. Kesinlikle alınır.

• 3 senedir 2010 makyajli B6 passat kullaniyorum.DSG otomatik ve 2.0 tdi 170 beygir olan.330 bin km de olmasina ragmen gram yag yakma yok,motor sanzuman sorunsuz ve buyuk masraf yapmadim aracima.Ben tavsiye ederim.Tek eksi yani icerisine biraz fazla ses aliyor,yalitim daha iyi olabilirmis.Premiumlardaki gibi degil,onun disinda beklentilerini karsilar.

GOOGLE CHROME & VİSTA ULTİMATE 64 BİT
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.