Şimdi Ara

B sınıfı ehliyeti olan için A2 ekletmek ne kadar sürüyor ? <<<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B sınıfı ehliyeti olan biri için A2 ekletmek ne kadar sürüyor ?

• Benimde B sınıfı ehliyetim var. Bende B den A2 ehliyeti almak istiyorum, kısmetse haftasonu kayıt yaptıracağım. Temmuzdaki sınav için son kayıt tarihi önümüzdeki cuma gününe kadar. Ben 200TL'ye anlaştım kursla, tahimini 3 ay sonra ehliyet elimde olur. Fiyat olarakta 200TL kurs, 75TL teori ve direksiyon harcı, 83TL ehliyet harcı son olarakta 67TL kart parası var.
  • B'den A2'ye geçmekla ilk defa ehliyet almak arasında zaman ve para bakımından hiç bir fark yoktur. Ehliyetinizi alırken E+A2 alın derim. Beraber alırsanız masraflar yarı yarıya düşer. Tekrar dosya açılmadığı için A2 neredeyse bedavaya gelir. Hatta ve hatta bir çok Sürücü Kursu İzmitte E alana A2 ücretsiz veriyor. Ben sonradan aldım A2'yi. Fazladan 5oo lira verdim.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • ben de yeni kayıt yaptırdım..

250 Tl kurs (sağlık raporunu kendileri alacak benim adıma)
    50 TL bişey için vermiştim ama unuttum
    45 TL sınav harcı
    97 TL emniyet

quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

Benimde B sınıfı ehliyetim var. Bende B den A2 ehliyeti almak istiyorum, kısmetse haftasonu kayıt yaptıracağım. Temmuzdaki sınav için son kayıt tarihi önümüzdeki cuma gününe kadar. Ben 200TL'ye anlaştım kursla, tahimini 3 ay sonra ehliyet elimde olur. Fiyat olarakta 200TL kurs, 75TL teori ve direksiyon harcı, 83TL ehliyet harcı son olarakta 67TL kart parası var.
  • Konuyu hortlatmış gibi olmasın ama ehliyet için her aşamayı hallettim (Bsınıfı). Sertifikamı falan herşeyi aldım ancak emniyete harcı yatırıp kartı bastırmadım. Acaba şimdi ben bir de A2 için kursa gitsem tüm belgeleri hazırlayıp A' ve B sınıfı ehliyeti aynı anda almak için emniyete başvursam sıkıntı olur mu? Ya da sürücü kursu kaydı ve sınavda sadece motordan girebilmek adına elimde B sınıfı ehliyet mi olması gerekiyor?

Orijinalden alıntı: degno

1 sınav süreci kadar, tekrar sınava girip 20 soruluk motor bölümünden soru çözcen...

hocam motor bizim b alırken girdiğimiz motorla benzer mi ? o kitaba çalışsam farkı olur mu ?

Orijinalden alıntı: ozanozsavas

quote:

Orijinalden alıntı: degno

1 sınav süreci kadar, tekrar sınava girip 20 soruluk motor bölümünden soru çözcen...

hocam motor bizim b alırken girdiğimiz motorla benzer mi ? o kitaba çalışsam farkı olur mu ?

evet B ile aynı motor bölümüne çalışman gerekiyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.