Şimdi Ara

Aziz Yıldırım ve Etik Değerler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

asla bir araya gelmeyecek 2 sey.

eskisehirspor'un baskani Halil Ünal agir fenerlidir. fenerbahce icin az mac satmadi.
    galatasaray'i itibarsizlastirmak icin Kap'a bildirmemizi bekledi 2 baskan.

sahada alamadiklari sampiyonluklari boyle telafi etmeye calisiyorlar. yazik... unal baskan olmasa seref denilen bir sey kalmayacak su ulkenin futbolunda.

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Kesinlikle katılmıyorum. Arada rekabet var. Sizdeki Selçuk'u Aziz zamanında 3m fazla verip alsaydı mesela durum ne olurdu. Fenerbahçeye getirisi üstüne birde Galatasaraydan götürüsünü hesaplayınca gayette mantıklı bir transfer oluyor. Bahsettiğin ilgileniyorsanız saygı duyuyoruz biz ilgilenmiyoruz meselesi Türk oyuncularda işlemez. Zaten hepi topu ne kadar var ki? Sevindin mi bu transfere dersen açıkça söyleyeyim üzüldüm. Ne olacağı belli benim gözümde. Bundan 1 ay öncede diyordum inşallah Gs alır diye hala da aynısını söylüyorum. Benim gözümde işe yaramaz oyuncu ama adamlarında eli mahkum bi yerde mecbur kapışacaklar içerlemenin anlamı yok.

Aradaki rekabet olayı bence şu durumda geçerli olur ; İki rakip kulüp bir futbolcuya talip olur. Teklifler yapılır ve geri dönüş beklenir. Kulüp ve futbolcu da ya daha yüksek teklif yapana ya da vizyonu daha yüksek olan kulübü tercih eder. Sonuçta kazanan kulüp adil bir transfer yarışı çerçevesinde kaybedene çalım atmış olur, bunda bir sıkıntı yok, olamaz da.

Ancak 9 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe resmi sitesinden bildiri yayınlandığı zaman da Alper Potuk vardı. Bu futbolcunun yine satılacağı biliniyordu. Önümüzdeki sene yabancı sınırının düşeceği biliniyordu. Fenerbahçe bu futbolcu için '' önümüzdeki sene için planlarımızda yok '' dediği andan itibaren bana göre bitmiştir. Koskoca Fenerbahçe camiası bu bildiriyi yayınladıktan sonra futbolcu kalmamış gibi Alper'e tekrar, hem de gecenin bir körü talip olup bildiri yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir.

Ek olarak Alper Potuk daha geçen sene '' Sözleşmesine Fenerbahçe küme düşerse serbest kalmak istiyorum maddesi ekletmek istiyor '' diye medyanın önüne atıldı. Bu açıklamayı yapan taraf Fenerbahçe. Kulüp çıkarları ve değerlerinin açıkça hiçe sayıldığını gösteriyor bu akşamki hamle. Sen senin değerlerine saygı göstermeyen bir adama rest çektikten sonra resmen tekrar talip oluyorsun.

Neresinden tutarsanız tutun bu işte idari ve yönetimsel açıdan sıkıntı var.

Oyuncu bazında konuşursak Alper şuan potansiyeli en yüksek Türk'tür. Fenerbahçe'nin aradığı kan olmasa da mutlaka faydalı olacaktır.

Hayırlı olsun.

potansiyeli en buyuk türk oyuncuyu fenere kaptırmak bir hatadır. bunun etikle alakası yok.

etik in tanımıyla da alakası yok. bayern bastı parayı aldı götzeyi. kimine göre etik değil. bana göre etik. söz verilir ön anlaşma olur ancak bundan vazgeçilebilir. sakız gibi konuyu uzattılar ve kaptırdılar.

adını doğru koymak lazım. biz kaptırdık onlar aldı. yabancı sınırı olmasaydı 3 edermiş te beş edermiş. yabancı sınırı var mı? var. o zaman bana göre 8 de ederdi. ver 6 milyon artı elmander al.

yarın bu adam döktürmeye başladı mı o zaman çok geç olur.

Maalesef transferler bu şekilde yapılmıyor.

Galatasaray'ın yönetim hiyerarşisini biliyor musunuz bilmiyorum ancak sırf yabancı sınırı var diye gözünü kırpmadan '' ver 8 milyon + Elmander'i '' şeklinde bir tutum sergilerse, bunun hesabını veremez bu yönetim. Adama iki gün sonra mali Kongrede israf ettiği her kuruşun hesabını sorarlar.

Ben olayın etik yönüyle ilgili bir yorum yapmadım ki olayın etik olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bana göre Fenerbahçe yönetimi hamlelerinde düşünmeden ve ileriyi görmeden hareket etmekte. Bu da kulübe iki gün sonra olumsuz bir şekilde yansıyor.

Bana göre Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerin değer yargıları her platformda korunmalıdır. Ben resmi sitemizden bir transfer yalanlaması geldikten sonra söz konusu futbolcuyu transfer ettiğimiz zaman rahatsızlık duyar ve o yalanlama haberini kimin yaptığını sorgularım. Transfere sevinirim vs. orası ayrı konu ancak bu kulüpler kimsenin tekelinde değildir. Ona göre hareket edilmelidir. Kimse kafasına göre iş yapmamalıdır.

Tüm bu nedenlerden ötürü sakız gibi uzattılar demek doğru olmaz. Size göre kazanılan paraların yanında verilecek ekstra 3 milyon euro hiçbir şey olsa da kulüp yönetimi bunu çok iyi düşünmeli. Cebinden çıkarıp veriyor olsa dahi basındani kamuoyundan gelecek her türlü aksiyonu düşünmeli, tartmalı.

Ek olarak ; bu takım Alper gelmedi diye hiçbir şey kaybetmez merak etmeyin. Galatasaray'ın Alper'e ihtiyacı olduğundan çok Alper'in Galatasaray'a ihtiyacı vardır.

Ağzına sağlık be. Helal olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bence eskişehirin yaptığı etik değil. ünal başkan boş konuşan biri değil. daha 3 gün önce sözlü olarak anlaştık dedi. eğer öyle bir durum varsa ve fener daha fazla veriyorsa bile önce bize bunu sormalıydı. neyse bakalım ulunmaz hint kumaşı değil alper. kimin ne olduğunu öğreniyoruz gide gide
  • es-es başkanı anlaştık diye birşey demedi ki basının abartması, gsden teklif geldi yönetimle görüşücez karar vericez demiş gs de bu sırada borsaya bildirdi, bu oyuncunun kesin olarak geldi, alındı anlamına gelmiyor ki yasal zorunluluk zaten borsaya bilgilendirme. bu arada fb daha iyi teklif yapınca es-es yönetimi bu teklifi daha cazip bulup kabul etmişler bunun etiklikle n alakası var şimdi. parayı veren düdüğü çalar hesabı. anadolu kulüplerinin hepsi böyle para para para...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Bu işlerde etik falan olmaz.
    O zaman gs'nin Burak'ı transfer etmesi de etik değildi.
    Parayı veren düdüğü çalar.

Yaw arkadaş allah için bu Burak transferi ile bunu karşılaştıran kafayı merak ediyorum.

Burak transferinde neyin etiğinden bahsediyorsunuz siz? adamın sözleşmesine 5M luk maddeyi GS mı koydu? Sen eğer adamla sözleşme yaparken ileriyi düşünmezsen yarın adam tabikide gider.

Buradaki durum tamamen farklı , GS Kap'a bildirim yapıyor , sen aradan çıkıp sanki nispet yapar gibi KAP 'a bildirim yapıyorsun.

Bunu da 9 Mayısta "Alper Potuk ile ilgilenmiyoruz" diye yazdıktan sonra yapıyorsun.
    Etikliği geçtim ,bu düpedüz resmi siteden yalan söylemek.

adamın sözleşmesindeki bir açıktan yararlanarak normalde 10-15 milyon euro edecek adamı 5 milyon euro'ya almak etik değildir. Ben etik değerlerden bahsediyorum sen yazılı kanunlardan bahsediyorsun. Etik değerler zaten yazılı değildir.
    Fenerin yaptığından hiç bir farkı yok.
    Fener de bu transferde hiç bir yazılı kanunu ihlal etmemiştir.

• Ne etiği be arkadaş, adam şike yapmış gerine gerine geziyor. Siz de bu adamdan etik değer, ahlak bekliyorsunuz yürüyün gidin işinize ya

Herkes Haddini Bilecek !
  • Mağazadan bir şey almışsın kasaya koyup parasını vereceksin cin alinin biri gelip dükkan sahibine bunu bana sat diye para uzatıyor. ikisi de eşek.

AY Cephesi,artan baskılar,taraftarı rahatlatma,rakibine üstünlük kurma gibi düşüncelerin sevki ile bu işi yapmıştır,mübahdır.

Eşk. Başkanı,klübe daha fazla para kazandırmak için ordadır,mübahdır.

Ancak,maçta iken, koro halinde,küfür yiyen bir oyuncunun,o takıma gitmesi mübah mıdır,tartışılır.

Hayatta para bir çok şeyi satın alır,peki ya insan gururunun değeri nedir?

Orijinalden alıntı: PuSaT28

Aşkta ve savaşta her şey mübahdır.

AY Cephesi,artan baskılar,taraftarı rahatlatma,rakibine üstünlük kurma gibi düşüncelerin sevki ile bu işi yapmıştır,mübahdır.

Eşk. Başkanı,klübe daha fazla para kazandırmak için ordadır,mübahdır.

Ancak,maçta iken, koro halinde,küfür yiyen bir oyuncunun,o takıma gitmesi mübah mıdır,tartışılır.

Hayatta para bir çok şeyi satın alır,peki ya insan gururunun değeri nedir?

Eşk değil,Esk. Olacaktı.

Alper anlaşmaya imza attı mı bu arada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığına bakar mısınız?.Aziz Yıldırım ve Etik değerler...Aziz Yıldırım sahte çürük raporu alıp sonrada bedelliden yararlanan bir adam.Şike yapmaktan ve çıkar amaçlı örgüt yöneticiliğinden 6 yıl 3 ay ceza alan bir adam.Babası bir cinayete karışıp katil olduğunda her nasıl yaptıysa babasını cezaevinden kurtaran bir adam.Wikiliks belgelerinde Yaşar Büyükanıt'la olan ilişkisini yazmayı bile burda gerek duymuyorum son derece çirkin iddiaların sahibi olan bir adam.Hangi etik değerden söz ediyorsunuz siz?Etiklik kim Aziz Yıldırım kim?.
  • Arkadaslar söz ağızdan bir kere çıkar düsünün bugün günlerden cumartesi diyelim siz bir 2. el araba alıcaksınız adamla görüsüyorsunuz 10.000 liraya anlasıyorsunuz pazartesi günü devir islemleri olacak adamın yanından ayrılıyorsunuz ve baskası gelip az önce giden adam ne kadar verdiyse 2 katını veriyorum bana sat diyor burda satıcının demesi gereken sey yok kardesim araba satıldı ama parayı görünce her seyi unutan satıcı arabayı 2 katı fiyatına diğer adama veriyor burda hem satıcının hem de 2 katı fiyatına alan alıcının yaptığı hareket etik değildir.
  • Fenerbahçe'de başarılı olmuş, Dünya çapında ses getirmiş , iyi yerlere gelmiş büyük takımlar ile anılmış bir futbolcu söyleyin bana (Salih evresinin henüz %20 sinde). Alper Fatih Terim'i seçmedi ve çürümeye mahkum kalacak FB'de. Bir yıldız adayı daha söndü .

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

bla bla bla

Ağzında tutma, yut birşey olmaz

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Bu işlerde etik falan olmaz.
    O zaman gs'nin Burak'ı transfer etmesi de etik değildi.
    Parayı veren düdüğü çalar.

Yaw arkadaş allah için bu Burak transferi ile bunu karşılaştıran kafayı merak ediyorum.

Burak transferinde neyin etiğinden bahsediyorsunuz siz? adamın sözleşmesine 5M luk maddeyi GS mı koydu? Sen eğer adamla sözleşme yaparken ileriyi düşünmezsen yarın adam tabikide gider.

Buradaki durum tamamen farklı , GS Kap'a bildirim yapıyor , sen aradan çıkıp sanki nispet yapar gibi KAP 'a bildirim yapıyorsun.

Bunu da 9 Mayısta "Alper Potuk ile ilgilenmiyoruz" diye yazdıktan sonra yapıyorsun.
    Etikliği geçtim ,bu düpedüz resmi siteden yalan söylemek.

adamın sözleşmesindeki bir açıktan yararlanarak normalde 10-15 milyon euro edecek adamı 5 milyon euro'ya almak etik değildir. Ben etik değerlerden bahsediyorum sen yazılı kanunlardan bahsediyorsun. Etik değerler zaten yazılı değildir.
    Fenerin yaptığından hiç bir farkı yok.
    Fener de bu transferde hiç bir yazılı kanunu ihlal etmemiştir.

Seninle şurada anlaşamıyoruz , Eğer burağın değerini sen 10-15M € görüyorsan , yönetici olup sözleşmesini o şekilde yapacaksın. Bu bir açık değil , bu bir yöneticiliktir.

Sende okadar öngörü zekası yoksa da , milyon dolarlık klübü yönetmeyeceksin. Bunda etik bir konu yok. Nasıl olabilir? Bugün Ribery GS'a geldi bizim yöneticilerin acemiliğinden dolayı Marsilya sözleşmesindeki maddeyi kullanıp satın aldı kimse dönüpte Marsilya ya kız dı mı? Hayır. Herkez problemin yönetimden olduğunu anladı.

Bu iki olayı bu yüzden karıştırmayın diyorum . Birisi yöneticilik zaafı ,diğeri etik zaafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePro66

O kadar yorumun özeti

1.si Aziz Yıldırım gibi bi adamdan etik bi davranış bekleme saçmalığı

2. Saçmalık ise transfer ve borsada bi dünya dolaplar çevirmiş bi galatasarayın gelip Aziz Yıldırım'ın etikliğine laf etmesi

Demek GS transfer ve borsada bi(r) dünya dolap çevirmiş. Şikayet ettim bakalım ceza alacakmısın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.