Şimdi Ara

Aziz Yıldırım ve Etik Değerler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav he he sen adamla sözle anlaş herhangi bir belge kağıt imzalatma resmileştirme sonra aziz yıldırım daha fazla para verip alınca ama etik değer bla bla de. Aynı şey sene başında basketbolda ilkan karamanda da olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    potuk dediğimiz adam ilk 11 oyuncusu olamaz bizim takımda.
    iyi bir yedek olur en fazla.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Kesinlikle katılmıyorum. Arada rekabet var. Sizdeki Selçuk'u Aziz zamanında 3m fazla verip alsaydı mesela durum ne olurdu. Fenerbahçeye getirisi üstüne birde Galatasaraydan götürüsünü hesaplayınca gayette mantıklı bir transfer oluyor. Bahsettiğin ilgileniyorsanız saygı duyuyoruz biz ilgilenmiyoruz meselesi Türk oyuncularda işlemez. Zaten hepi topu ne kadar var ki? Sevindin mi bu transfere dersen açıkça söyleyeyim üzüldüm. Ne olacağı belli benim gözümde. Bundan 1 ay öncede diyordum inşallah Gs alır diye hala da aynısını söylüyorum. Benim gözümde işe yaramaz oyuncu ama adamlarında eli mahkum bi yerde mecbur kapışacaklar içerlemenin anlamı yok.

Aradaki rekabet olayı bence şu durumda geçerli olur ; İki rakip kulüp bir futbolcuya talip olur. Teklifler yapılır ve geri dönüş beklenir. Kulüp ve futbolcu da ya daha yüksek teklif yapana ya da vizyonu daha yüksek olan kulübü tercih eder. Sonuçta kazanan kulüp adil bir transfer yarışı çerçevesinde kaybedene çalım atmış olur, bunda bir sıkıntı yok, olamaz da.

Ancak 9 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe resmi sitesinden bildiri yayınlandığı zaman da Alper Potuk vardı. Bu futbolcunun yine satılacağı biliniyordu. Önümüzdeki sene yabancı sınırının düşeceği biliniyordu. Fenerbahçe bu futbolcu için '' önümüzdeki sene için planlarımızda yok '' dediği andan itibaren bana göre bitmiştir. Koskoca Fenerbahçe camiası bu bildiriyi yayınladıktan sonra futbolcu kalmamış gibi Alper'e tekrar, hem de gecenin bir körü talip olup bildiri yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir.

Ek olarak Alper Potuk daha geçen sene '' Sözleşmesine Fenerbahçe küme düşerse serbest kalmak istiyorum maddesi ekletmek istiyor '' diye medyanın önüne atıldı. Bu açıklamayı yapan taraf Fenerbahçe. Kulüp çıkarları ve değerlerinin açıkça hiçe sayıldığını gösteriyor bu akşamki hamle. Sen senin değerlerine saygı göstermeyen bir adama rest çektikten sonra resmen tekrar talip oluyorsun.

Neresinden tutarsanız tutun bu işte idari ve yönetimsel açıdan sıkıntı var.

Oyuncu bazında konuşursak Alper şuan potansiyeli en yüksek Türk'tür. Fenerbahçe'nin aradığı kan olmasa da mutlaka faydalı olacaktır.

Hayırlı olsun.

potansiyeli en buyuk türk oyuncuyu fenere kaptırmak bir hatadır. bunun etikle alakası yok.

etik in tanımıyla da alakası yok. bayern bastı parayı aldı götzeyi. kimine göre etik değil. bana göre etik. söz verilir ön anlaşma olur ancak bundan vazgeçilebilir. sakız gibi konuyu uzattılar ve kaptırdılar.

adını doğru koymak lazım. biz kaptırdık onlar aldı. yabancı sınırı olmasaydı 3 edermiş te beş edermiş. yabancı sınırı var mı? var. o zaman bana göre 8 de ederdi. ver 6 milyon artı elmander al.

yarın bu adam döktürmeye başladı mı o zaman çok geç olur.

ŞAMPİYONLUK YAKIN,IŞIKLARI KAPATIN !

• ne alper potukmus arkadas sanki en iyi yerli,esi bulunmaz bi futbolcu

Orijinalden alıntı: zurna

daha kesinleşen birşey yok ortada.
    Gs de sabah kalkar 6,5+ elmanderi yada çolağı verir alır inşallah.(benim temennim bu yönde)
    potuk dediğimiz adam ilk 11 oyuncusu olamaz bizim takımda.
    iyi bir yedek olur en fazla.

eskişehir başkanı para için sözünden döndü.Bu saatten sonra ünal aysal daha fazla kazandırmaz bu kişiye

"Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik."

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• Başlıktaki iki kavram birbiriyle çok uzak.

Orijinalden alıntı: Dr. Drogba

quote:

quote:

Kesinlikle katılmıyorum. Arada rekabet var. Sizdeki Selçuk'u Aziz zamanında 3m fazla verip alsaydı mesela durum ne olurdu. Fenerbahçeye getirisi üstüne birde Galatasaraydan götürüsünü hesaplayınca gayette mantıklı bir transfer oluyor. Bahsettiğin ilgileniyorsanız saygı duyuyoruz biz ilgilenmiyoruz meselesi Türk oyuncularda işlemez. Zaten hepi topu ne kadar var ki? Sevindin mi bu transfere dersen açıkça söyleyeyim üzüldüm. Ne olacağı belli benim gözümde. Bundan 1 ay öncede diyordum inşallah Gs alır diye hala da aynısını söylüyorum. Benim gözümde işe yaramaz oyuncu ama adamlarında eli mahkum bi yerde mecbur kapışacaklar içerlemenin anlamı yok.

Aradaki rekabet olayı bence şu durumda geçerli olur ; İki rakip kulüp bir futbolcuya talip olur. Teklifler yapılır ve geri dönüş beklenir. Kulüp ve futbolcu da ya daha yüksek teklif yapana ya da vizyonu daha yüksek olan kulübü tercih eder. Sonuçta kazanan kulüp adil bir transfer yarışı çerçevesinde kaybedene çalım atmış olur, bunda bir sıkıntı yok, olamaz da.

Ancak 9 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe resmi sitesinden bildiri yayınlandığı zaman da Alper Potuk vardı. Bu futbolcunun yine satılacağı biliniyordu. Önümüzdeki sene yabancı sınırının düşeceği biliniyordu. Fenerbahçe bu futbolcu için '' önümüzdeki sene için planlarımızda yok '' dediği andan itibaren bana göre bitmiştir. Koskoca Fenerbahçe camiası bu bildiriyi yayınladıktan sonra futbolcu kalmamış gibi Alper'e tekrar, hem de gecenin bir körü talip olup bildiri yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir.

Ek olarak Alper Potuk daha geçen sene '' Sözleşmesine Fenerbahçe küme düşerse serbest kalmak istiyorum maddesi ekletmek istiyor '' diye medyanın önüne atıldı. Bu açıklamayı yapan taraf Fenerbahçe. Kulüp çıkarları ve değerlerinin açıkça hiçe sayıldığını gösteriyor bu akşamki hamle. Sen senin değerlerine saygı göstermeyen bir adama rest çektikten sonra resmen tekrar talip oluyorsun.

Oyuncu bazında konuşursak Alper şuan potansiyeli en yüksek Türk'tür. Fenerbahçe'nin aradığı kan olmasa da mutlaka faydalı olacaktır.

Hayırlı olsun.

potansiyeli en buyuk türk oyuncuyu fenere kaptırmak bir hatadır. bunun etikle alakası yok.

etik in tanımıyla da alakası yok. bayern bastı parayı aldı götzeyi. kimine göre etik değil. bana göre etik. söz verilir ön anlaşma olur ancak bundan vazgeçilebilir. sakız gibi konuyu uzattılar ve kaptırdılar.

adını doğru koymak lazım. biz kaptırdık onlar aldı. yabancı sınırı olmasaydı 3 edermiş te beş edermiş. yabancı sınırı var mı? var. o zaman bana göre 8 de ederdi. ver 6 milyon artı elmander al.

Maalesef transferler bu şekilde yapılmıyor.

Galatasaray'ın yönetim hiyerarşisini biliyor musunuz bilmiyorum ancak sırf yabancı sınırı var diye gözünü kırpmadan '' ver 8 milyon + Elmander'i '' şeklinde bir tutum sergilerse, bunun hesabını veremez bu yönetim. Adama iki gün sonra mali Kongrede israf ettiği her kuruşun hesabını sorarlar.

Ben olayın etik yönüyle ilgili bir yorum yapmadım ki olayın etik olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bana göre Fenerbahçe yönetimi hamlelerinde düşünmeden ve ileriyi görmeden hareket etmekte. Bu da kulübe iki gün sonra olumsuz bir şekilde yansıyor.

Bana göre Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerin değer yargıları her platformda korunmalıdır. Ben resmi sitemizden bir transfer yalanlaması geldikten sonra söz konusu futbolcuyu transfer ettiğimiz zaman rahatsızlık duyar ve o yalanlama haberini kimin yaptığını sorgularım. Transfere sevinirim vs. orası ayrı konu ancak bu kulüpler kimsenin tekelinde değildir. Ona göre hareket edilmelidir. Kimse kafasına göre iş yapmamalıdır.

Tüm bu nedenlerden ötürü sakız gibi uzattılar demek doğru olmaz. Size göre kazanılan paraların yanında verilecek ekstra 3 milyon euro hiçbir şey olsa da kulüp yönetimi bunu çok iyi düşünmeli. Cebinden çıkarıp veriyor olsa dahi basındani kamuoyundan gelecek her türlü aksiyonu düşünmeli, tartmalı.

Ek olarak ; bu takım Alper gelmedi diye hiçbir şey kaybetmez merak etmeyin. Galatasaray'ın Alper'e ihtiyacı olduğundan çok Alper'in Galatasaray'a ihtiyacı vardır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bence haksızlık ediyorsunuz. Bunca zamandır bu adamın adı Galatasaray ile geçiyor. Üstelik sürekli de anlaşma sağlandı, oyuncu çok istiyor tarzında haberler bunlar. Bunca zamandır yapılan tek şey ilgileniyoruz diye kap bildirmek. Madem anlaşılmış 1-2 gün önce neden atılmadı imzalar. Atılmamışsa bu demektir birde karşı tarafa soralım demiş adamlar. Demek ki biten bir transfer yok ortada. Fenerde basmış parayı her zamanki gibi. Tekrar dönmüşler Gs'a adamlarda fiyat arttı çekildik demiş. Bunda etik olmayan ne var anlamıyorum. Adam Türk. Piyasanın hali ortada. Elbette bu adamlar kapışacak. Yapılan açıklamalarda zaten Fenerbahçenin sürekli yaptığı şey. Neden ilgileniyoruz desin ki adamlar.
    Bilmiyorum herkes olaya biz anlaşmıştık adamların yaptığı etik dışı haraket diyorlar ama nasıl bir anlaşmaktır bu. Anlaştıysan en azından ön protokolünü imzalarsın. Ortada hiçbir şey yok ve bir anlaştık. Bence abartılıyor. En fazla söz tarzında şeyler söylenmiştir ki bunda ne Alper'in ne Fenerbahçe'nin ne de Eskişehirin suçu var. İkisi para kazanmak istiyor diğeri Türk oyuncu arıyor.

Dediğim gibi olay kesinlikle abartılıyor. Adamın fiyatı belliydi Fenerbahçe daha yüksek fiyat verdi aldı. İşin aslı bu kem küm etmenin anlamı yok. Hem Galatasaraya hemde Fenerbahçeye geçmiş olsun diyorum ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun.

Maalesef transferler bu şekilde yapılmıyor.

Galatasaray'ın yönetim hiyerarşisini biliyor musunuz bilmiyorum ancak sırf yabancı sınırı var diye gözünü kırpmadan '' ver 8 milyon + Elmander'i '' şeklinde bir tutum sergilerse, bunun hesabını veremez bu yönetim. Adama iki gün sonra mali Kongrede israf ettiği her kuruşun hesabını sorarlar.

Ben olayın etik yönüyle ilgili bir yorum yapmadım ki olayın etik olup olmamasıyla ilgilenmiyorum. Bana göre Fenerbahçe yönetimi hamlelerinde düşünmeden ve ileriyi görmeden hareket etmekte. Bu da kulübe iki gün sonra olumsuz bir şekilde yansıyor.

Bana göre Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerin değer yargıları her platformda korunmalıdır. Ben resmi sitemizden bir transfer yalanlaması geldikten sonra söz konusu futbolcuyu transfer ettiğimiz zaman rahatsızlık duyar ve o yalanlama haberini kimin yaptığını sorgularım. Transfere sevinirim vs. orası ayrı konu ancak bu kulüpler kimsenin tekelinde değildir. Ona göre hareket edilmelidir. Kimse kafasına göre iş yapmamalıdır.

Tüm bu nedenlerden ötürü sakız gibi uzattılar demek doğru olmaz. Size göre kazanılan paraların yanında verilecek ekstra 3 milyon euro hiçbir şey olsa da kulüp yönetimi bunu çok iyi düşünmeli. Cebinden çıkarıp veriyor olsa dahi basındani kamuoyundan gelecek her türlü aksiyonu düşünmeli, tartmalı.

Ek olarak ; bu takım Alper gelmedi diye hiçbir şey kaybetmez merak etmeyin. Galatasaray'ın Alper'e ihtiyacı olduğundan çok Alper'in Galatasaray'a ihtiyacı vardır.

Dedikleriniz doğru. Ancak siz sanki açık bir pazarda imişsiniz ve muadili dolu olan bir üründen bahseder gibi bahsetmişsiniz. Ama öyle değil.

Türkiye nin en buyuk ve en güçlü takımı olmak istiyorsanız. En iyi türk kadro ve en iyi yabancı kadro sizde olmalı.

Yabancı sınırı diye bir olay olmasaydı çok farklı şeyler söylüyor olurdum. Ama yabancı sınırlaması var ve yakın gelecekte bu kalkmayacak. Hele ki türk futbolunda etkin bir konumda olan Fenerbahçe kendi türk kadrosunu galatasaray dan daha güçlü tuttuğu sürece.

Alperi almayalım. Var mı başka Alper ? milli takımda yada başka yerde. yok. o zaman futbolcunun değerini ölçerken italyada kaç para eder yabancı sınırı olmasa ne olur diye değil eldeki şartlarla ölçerken; Alper 3 etmez 4 eder muhabbetleri yanlış. Alper şu anda açık arttırmada kaça satılırsa değeri odur.

Daha önce alınanlar kötü çıktı diye transferleri durduracak değiliz. Türkiyenin en iyi dikine oyanayan adamını kaptrıdık. Olay bu kadar net.

Alper fenerde harcanırmış bu meselem değil benim. Ben Galatasaray açısından bakıyorum. yanlış yapıldı.

Futbolcu transferleri şu şekilde olur diye niyet belirtmektense dünyada olana bakalım. Dünyada hasan almaz basan alır şekilde yapılıyor transferler. Bu işin sözü ön protokoldur. Başkası gelir anında bozulur.

Bayern bastı parayı aldı götzeyi. hala cl maçları finali gibi inanılmaz önemli maçları varken. artık bu iş böyle. hata yaptık. çok önemli değil. ama buyuk hata.

• Burada iş birazda rakibinin büyüklüğünü kabul etmekten geçiyor. Fenerbahçe en az Galatasaray kadar büyük bir kulüp ve elbette bazı transfer yarışlarını da Fenerbahçe kazanacak. Bunlar olur.

Dediğim gibi, haklı olduğunuz nokta Alper'i kaptırdığımızı varsayarsak, yabancı sınırından dolayı kadromuzu henüz güçlendiremedik. Ancak bu kadar karamsar olup karalar bağlamaya gerek yok. Elbet bir yol, bir formül bulunacaktır mutlaka.

Benim size katılmadığım bir nokta ise parayı basan alır mantalitesi. Bu olay kısmen doğru olsa da mutlak doğru değil. Ederi 10 olan bir adama 20 milyonu basıp alabilirsiniz, bunları istisna olarak bir kenara koyuyorum. Onun dışında bir transfer için en önemli nokta futbolcunun isteğidir.

Bana göre transferlerde kesinlikle futbolcunun söz hakkı olmalıdır. Bu adamlar mal değiller, transfer olurken '' başkanım ne derse o '' mantığıyla hareket etmek bence karakter eksikliğidir, kendini mal yerine koydurmaktır.

Şuanda Alper transferi için Fenerbahçe kulüple anlaştı ancak oyuncu ile henüz el sıkışmış değil. Oyuncu '' Ben Galatasaray'a gitmek istiyorum '' dedikten sonra iş bitmiştir. Değil Halil Ünal, kralı gelse zorla bu adamı kimseye satamaz. Kaldı ki verdiğim istisna örneğindeki gibi 20 milyonlar yok ortada. Bizim verdiğimiz teklfiinde 5 milyondan az olduğunu zannetmiyorum.

Alper Potuk bilerek ve kendi rızasıyla Fenerbahçe'ye gidiyorsa kendisine başarılar diliyorum. Bunun şampiyon takıma gitmeyle falan ilgisi yok. Selçuk İnan bize ligi 8. sırada bitirdiğimiz ve Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu, direk şampiyonlar ligine gideceği sene geldi, hatırlatmakta fayda var. Ancak bu çocuk başkanı 3 kuruş daha kazanacak diye zorla Fenerbahçe'ye gönderiliyorsa kendisi adına üzülürüm.

Alper Potuk'un Fenerbahçe'ye gitmesi halinde de bu transferde kulübümüzü başarısız veya basiretsiz olarak kesinlikle nitelendirmem. Sadece Alper Potuk'u kadroya katamamızın yeni sezonda kaybımız olacağını söyleyebilirim ki bu da tolere edilebilecek, üstesinden gelinebilecek bir eksikliktir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• HALİL ÜNAL REYİZ

Aziz Yıldırım ve Etik Değerler

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Biz en azindan ligler ve maclar bitince aliyoruz..Etikten bahsederken once iki düşün bir konuş ki rezil olmayasin böyle patos

hocam etik konulu başlıklara siz hele hiç mesaj atmayın. sonra aldığınız yanıtlara sinirlenp ağlıyosunuz.

ayrıca Galatasaray ın bu işi halı pazarlığı yapar gibi medya önünde yapması sürekli detayların yansıması da hoş değil. beceremediler işte.

haldun üstünel gelsin. bu işi kim beceremediyse gitsin.

FB nin minnet borcumu var size ? İstedigi gibi alir gecer..Keza EsEs inde yok..Verirsin parasini alirsin..oyle etik kutuk muhabbetlerini hele siz hic yapmayin..Transfer konusunda malum, adiniz cok cikti yerli oyuncularda zamanlamaniz yuzunden...

Baskaniniza konusun, Aziz baskana degil...Aziz Yildirim güzel hamle yapti, Aysal tuş oldu, olay bu...Hatali, is bilmeyen izinki..Etikle filan alakasi yok bu işin, hele GS nin son TS macindaki olaylarindan sonra iyice bitti, belki bu olayin bir sebebide o maçtir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+

• quote:

Biz en azindan ligler ve maclar bitince aliyoruz..Etikten bahsederken once iki düşün bir konuş ki rezil olmayasin böyle patos

emenike gibi mi?
  • Futbolcu seçim hakkını başkanına karısına babasına menajernine verebilir. Ben zorla olduğunu sanmıyorum. Profesyonel insanlar neden zorla gitsinler. Kaldı ki Galatasaray daha az versede Galatasaray da oynarım şeklinde amatör insanlarla başarılı olunacağınada inanmıyorum. O tip olupta kendini geliştiren futbolcu yoktur.

Ayrıca Alper örneğinde 10 milyonluk futbolcunun 20 ye gitmesi gibi bir durum yok. Bunlar arz talep meselesidir. Piyasa fiyatı belirlemiştir. Ha piyasada yabancı sınırlaması gibi regülasyonlar mevcuttur ve buda fiyatları etkilemektedir. Abcak bu başka bir konudur.

Futbolcular mal değil. Biz de iş dünyasında daha yüksek maaş, daha güzel imkanlar için çalışıyoruz. Burada futbolcuya mal muamelesi yapan ayrıca sadece Eskişehir değil galatasaray dırda.

Basının sürekli olaylara hakim olması. Pazarlığın her aşamsında isimleri sürekli tekrarlaması. Mesela Galatasraray 5 verelim üstüne yiğiti verelim derken, Yiğit ten izin mi alınmaktadır. ? haıyır. Yiğitin basında üste verilecek oyuncu yada ersun yanal şu isimlerden seç mantığında hissettikleri nelerdir.?
    Çok örnek vardır anlaşma sırasında önerilen futbolcu sonradan gitmek istemediğini beyan etmiştir. ona sorulmamıştır bile çünkü. Acaba clio nun haberi var mı olaylardan? Sanmam. Sonradan ikna ederler onu.

Galatasaray bu işi çok amatörce yapmıştır. Ticarette sırrını asla vermeyeceksin. Pazarlıklar cafelerde ortalık yerlerde yapılmış yiğit culio aydın sürekli isimleri basında dönmüştür. Bunlar yanlıştır.

Eskişehir başkanı yapması gerektiği gibi yapmış ve klubune maksimum geliri sağlamıştır.

Bu işi gönülden yapan Albayrak yerine profesyonel biri olmalı. Gönül işleri ile kurumsallık olmaz.

Kısacası transferin şekli ve neticesinde Galatasaray sınıfta kalmıştır. Alper in değeri 3 5 8 yada 10 değildir. Alperin değeri onu en çok isteyen klubun vereceği paradır. Değer siz onu ne kadar istiyorsunuz onunla ne yapacaksınız planlarınız neler. hedefleriniz neler şeklinde ölçülürse Alpere 20 milyon verilir, dikkatli yapılan planlar işler ve camia bundan rahatsız olmaz.

Drogbaya şahsına 10 milyon veriyoruz. Kimseyi rahatsız etmiyor. Çünkü onun getiriliş sebepleri onun için yapılan planlar ve onun performansı tutmuş başarılı olmuştur. Schalkeye elenseydik, yanlış vizyon hesabı yapsaydık. Drogbaya verilen para bile konuşulabilirdi.

• quote:

quote:

hocam etik konulu başlıklara siz hele hiç mesaj atmayın. sonra aldığınız yanıtlara sinirlenp ağlıyosunuz.

ayrıca Galatasaray ın bu işi halı pazarlığı yapar gibi medya önünde yapması sürekli detayların yansıması da hoş değil. beceremediler işte.

şu fenerlilerle etik muhabeti yapma gece gece sinirlenirsin. Onlara göre fenerbahçe de etik değil. Direk etik kelimesi fenerbahçedir onların gözünde. Fener şike de yapsa onu etik bir çizgide yapmıştır. Öyle bi kafa var bunlarda. Akıl sır ermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

emenike gibi mi?

Aynen oyle...Para sayarken goruntusu varmis, bulabildinmi sen onu, varsa yolla izleyelim

Yigit, culio, necati, amrabat, selcuk sayalimmi daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Oculus Quest ve Intel i5-6500 / MSI H110M PRO-VD / EVGA GTX970 FTW+
  • quote:

quote:

quote:

FB nin minnet borcumu var size ? İstedigi gibi alir gecer..Keza EsEs inde yok..Verirsin parasini alirsin..oyle etik kutuk muhabbetlerini hele siz hic yapmayin..Transfer konusunda malum, adiniz cok cikti yerli oyuncularda zamanlamaniz yuzunden...

Baskaniniza konusun, Aziz baskana degil...Aziz Yildirim güzel hamle yapti, Aysal tuş oldu, olay bu...Hatali, is bilmeyen izinki..Etikle filan alakasi yok bu işin, hele GS nin son TS macindaki olaylarindan sonra iyice bitti, belki bu olayin bir sebebide o maçtir

aynı şeyleri söylüyorum. başarısızlığı kabul ediyorum. ayrıca etikle alakası yok. halil başkan da haklı aziz de. sizin etik meseleniz ayrı ama. yazdıklarımı okursanız hocam.

• Etik mi?Borsada yaptıklarımız hukiki ama etik değil diyenlere bak

helehelehele.swf

Orijinalden alıntı: Montesquieu

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

bla bla bla

Ağır geldi tabi.

Artık oyuncu transferı yaparken galatasaraya sorucaz ılgılenıyormsuunz ? yapacagımız transfer ahlaka uygun mu ?

yaşın kaç bilmiyorum ama biraz haysiyetli ,karakterli bir insan isen ve zeki bir insan isen şu transferi zerre savunmazsın..nerdeyese gs nın 2 katı ücreti vermek sırf sidik yarısı ego gsnın onune tas koymaya calısmak(aklınca) ve fanatik fener taraftarının gazını almak için fenerbahçe gibi turk futbolunun en köklü ve güzide kuluplerinden biri olan takımın parasını çar çur etmesini nasıl içiniz alıyor anlam veremiyorum..bakınn alper kötü bir futbolcu degıl ama ortada çok fena bir terbiyesizlik ,karaktersizlik ve ahlaksızlık var..bu futbolcu bu sartlarla size geliyorsa yine fazla ümit beslemeyin ki karakter yoksunu böyle futbolculardan bir cacık olmayacagını daha önce kendiniz de gördünüz (mehmeh topal,stoch vs..)

• quote:

Orijinalden alıntı: FENERKOLİK_1907

quote:

Orijinalden alıntı: patos64

insanlar etik muhabbetini yanlış anlıyor,

göz önünde sürekli kavga etseler de bu tür meselelerde yani transfer olaylarında kendi kişilikleri konuşur ve etik değerlerin dışına çıkmazlar.

dünyanın her yerinde, klüpler birbiriyle kavga eder ama transfer mevzusunda değerler korunur.

önce topuz sonra potuk, aziz yıldırım o klübe yakışmıyor. başlığıda fb ve eti değerler değil aziz yıldıırm ve etik değerler diye açtım. alper zerre umrumda değil, gelse iyi mi olurdu? yok kötü olmazdı, ama alamadık diye yönetime laf edecek halimiz yok, yönetim istese almasını da bilirdi en bşaından.

bizim galatasaray olarak başkanlardan yana bu tür konularda sıkıntımız olmadı. bizim başkanlarımız klübe çünkü sadece hizmet için geldi, hepsi ortalama seviyedeki yıllarda durdu hizmetini etti ve gitti, hiçbirisi klübe babasının malı gibi bakmadı,

ama aziz yıldırım gibi insanlar klübü bir menfaat kar yuvası olarak gördüklerinden bu tür konularda hep değerleri hiçe saydılar, fb taraftarı onları sevdi, şike yaptı yine sevdi, klübü sanki aziz yıldırım kurdu, ya da fb sanki bir şirketti, kurucusu da aziz yıldırım.

neyse arkadaşlar, biz farkımızı

Aziz Yıldırım ve Etik Değerler

koruyalım.

öncelikle kop koyu Fenerbahçe'li olarak Alper transferini daha 1,5 sene önce anlaşmışken Alper'in anlamsız tavırı nedeniyle vazgeçtiğimiz için beğenmedim...

Lakin, Alper'i aldık diye hiç sevmiyor olsam bile Başkanım'a haksızlık yapılıyorken susmaya gönlüm razı gelmedi...

1-) Mehmet Topuz transferinde etik davranmayan bjk idi... Fenerbahçe olması gerektiği gibi önce KULÜP ile görüşüp anlaştı, sizin bir çok oyuncuda yaptığınız gibi oyuncuyu ayartıpta Kayserispor'dan ucuza kapatmaya çalışmadı...

2-) Alper konusnda da etik olmayan bişey varsa, bunu da Fenerbahçe yönetimi değil, Eskişehirspor yönetimi yapmıştır. Ne yani; gs isiyor die Fenerbahçe hiç bir oyuncuya talip olmayacak mı?

3-) Bakın, Türkçemiz'de ne var ------> "1 kızı BİN kişi ister, 1 kişi alır" lafını hiç duymadınız galiba?

hayatımda senin kadar subjektif yorum yazıp olayı bu denli çarpıtan bir insan görmedim! hadi başkanınızın durumu ortada da size ne oldu hocam?büyülendiniz mi nedir bu haliniz de bu adamın her yaptıgını dogru buluyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.