Şimdi Ara

Aziz Yıldırım ve Etik Değerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • insanlar etik muhabbetini yanlış anlıyor,

göz önünde sürekli kavga etseler de bu tür meselelerde yani transfer olaylarında kendi kişilikleri konuşur ve etik değerlerin dışına çıkmazlar.

dünyanın her yerinde, klüpler birbiriyle kavga eder ama transfer mevzusunda değerler korunur.

önce topuz sonra potuk, aziz yıldırım o klübe yakışmıyor. başlığıda fb ve eti değerler değil aziz yıldıırm ve etik değerler diye açtım. alper zerre umrumda değil, gelse iyi mi olurdu? yok kötü olmazdı, ama alamadık diye yönetime laf edecek halimiz yok, yönetim istese almasını da bilirdi en bşaından.

bizim galatasaray olarak başkanlardan yana bu tür konularda sıkıntımız olmadı. bizim başkanlarımız klübe çünkü sadece hizmet için geldi, hepsi ortalama seviyedeki yıllarda durdu hizmetini etti ve gitti, hiçbirisi klübe babasının malı gibi bakmadı,

ama aziz yıldırım gibi insanlar klübü bir menfaat kar yuvası olarak gördüklerinden bu tür konularda hep değerleri hiçe saydılar, fb taraftarı onları sevdi, şike yaptı yine sevdi, klübü sanki aziz yıldırım kurdu, ya da fb sanki bir şirketti, kurucusu da aziz yıldırım.

neyse arkadaşlar, biz farkımızı

koruyalım.

• bla bla bla

Orijinalden alıntı: Montesquieu

bla bla bla

Ağır geldi tabi.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

quote:

Orijinalden alıntı: Montesquieu

bla bla bla

Ağır geldi tabi.

Artık oyuncu transferı yaparken galatasaraya sorucaz ılgılenıyormsuunz ? yapacagımız transfer ahlaka uygun mu ?

Orijinalden alıntı: patos64

insanlar etik muhabbetini yanlış anlıyor,

göz önünde sürekli kavga etseler de bu tür meselelerde yani transfer olaylarında kendi kişilikleri konuşur ve etik değerlerin dışına çıkmazlar.

dünyanın her yerinde, klüpler birbiriyle kavga eder ama transfer mevzusunda değerler korunur.

önce topuz sonra potuk, aziz yıldırım o klübe yakışmıyor. başlığıda fb ve eti değerler değil aziz yıldıırm ve etik değerler diye açtım. alper zerre umrumda değil, gelse iyi mi olurdu? yok kötü olmazdı, ama alamadık diye yönetime laf edecek halimiz yok, yönetim istese almasını da bilirdi en bşaından.

bizim galatasaray olarak başkanlardan yana bu tür konularda sıkıntımız olmadı. bizim başkanlarımız klübe çünkü sadece hizmet için geldi, hepsi ortalama seviyedeki yıllarda durdu hizmetini etti ve gitti, hiçbirisi klübe babasının malı gibi bakmadı,

ama aziz yıldırım gibi insanlar klübü bir menfaat kar yuvası olarak gördüklerinden bu tür konularda hep değerleri hiçe saydılar, fb taraftarı onları sevdi, şike yaptı yine sevdi, klübü sanki aziz yıldırım kurdu, ya da fb sanki bir şirketti, kurucusu da aziz yıldırım.

koruyalım.

Aman hangi genç yetenek fenerde başarılı olmuş ki? Senelerdir biraz parlayan genç yetenekleri alıp öldürdü fener. 10 gün önce ilgilenmiyoruz dediler 10 gün sonra fazla para verip çalım diyorlar çalım olması için aynı parayı verirsin seni seçerse o zaman çalım olur adama fazla para verirsen seni seçer tabi :D

• Ünal Aysal, Burak Yılmaz.

Ali Koç
    2 Nisan 1967 - İstanbul
    'Kurgulanmış bir oyunun parçası olmak istemiyoruz. Özel bir muamele talebimiz de yoktur! Adaletin bekçileri hoş geldiniz...'
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle katılmıyorum. Arada rekabet var. Sizdeki Selçuk'u Aziz zamanında 3m fazla verip alsaydı mesela durum ne olurdu. Fenerbahçeye getirisi üstüne birde Galatasaraydan götürüsünü hesaplayınca gayette mantıklı bir transfer oluyor. Bahsettiğin ilgileniyorsanız saygı duyuyoruz biz ilgilenmiyoruz meselesi Türk oyuncularda işlemez. Zaten hepi topu ne kadar var ki? Sevindin mi bu transfere dersen açıkça söyleyeyim üzüldüm. Ne olacağı belli benim gözümde. Bundan 1 ay öncede diyordum inşallah Gs alır diye hala da aynısını söylüyorum. Benim gözümde işe yaramaz oyuncu ama adamlarında eli mahkum bi yerde mecbur kapışacaklar içerlemenin anlamı yok.
    demişti ki. "bu tür kulüpler transfer meselelerinde eğer rakibi bir oyunu ile anlaşmışken sonradan gelip fiyat yükseltmez. o işi başka kulüpler yapabilir ama fb gs gibi kulüpler birbirine yapmamalı.
    fb bizim her konuda anlaştığımız STOCH için İŞE çomak sokunca biz bu işte yokuz dedik ve çekildik. bu tür kulüplerde transferlerden değerli bazı şeyler daha vardır.
    "

bugüne bakıyoruz gitmiş 1-2 gün içinde açıklanacak transfere salça olmuş. al kardeşim al hayrını sür de her şey transfer mi?

zamanında da m.topuz için bjk ile papaz olmuştu.

bu adam kesinlikle etik davranmaktan yoksun. her şeyi münakaşaya çevirmeye çalışıyor ama her şeyi.

Az sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: .19o7

Transferde etikde neymiş ? Sadece futbolcu gelmem o takımda oynamam derse transfer yatar yoksa her iş gibi buda paraya bakar.

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: patos64

insanlar etik muhabbetini yanlış anlıyor,

koruyalım.

öncelikle kop koyu Fenerbahçe'li olarak Alper transferini daha 1,5 sene önce anlaşmışken Alper'in anlamsız tavırı nedeniyle vazgeçtiğimiz için beğenmedim...

Lakin, Alper'i aldık diye hiç sevmiyor olsam bile Başkanım'a haksızlık yapılıyorken susmaya gönlüm razı gelmedi...

1-) Mehmet Topuz transferinde etik davranmayan bjk idi... Fenerbahçe olması gerektiği gibi önce KULÜP ile görüşüp anlaştı, sizin bir çok oyuncuda yaptığınız gibi oyuncuyu ayartıpta Kayserispor'dan ucuza kapatmaya çalışmadı...

2-) Alper konusnda da etik olmayan bişey varsa, bunu da Fenerbahçe yönetimi değil, Eskişehirspor yönetimi yapmıştır. Ne yani; gs isiyor die Fenerbahçe hiç bir oyuncuya talip olmayacak mı?

3-) Bakın, Türkçemiz'de ne var ------> "1 kızı BİN kişi ister, 1 kişi alır" lafını hiç duymadınız galiba?

• İçeri girmiş çıkmış bir adam ve etik değerler!

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

İçeri girmiş çıkmış bir adam ve etik değerler!

ilginç bi yaklaşım. Tam ibretlik.
  • fener taraftarının acınacak hali de gözler önüne bir kez daha serildi bence. adam sahaya indi mikrofonu eline alıp taraftarı azarladı, jipiyle geçerken k.çınızı yırtmayın ben burdayım isteseniz de istemeseniz de dedi. şimdi forumda aziz yıldırım resimleri dolaşıp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Kesinlikle katılmıyorum. Arada rekabet var. Sizdeki Selçuk'u Aziz zamanında 3m fazla verip alsaydı mesela durum ne olurdu. Fenerbahçeye getirisi üstüne birde Galatasaraydan götürüsünü hesaplayınca gayette mantıklı bir transfer oluyor. Bahsettiğin ilgileniyorsanız saygı duyuyoruz biz ilgilenmiyoruz meselesi Türk oyuncularda işlemez. Zaten hepi topu ne kadar var ki? Sevindin mi bu transfere dersen açıkça söyleyeyim üzüldüm. Ne olacağı belli benim gözümde. Bundan 1 ay öncede diyordum inşallah Gs alır diye hala da aynısını söylüyorum. Benim gözümde işe yaramaz oyuncu ama adamlarında eli mahkum bi yerde mecbur kapışacaklar içerlemenin anlamı yok.

Aradaki rekabet olayı bence şu durumda geçerli olur ; İki rakip kulüp bir futbolcuya talip olur. Teklifler yapılır ve geri dönüş beklenir. Kulüp ve futbolcu da ya daha yüksek teklif yapana ya da vizyonu daha yüksek olan kulübü tercih eder. Sonuçta kazanan kulüp adil bir transfer yarışı çerçevesinde kaybedene çalım atmış olur, bunda bir sıkıntı yok, olamaz da.

Ancak 9 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe resmi sitesinden bildiri yayınlandığı zaman da Alper Potuk vardı. Bu futbolcunun yine satılacağı biliniyordu. Önümüzdeki sene yabancı sınırının düşeceği biliniyordu. Fenerbahçe bu futbolcu için '' önümüzdeki sene için planlarımızda yok '' dediği andan itibaren bana göre bitmiştir. Koskoca Fenerbahçe camiası bu bildiriyi yayınladıktan sonra futbolcu kalmamış gibi Alper'e tekrar, hem de gecenin bir körü talip olup bildiri yayınlıyorsa bu işte bir sıkıntı var demektir.

Ek olarak Alper Potuk daha geçen sene '' Sözleşmesine Fenerbahçe küme düşerse serbest kalmak istiyorum maddesi ekletmek istiyor '' diye medyanın önüne atıldı. Bu açıklamayı yapan taraf Fenerbahçe. Kulüp çıkarları ve değerlerinin açıkça hiçe sayıldığını gösteriyor bu akşamki hamle. Sen senin değerlerine saygı göstermeyen bir adama rest çektikten sonra resmen tekrar talip oluyorsun.

Neresinden tutarsanız tutun bu işte idari ve yönetimsel açıdan sıkıntı var.

Oyuncu bazında konuşursak Alper şuan potansiyeli en yüksek Türk'tür. Fenerbahçe'nin aradığı kan olmasa da mutlaka faydalı olacaktır.

Hayırlı olsun.

• Burda aziz yıldırımın değil eskişehir başkanın suçu var adam bildiğin dönekmiş öyle söyleyelim. Bence ünal aysal isteseydi çok rahat alırdı sonuçta drogba ve sniejder gibi adamları almış kişi alper yanlarında cacık kalır .
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.