Şimdi Ara

Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'ın İpinin Çekilmesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'nin iki büyük klübünün başkanları ilginç bir şekilde birbirine yakın zamanlarda klüp üzerindeki söz haklarını yitirdiler. Ben bunun tesadüfi veya kaderle ilişkili (ne derseniz artık) olmadığını düşünüyorum.

Galatasaray'ın kongrelerinde en fazla çığırtkanlık yapan, Adnan Polat'a sürekli görevi bırak yoksa sonun iyi değil diyen İnan Kıraç'a şöyle bir bakalım. Bu İnan Kıraç denen şahış Koç Holding'te yıllarca üst düzey yöneticilik yapmış, üstelik Vehbi Koç'un kızı Suna Kıraç ile evli. İnan Kıraç'ın desteklediği ve başkan olmasını istediği isim ise Ünal Aysal idi.

Şimdi birazda Ünal Aysal'a bakalım. Ünal Beyde yine Koç Holdingte çalışmış fakat ardından kendi işini kurmuş ve o yolda ilerlemiş birisi fakat bunun pek bir önemi yok. Önemli olan Galatasarayın derinliklerindeki isim olan İnan Kıraç'ın Koç Holding'in bir üyesi oluşu ve onun istekleri doğrultusunda başkan adayı olan ve ardından Galatasaray Tarihinin en fazla oy larak başkanı olan Ünal Aysal.

Gelelim Fenerbahçe'ye ; klüpte söz sahibi isim an itibari ile kim? Ali Koç, o kim? Rahmi Koç'un en küçük oğlu. Aziz Yıldırım ise örgüt yöneticiliği suçuyla yargılanacağı için klübü bu saatten sonra yönetmesi neredeyse imkansız. Klüp kime kaliyor, Ali Koç'a, Peki bu adam bu süreçte neler yaptı. Fenerbahçe'nin haklarını savundu, liderlik yaptı, TFF'ye yüklendi, Davalar açtı, Aziz Yıldırımın yanında gibi göründü. sizce bunlarda samimi miydi? Bence değildi. Fakat Fenerbahçe taraftarının sevgisini ve güvenini kazanmayı başardı mı? Tartışmasız çok başarılıydı. Bana sorarsanız Aziz Yıldırım Metris'te kalmaya devam edecek, çünkü oyunun sonlandırılması için içeride kalması gerekiyor.

Sizce Türkiye'nin en büyük 2 klübünün en önemli kademelerinde Koç Ailesinden veya onların istediklerinin olması tesadüf mü? Sizce sayın cumhurbaşkanımızın yasayı veto etmesi tesadüf mü? Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'ın aynı yıl içerisinde vasıflarını yitirmesi tesadüf mü?

Bence burada yazdıklarımın hiçbirisi tesadüf değil.

• Yalnız şöyle bir durum var. Bildiğim kadarıyla İnan kıraç ın AKP hükümetiyle arası bozuk. Hatta stadın yollarının yapılması İnan kıraçın klüpten tasfiye edilmesine bağlı şeklinde haberlerde çıktı.
  • Arkadas adnan polat gs nin en büyük umuduydu ne olduysa. U adami harcadilar gecen sezon takim berbatdi dogru ama hakem hatalarindan direk kaybedilmis mac sayisi da gecen sezon tam tamina 6 idi yani 3 puana carparsan gs daha iyi yerlerde olabilir 6 mac olmasa bile 3 ünü kazansaydi uefada olabilir adnan polat devam edebilirdi, ha su var bende gitmesini istiyordum cünkü cok yiprattilar adami. Fb konusuna gelince aziz yildirim cok eli güclüydü ve fb de tek patrondu bu bazilarinin hosuna gitmemis olabilir. Bu fb nin icinden yada disardan fb ye hükmettmek isteyen markasini kendi amaclari icin kullanmak isteyenler olabilir aziz yildirim varken bunu yapamazlardi velakin aziz yildirim suan olmadigi icin.... Ayrica iki dev kulübün önde gelen yöneticilerin koc holdingle baglantili oldugunu ve rahatsiz oldugumu bende bir kere burada yazmistim ama bana cahil damgasi vurdular sen daha güzel özetlemissin benim yaptigimdan tebrik ederim güzel tespit belki hayal belki gercek degil ama ya dogruysa kulüplerimizin ne halde oldugunu görmek temizlenmek böyle insanlardan hayirli olur insallah

• He he öle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Türkiye gibi 3.dünya ülkelerinde seçimle vs. işler olmaz. Herşey önceden belirlenir. Amerika 1990 lardan TR yi şekillendirdi. Aziz Yıldırım a gelince bu ülkeye iki kovboy fazla. Aziz Yıldırımı sadece fb başkanı olarak düşünmeyin Aziz yıldırım inşaattan orduya, siyasetten mafyaya her konuya el atmış birisi. Fişi çekilmesi gerekiyordu çekildi. Yerinede Ali Koç monte ediliyor. Koçları ise iyi araştırın derim her daim her iktidara ister kominist olsun ister faşist yakındırlar.
  •  Aziz Yıldırım ve Adnan Polat'ın İpinin Çekilmesi !

Rahmi Koç ve David Rockefeller
  • Dediklerinı bız aylardır soyluyoruz ama sen ıyı bır ayrıntıya değindin. Umarım Gslıler bu saatten sonra olaya fanatik gozuyle bakmazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

He he öle

kelimesi kelimesine kendi düşüncelerim, hiçbiryerden alıntı yapmadım. doğrudur yanlıştır hak verirsin vermezsin, isimleri araştırdım zaman harcadım bir emek söz konusu saygılı olabilmelisin bence.
  • bilinçli rakip taraftarları görmek güzel
  • senin gibileri görmek güzel
  • Divan üyeleri sadece psikopatligina bir yerden emir aldiklari icin ibra etmediler Polat yönetimini canim yoksa Gsin son 4 senesinde Gs basaridan basariya kosuyordu Polatla borc falanda kalmamisti.
    Ama kazin ayagi öyle degil klubu tam bataga getirdikleri ve basarida ortada. üstlerine gidilse ne komisyonlar ne olaylar cikar. Komple teorisi kurmak cok basit ama bu sacmalik sizin yaptiginiz Aziz yildirimin tutuklanma olayi ile
    Koclarin ne alakasi var ayrica inan Kiranc daha biz dogmadan o klupte etkili olan birisiydi zaten o adamlar Türkiyenin zengin kariyerli ailelerinin cocuklari sanki bunlar köyden cikmislar Koclarin kizini tavlamis bir gariban ve simdide entrika yapiyor ya birakin bu isleri.
    Adam Gs tamemen batmasin diye ön plana cikti hic bir mevki ve olay beklemeden cünkü Polat 2 sene daha kalsa Riva ve Florya su kadar borcu ödedik peskes cekilmis ve gelen paralarda ic edilmis olucakti.
    sinirleniyorum ceza alma niyetim yok ama bu tarz düzmece seyleri kaale almayin.

• Doly sen mısın ?
  • bence tesadüf olabilir sadece çünkü,

eğer aziz yıldırımı devirmek isteselerdi çete örgüt suçundan rahatlıkla devirirlerdi.fenerbahçeyi karıştırmazlardı.

adnan polatı devirirken Galatasaraya denilmedik laf hakaret kalmadı.başbakan,bakanlar,yardımcıları vb.hatırlamak bile istemiyorum.stad hala eksik yollar yapılmadı.stad gsgm nin yazdırdılar.bütün stadlar gsgm nin ama sadece bize tabela yaptırıldı.

bu süreçte hükümetten bir kişi bile ağır konuşmadı.hep güzel konuşmalar adalet çözecektir bilmemne.

elma ile armutu karıştırmayalım bence...
  • güzel yazmışsın haklı olabilirsin ama koç ailesinin konuyla alakasını anlamadım ? Yani galatasaray ile feneri koç ailesi yönetiyor içten içe diyorsun ? Çıkarları ne ki ? Para mı ? :)
  • Adnan Polat başırısızdı gitti.
    Aziz yıldırım belliki rahat durmadı gitti.
    nokta

saçma sapan komplo teorileri üretmeyin,adnan polat yönetimindeki gs bu sezon tarihinin en kötüsüydü hala kalmaya devammı edecekti.
  • Bazı arkadaşlar söylediklerimi yanlış anlamış sanırım ben Adnan Polatçılık yapmıyorum zaten Ünal Başkanı seviyorum ve onunla daha iyiye gittiğimizi gideceğimizi düşünüyorum. Sadece bu kadar şeyin üst üste gelmesinin tesadüf olabilme veya olamama durumunu sorgulamaya çalıştım.

@biarkadasabakpcikcam

para için değil tabiki ama bu aile inanılmaz hırslı belkide türkiyenin en hırslı ailesi

şöyle düşün

Adamlar ahtapot gibiler heryerdeler borsa, otomotiv, gıda, bankacılık aklına gelebilecek her alanda TR'nin en güçlü şirketleri onlarda şimdi Türkiyenin en güçlü 2 spor klübü de onlarda.

Yukarıda yazdıklarıma ilave olarak,

Kısaca Koç Grubu Türkiye'nin gerçek sahibi ve gerçek yöneticileridir. Diğer kurum ve kuruluşlar kukladır. Yaptım olacak değilde istedim BENİM olacak mantığıyla gidiyor adamlar.

• İyicene paranoyak oldunuz, adam seneler önce Koç Holding'te çalışıp, ayrılmış. Peşine de kendi şirketini kurmuş. Yani gören de, Adnan Polat'la başarıdan başarıya koştuk, başarılarına rağmen başkanlıktan alındı sanacak. Galatasaray futbol kulübü tarihinin en kötü sezonunu yaşadı yahu geçen sene, o zaman görevini bırakmayacakta ne zaman bırakacak Allah aşkına?

Koç Holding gibi büyük bir şirketler grubunun tabii ki sadece Türkiye'de değil, dünyanın bütün yerlerinde elinin uzanabileceği insanlar vardır, Galatasaray'ın da içinde olmamasına şaşırmamalı ancak bunu İnan Kıraç'la bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

İyicene paranoyak oldunuz, adam seneler önce Koç Holding'te çalışıp, ayrılmış. Peşine de kendi şirketini kurmuş. Yani gören de, Adnan Polat'la başarıdan başarıya koştuk, başarılarına rağmen başkanlıktan alındı sanacak. Galatasaray futbol kulübü tarihinin en kötü sezonunu yaşadı yahu geçen sene, o zaman görevini bırakmayacakta ne zaman bırakacak Allah aşkına?

Koç Holding gibi büyük bir şirketler grubunun tabii ki sadece Türkiye'de değil, dünyanın bütün yerlerinde elinin uzanabileceği insanlar vardır, Galatasaray'ın da içinde olmasına şaşırmamalı ancak bunu İnan Kıraç'la bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum.

Düzeltme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

İyicene paranoyak oldunuz, adam seneler önce Koç Holding'te çalışıp, ayrılmış. Peşine de kendi şirketini kurmuş. Yani gören de, Adnan Polat'la başarıdan başarıya koştuk, başarılarına rağmen başkanlıktan alındı sanacak. Galatasaray futbol kulübü tarihinin en kötü sezonunu yaşadı yahu geçen sene, o zaman görevini bırakmayacakta ne zaman bırakacak Allah aşkına?

Koç Holding gibi büyük bir şirketler grubunun tabii ki sadece Türkiye'de değil, dünyanın bütün yerlerinde elinin uzanabileceği insanlar vardır, Galatasaray'ın da içinde olmamasına şaşırmamalı ancak bunu İnan Kıraç'la bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum.

Arkadaşım yazıda Adnan polatın savunulduğu tek kelime dahi yok, son mesajımda da bunu belirttim fakat hala neler yazıyorsun anlamak güç.

• İnan Kıraç a laf atamyın boşuna Polat ı o koltuğa oturtan kimdi diye sorarlar ozaman adama , polat başbakana yalakalık yaptığı için bardağı taşırdı ve postalandı zaten nereye çekmeye çalışıyonuz halen :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.