Bildirim
Azerbaycan'da benzin sudan ucuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 litre su 50 kapik, 1 litre benzin 55 kapik.
nasıl benzin sudan ucuz oluyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: aya
1 litre su 50 kapik, 1 litre benzin 55 kapik.
nasıl benzin sudan ucuz oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde de su daha ucuz -
bakın "gerçekten sudan ucuz" örneği istiyorsanız size örneğin babasını vereyim ;
Birleşik Arap emirliklerinde ;
* 1 litre benzin 80 kuruş civarı
* 1/2 litelik pet su fiyatı (hani bizde en babası 50 kuruş olan şişeler) 3-3,5 lira civarı
örnek dedin mi böyle olur...
(bu arada azerbaycan'ın da bir petrol ülkesi olduğunun altını çizelim...) -
Kapik değil kepik. -
bizdede su ucuz -
Biz onlari suyumuzla doveriz -
biz onları vergimizle döveriz -
v8lerini yakalarsak bir kaşık suda boğarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 6 Ağustos 2013; 16:51:35 > -
Türkiyenin vergi sistemine küfretmeden önce liboşlar bir düşünsün bakalım bizim o kadar petrol kuyularımız var mı?
herhalde ucuz olacak. -
Yaşadığım ülkede benzinin sudan pahalıya satılması, benim işime gelir. Ben, benzin olmadan da yaşayabilirim ama su olmadan yaşayamam. -
venezuelada deposu 1 tl -
Artık zamlarda son aşamaya geldik.
Önce itiraz ettik.
Sonra alıştık.
Şimdide şükrediyoruz zamlara -
Su daha önemli olduğu için hülooğ -
Her ülkenin petrol kuyusu var ama bir bizim yok onun için mecbur benzin pahalı, yersen...
Edit: bu forumda ne siyasi yorumlar oldu silinmedi, ben badem bıyık yazdım diye mesaj silindi, yazıklar olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikhergele -- 8 Ağustos 2013; 23:35:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: torres_35
Kapik değil kepik.
Qepik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
Su daha önemli olduğu için hülooğ
Suyun önemi tartışılmaz ama kendi vatandaşına bir ton parayla benzin satan, satamadığı benzini de yurt dışına, litresi 1.5 TL'den satan zihniyete ve bu zihniyete de destek verenlere sormak lazım. -
Azerbaycan'a giderken 2 damacana su götürün.
Depoyu doldurup gelin. -
Azerbaycanda benzin bedava olsa napalım,oraya mı taşınalım? beni bu ülke ilgilendiriyor, başka bir hükümet gelse sonuç değişir mi bilmiyorum. beni asıl kızdıran belli bir kesimin bu fiyatlara tepki vermemesi ve hükümetin vatandaşla alay eder gibi açıklamaları.
Benzer içerikler
- triger zinciri ne zaman değişir
- ford fiesta 1.1 yorum
- petlas 4 mevsim lastik yorumları
- peugeot 3008 yorumlar
- acea c2 nedir
- katı hal batarya
- paul walker supra
- togg batarya kapasitesi
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- en çok tutulan suv araçlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X