Şimdi Ara

az önce torun sahibi olacak yaşta bi adamın kuryelik yaptığını gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ömrümde ilk defa bu yaşta bi kurye gördüm nerden baksan 60 yaşın üstündeydi daha da fazla olabilir elleri bildiğin dedemin eli gibiydi yağmurlu berbat havada kuryelik yapıyor halinden tavrından vs çaresizlik akıyordu adamın

ikinci turda boş oy atarim diyenlerin onlardan farkı yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ne yapsın adamcağız emekli maaşı ile geçinmek kolay mı? Malesef bu ülkede yaşamak çok zor, o dayı muhtemelen yurt dışında doğup büyümüş olsa şuan haritadan kendine tatil yapıp gezip görmek için yer beğeniyor olurdu ama malesef burada hayatta kalabilmek için 60 yaşında motor üstünde ıslana ıslana çalışmak zorunda.Böyle düzenin...
  • bana hiç denk gelmedi o kadar yaşlı galiba direk işe almıyolar yaşlıları.

• HaydarHaydo kullanıcısına yanıt
    burasi öğrenci yeri olduğundan kuryeye cok ihtiyaç duyuyorlar

• Ne yapsın adamcağız emekli maaşı ile geçinmek kolay mı? Malesef bu ülkede yaşamak çok zor, o dayı muhtemelen yurt dışında doğup büyümüş olsa şuan haritadan kendine tatil yapıp gezip görmek için yer beğeniyor olurdu ama malesef burada hayatta kalabilmek için 60 yaşında motor üstünde ıslana ıslana çalışmak zorunda.Böyle düzenin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni Türkiye işte. Ama olsun yol yabdı togg yabdı

• Eytli saitte şoktan ayrilirsa kurye olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Google'a retired yazıp görsellere gir, sonra da emekli yazıp görsellere gir adamın neden kuryelik yaptığını çok iyi anlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha geçen 50 küsür yaşlarında yolda balon satan adam gördüm

• Hocam gözünü seveyim, sen kendine acı. O zaten yaşıycağını yaşamış, sen nolacan abi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 10 Nisan 2023; 22:15:4 >
  • ağzına sağlık hocam, asıl şanslı olan yaşlı nesil, biz eşeğin *ikini yemişiz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-98B36D602 -- 10 Nisan 2023; 22:48:35 >
  • Geçen caminin orada 70-80yaşındaki dedeyi, sonrasında 80üstü nineyi gördüm üflesen gidecek gelip para istiyorlar diyecek söz yok çok üzücü durum bu devran böyle geldi böyle gidecek

• Ben de geçen Trendyol'da çalışan bir dayı gördüm. 60 yaşlarında, bembeyaz sakalları ve saçları vardı...

Rahat 60 var...

Yer: İzmir\Balçova

• ABD'de marketlerde 70-80 yaşlarında kasiyer olarak çalışan çok kişi gördüm, orada da herkes emekli olunca rahat yaşıyor veya herkes emekli oluyor diye de bir şey yok.

Ağır işler ayrı ama çalışmanın ayıbı yok, çalışmayıp 40 yaşlarında emekli olanlar yüzünden, onlar çalışmak zorundalar.

Artık maaşların asgari olarak geçimi sağlama gibi bir durumu yok, toplam parayı maaş alacak kişi sayısına bölüyorlar, yani emekli arttıkça maaşın alım gücü düşecek, yok eyt yok zyt herkes ancak maaş havuzuna ortak olabilir, ülkenin parası, üretim gücü yok.

• Birileri sarayda medine hurması manda yoğurdu yer birileri de 60-70 yaşında soğukta kuryelik yapar bunu değiştirmek sizin eliniz de size Albert Einstein olmanızı söylemiyoruz az kafanızı çalıştırıp 21 yıldır yaptıkları hata üstüne hataları görüp ülkenin haline bakın ona göre oy verin zor birşey değil

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

Sait abimiz iştahlıdır, kendisi kurye olursa recep ivediğin müşterinin pizzasını yediği sahnenin benzeri olaylar yaşanabilir.

• O her şehire yapılan gerekli gereksiz hastanelerin duble yolların köprülerin tünellerin viyadüklerin kavşakların daha aklıma gelmeyen tonlarca yatırımın bir bedeli olacak elbet. Alkışlamayı biliyorsunuz adamı. Adam da diyor ki bu yapılan hizmetlerin karşılığında açlık sınırı altında yarı aç şekilde ölene kadar çalışacaksın vergini misliyle ödeyeceksin. Hala alkışlamaya devam ediyorlar daha çok hak ediyor bu halk..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.