Şimdi Ara

az önce kurye ye yaptığım olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
13.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce mcdonaldstan menü söyledim geldi. daha önce her seferinde kuryeye tam para veriyodum tam dediğim bütün para kurye bozuk yok diyerek üstünü cebe atıyordu zorla bahşiş yani çok para değil diye kalsın diyodum . evde yemek yok yine bütün param var . dedim yine zorla bahşiş ayağına yatcak diye düşündüm hemen kumbaradaki paraları çıkardım hep 25 kuruş 10 kuruş arada 50 kuruş 1 tl lerde var . ayarladım parayı adam gelince adama bi avuç para verdim . adam bütün yok mu dedi nasıl alcam ben bunları dedi . dedim para değil mi alcaksın bunlar var fazla var hatta üstü sende kalsın ,sağolasın dedim adamın yüzü düştü gitti . anlamadığım tek şey neden her kurye de normal insanlardaki olmayan bişey var hep bi üç kağıt hep bi beğenmemezlik kendinin kurye olduğunun farkına varamamazlık var . yazıyım dedim iyi forumlar . .

• +1
  • hata sende yuz vermiceksin bunlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

• quote:

Orijinalden alıntı: xsince1910x

hata sende yuz vermiceksin bunlara

yüz vermekle alakası yok . her seferinde farklı kurye geliyo hepsi aynı muamele yapıyo. sırf mcdonalds değil hangi firmadan yemek söylesem bütün kuryeler böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

yüz vermekle alakası yok . her seferinde farklı kurye geliyo hepsi aynı muamele yapıyo. sırf mcdonalds değil hangi firmadan yemek söylesem bütün kuryeler böyle

o zaman toplasip ortadan kaldiralim hepsini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence yaptığınız ayıp. motorla bir sürü tehlike atlatıyorlar. üzerlerine kırıyorlar, sıkıştırıyorlar. can güvenlikleri yok, hava buz gibi. bunlarıda düşünün derim. 2 3 liranın hesabını yapacağınıza.
  • quote:

quote:

istanbulda öyleler.
  • O adamlar kışın bu soğunda canavar trafik sürücülerinin arasında senin boğazına çalışıyorlar üç kuruş için. Nolur yani adama bahşiş versen?
  • Adam sonucta ayagina yemek getiriyor bence yaptigin yanlis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığını marifetmiş gibi anlatma bari..

• +2
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitlikarınca

Adam sonucta ayagina yemek getiriyor bence yaptigin yanlis

Benim bildiğim kurye üzerinde bozuk para taşır. Bunu alışkanlık haline getirmişse haketmiş.
  • adam maaşını alıyo zaten ben vermek zorunda mıyım bahşiş benimde ihtiyacım var . ayrıca trafikte insanların can güvenliğini tehlikeye atan yine onlar düzgün süren kurye yok racing sanıyolar altlarındakini . ben ne yazıyorum adamlar ne cevap veriyo bana harbiden entresan bi forum .
  • quote:

var hep bi üç kağıt hep bi beğenmemezlik kendinin kurye olduğunun farkına varamamazlık var

ben sizin zihniyetinizi seveyim. o adam kim bilir nelerle uğraşıyor senin evine gelene kadar. adam ekmek parasına çalıştığında 2. sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz. ayıp lan size. tabi ben eminim senin annen baban appleda microsoftta ceo dur zaten. aylık 400bin$ maaşla evinize ekmek getiriyordur. öyle değil mi? hadi biraz daha in-direlim.belki ikiside doktordur, mimardır.aylık 20bin giriyordur en az eve. e kimin umrunda? senin işçiye emekçiye 2. sınıf insan muamelesi yapmaya hakkın yok.

senin evine o yemek sıcak ulaşsın diye magandaların arasından geçiyor be. başına bir şey gelse vebalini nasıl kaldıracaksın?

edit:
    quote:

adam maaşını alıyo zaten ben vermek zorunda mıyım bahşiş benimde ihtiyacım var .

yesinler seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 31 Ocak 2014; 23:12:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _redandblack

bence yaptığınız ayıp. motorla bir sürü tehlike atlatıyorlar. üzerlerine kırıyorlar, sıkıştırıyorlar. can güvenlikleri yok, hava buz gibi. bunlarıda düşünün derim. 2 3 liranın hesabını yapacağınıza.

iyi sana gelince bir ellilik verde görelim. çöpten mi topluyoruz parayı. zaten maaşını alıyor. insan gibi efendi olsun dilenciye veceğimize ona veirriz. 1 llirayı.
  • quote:

adam maaşını alıyo zaten ben vermek zorunda mıyım bahşiş benimde ihtiyacım var . ayrıca trafikte insanların can güvenliğini tehlikeye atan yine onlar düzgün süren kurye yok racing sanıyolar altlarındakini . ben ne yazıyorum adamlar ne cevap veriyo bana harbiden entresan bi forum .

katılıyorum
  • tek çözüm kart kullanmak illa kredi kartı olmasına gerek yok herhangi bir bankamatik kartı da olur

• başlamışlar kurye savunurlar. la bizene vermek zorunda mıyız? herkesin işi var. her işte kolay değil. onlara mı bahşiş verelim? daha zor işler var. ayrıca adam benim istemediğim şekilde benden bahşiş almak istiyorsa vermem. ay çok zor iş motor sürüp getirmek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.