Şimdi Ara

az önce kurye ye yaptığım olay (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
244
Cevap
5
Favori
13.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde mcten 3 menü sipariş verdik 3 arkadaş. 3'ümüzde ayrı ayrı karttan çektirecektik. Ama kurye herzaman mümkün olan şeyi bu sefer yapmadı. Dedi ki; Artık tek çekim yapabiliyoruz. Şirket politikası değişti. Ayrı ayrı çekemiyoruz. Herkes şok. Dedik peki bakalım öyle olsun kendi aramızda hallettik. Sonra 2-3 gün sonra tekrar mcten sipariş verdik. Başka bir kurye geldi. Sorduk tabi ya hala tek çekimmi yapılıyo oda dedi yoo o nerden çıktı. Anlattık böyle böyle sonra dedi hee siz .... dan bahsediyosunuz o çakaldır biraz vs. Yaşarken baya komikti ama şimdi komik olmadı :D
  • Vermeyin bahşiş. Soğuk yersiniz. Şikayet edince alırsınız yenisini ama vaktiniz gider, tadınız kaçar.
  • Dominos'tan gelen kuryeye bahşiş verim kabul etmedi. Israr ettim, gerek yok dedi teşekkür etti gitti. Bana da böylesi denk geldi.

Kabul etmemesinin sebebi tahminimce yanlış cola getirmesi. Ben zero istemiştim o normal getirmiş. Söyledim hatayı, gidip değişeyim geleyim dedi. Gerek yok dedim. Bu yüzden almadı sanırım.
  • Gaydurugububak kullanıcısına yanıt
    Bahşis zorunlumuki vericez. Bozuk parayı almak zorunda. Maaşınıda biz verelim bari Allah Allah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.