Şimdi Ara

Az Önce Amrabat ile konuştum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşyerimiz henüz açılmadan Amrabat geldi. Hoşgeldin falan dedim daha öncede geldiğinden bizi tanıyordu, yabancı müşterilere olayı anlatacak kadar inglizcemle Amrabata yeni sezonu sordum. Yeni hoca kardeş dedi TÜRKÇE güldü ve ingilizce yeni galatasayda oynıcam gibi birşeyler söyledikten sonra İnşallah dedi :) işini çözemedik pasaportunu alıp tekrar gelecek unutmuş.

Benim bu adamdan çok ümidim vardı ama her seferinde çıldırttı bizi. Yabancı sımırının olduğu bu ligde bence iş yapamayacak, ama tabiki öyle söyleyemedim İNŞALLAH İNŞALLAH dedim gitti :)

Mobildeyim k.bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsallah insallah

• Amrabat galatasaray da diyebilirmiyiz

• kafa yok kafa...yeteneğiyle zekası uyumsuz biraz
  • Galatasaray'da oynayacağım dediğinde direk yav he he deseydin.
  • Ee Amrabat bitmiş mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bora T.

Galatasaray'da oynayacağım dediğinde direk yav he he deseydin.

Denmez hocam müşteridir en nihayetinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • top sürüşü tipi hızı falan bana robben'i andırıyor.

işte tek fark IQ
  • Prandelli elindeki malzemeden maksimum verimi almaya çalışan teknik adamlardan, belki Amrabat'tan bir şekilde yararlanır. Fakat yabancı sınırı varken ne kadar şansı var bilemiyorum
  • 5+3'de şans bulabilir bence. Mesela Bruma çıkar, Amrabat girer. Ya da daha değişik varyasyonlarla oyuna dahil olur vs.
  • Kapanan takımlara karşı fos.Küçük takımların boş ala topçusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Prandelli elindeki malzemeden maksimum verimi almaya çalışan teknik adamlardan, belki Amrabat'tan bir şekilde yararlanır. Fakat yabancı sınırı varken ne kadar şansı var bilemiyorum

Sahada 6 yabancı olsa belki. Ama 5 yabancı olacak banko 3 yabancımız var Muslera, Melo, Sneıjder bu 3 adamın üstüne bir ST alınacak ve yabancı olacak etti 4. 5. yabancı stopermi olacak bekmi olacak açık mı olacak belli değil.

Ayrıca yedekte yabancının bize ne faydası var anlamıyorum. Oyundan çıkmayacak melo,sneıjder ve muslera 3 yabancı zaten forvette bir maçta kolay kolay değişmez üstelik bu örneğin Balotelli olacaksa. Yabancı yedek oyuncu ne gibi şartlarda girecekte oyuna etki edecek. Kenarda Bruma, Amrabat falan olsa aynı anda girmeleri bile imkansız.

Garip bir ülkeyiz, garip kurallarımız var.

• tek care turk kaleci

• Türkçe gülmek nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

tek care turk kaleci

Tek seçenekte Onur :)

Onurlu bir kadroda hem yabancı stoper hem bek tercihen kullanabiliriz. Yerli üst düzey bek bulmak veya yetiştirmek zorundayız. Telles tamam ama yokken Hakan Balta hiç oralı olamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozvir

Türkçe gülmek nedir ya

Ya çok şakacısın, cin gibisin. '' Yeni hoca kardeş dedi TÜRKÇE ''

Anlayan anlıyorda işte, laf olsun.
  • muslera iyi bi performans gosterseydi 18-20 ye satip 10-15 arasina da onuru alabilirdik. o zaman trabzonlular da cok ses cikartmazdi cunku bonservis bedeli iyi baya.

ancak su an muslerayi satsak onuru almak icin uzerine para koymamiz gerekir. o da sacma olur.

bu durumda bence yapilmasi gereken telles haric geri kalan defans 3lusunu turk yapmak.

muslera , telles, melo, sneijder etti 4, 5. yabanci da ya bruma ya da santrfor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

muslera iyi bi performans gosterseydi 18-20 ye satip 10-15 arasina da onuru alabilirdik. o zaman trabzonlular da cok ses cikartmazdi cunku bonservis bedeli iyi baya.

ancak su an muslerayi satsak onuru almak icin uzerine para koymamiz gerekir. o da sacma olur.

bu durumda bence yapilmasi gereken telles haric geri kalan defans 3lusunu turk yapmak.

muslera , telles, melo, sneijder etti 4, 5. yabanci da ya bruma ya da santrfor olur.

Hocam yabancı santrafor %90 alınacak. Cl seviyesinde Burak bizi taşıyamıyor bu gerçek.
  • Selamımı söyleseydin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.