Şimdi Ara

Az Önce Amrabat ile konuştum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emenikden ne eksiği var bu adamın biri bana açıklasın :)

.
  • Beamer kullanıcısına yanıt
    bize çift ayağini kullanabilen gerektiğinde oyun kuracak top taşıayacak kalitede stoper lazım yerliyle falan olmaz o iş .

david luiz tadında adam isterim :)

satalım gitsin muslerayı onur muslera kadar iyi aratmaz aynı fiyata onuru alsak bile kardayız .yerli kontenjanı açarız.
  • Deplasmandaki Manu maçında ne oynamıştı be..
  • kafasını kullanabilse türkiyede olmazdı zaten.
  • 5+3ün +3ünde iş yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

emenikden ne eksiği var bu adamın biri bana açıklasın :)

.

Emenike bal yapıyor.
  • amrabat emenikenin yerinde oynasa daha çok gol atar .bak bakalım kaç pozisyona girmiş kaçını atmış. zaten gol kralı bile olamadı en çok kaleye şut çeken takımsınız. :)
  • Hayrovic falan yerine oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

• demirören ve tayfasının yüzünden bu adamdan yine istifade edemeyecegiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Drogba aleyküm selam diyorda aslında Drogba müslüman biri değil. Kendisi hristiyandır zaten maçlarda kayarken göğsüne hac yapmasından anlarsınız. Ama saygıdan selam alıyor

• Açıkcası ben Amrabat'ın kalmasını istemiyorum. İspanya'da birazda olsa piyasa yaptı. Varsa 3-5 veren gönderilsin. Olcan ve Bruma'ya güveniyorum kanatlarda. Amrabat'ta futbol zekası yok..
  • BALOTELLİ

AMRABAT SNEIJDER BRUMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Açıkcası ben Amrabat'ın kalmasını istemiyorum. İspanya'da birazda olsa piyasa yaptı. Varsa 3-5 veren gönderilsin. Olcan ve Bruma'ya güveniyorum kanatlarda. Amrabat'ta futbol zekası yok..

Bence komple beyni yok.

Gs ye gelmek isterim ama rm brc falan isterse olay degisebilir dedi yahu adam.Beyni olsa bulafi eder miydi ?

• Az önce ntvspor da haberlerde izledim amrabat , umut vs sağlık kontrollerine girmişler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWazZ

BALOTELLİ

AMRABAT SNEIJDER BRUMA

----------barış özbek-mustafa sarp
    ------------------ayhan akman
    hakan balta----semih-----koray------sabri
    ---------------------muslera

olacak heralde kadronun geri kalanı?
  • Beyinsiz pokemonumuz
  • Adamın herşeyi 10 numara. Zekasına felan laf yapanlar saçmalıyorlar, adamın sorunu maç eksiği. 5 maç yapmıyor 1 maç 60. dakika da oyuna giriyor herkes birşey yapmasını bekliyor tabi olmayınca da bunamı 8 m verdik oluyor. Arkadaş şu adam düzenli 5 maça çıksa kendini nasıl toplayıp 10 numara oynayacaktı ama işte yabancı sınırıda etkılıyor biraz. Maç oynaması devamlılığı çok önemliydi kendi suçu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Adamın herşeyi 10 numara. Zekasına felan laf yapanlar saçmalıyorlar, adamın sorunu maç eksiği. 5 maç yapmıyor 1 maç 60. dakika da oyuna giriyor herkes birşey yapmasını bekliyor tabi olmayınca da bunamı 8 m verdik oluyor. Arkadaş şu adam düzenli 5 maça çıksa kendini nasıl toplayıp 10 numara oynayacaktı ama işte yabancı sınırıda etkılıyor biraz. Maç oynaması devamlılığı çok önemliydi kendi suçu değil.

Tamamda kardeşim, 5+3 diye namussuz şerefsiz bir kural var. Konuşturma beni şimdi
  • Mütiş adam fatih terimli sezonda yaklaşık 15 asist yapıp bikaç gol atmıştır ki sürekli 11 oynamayan kanat oyuncusundan daha ne beklenebilir. Manchester li gruptan çıkmamızı sağlayan adamların başında gelir ayrıca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.