Şimdi Ara

Az önce adam 3 milyon dolar mı dedi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ohaa ya bende şaşırdım googlda aradım adamı bi bilgi yok bence 3 bin diyecekti heyecan yaptı
  • yok yahu beyaz bile şaşırdı sonra teyit ettirdi adama doğru yani. Ayrıca babam söyledi şimdi özdemir inşaat genellikle dsi nin ihalelerini alan bir firma imiş. Sulama kanalları vs...
  • Aynen 3 milyon dolar dedi ama bence de karistirdi. 3 milyon dolar yaklasik 6 milyon tl demek. Koclar, aliagaoglu vs va bile bu kadar bagislamaz bence.
  • lan ne kadar zengin var bı burs verecek adam bulamadım la
  • Coca cola - 1 milyon tl
    Sedat ağaoğlu : 1 milyon tl
    evkur : 1 milyon tl
    Şenol ÖZDEMİR : 3 milyon DOLAR
  • Ağaoğlu için 6 trilyon 4-5 araba parası.Bağışlamaz ise kendi vicdanı bilir.Ayrıca şaşırmayın arkadaşlar bizler sadece türkiyede adı çıkmış zenginleri biliyoruz oysaki ne zenginler var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Ağaoğlu için 6 trilyon 4-5 araba parası.Bağışlamaz ise kendi vicdanı bilir.Ayrıca şaşırmayın arkadaşlar bizler sadece türkiyede adı çıkmış zenginleri biliyoruz oysaki ne zenginler var...

Bağışlamasına gerek yok depreme dayanıklı siteler yapsın mağdurlara daha çok makbule geçer.
  • bulun o adamı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Ağaoğlu için 6 trilyon 4-5 araba parası.Bağışlamaz ise kendi vicdanı bilir.Ayrıca şaşırmayın arkadaşlar bizler sadece türkiyede adı çıkmış zenginleri biliyoruz oysaki ne zenginler var...

Bağışlamasına gerek yok depreme dayanıklı siteler yapsın mağdurlara daha çok makbule geçer.

+aynen
  • ötv ile 15 yıl toplanan milyar dolarlar nerde
  • beyler adamı buldum. Adam tam bir ihale avcısıymış .şimdi mobilden giriyorum ondan tam olarak açıklayamıcam. Devlette bulunan ne kadar ihale var ise bu firma kapmaya çalışıyormuş. Ayrıca kendisi de toplu konutlar yapıp satıyormuş. Ayrıca doğu anadolu ve güneydoğuda belirli bir güce sahip bir aile imiş. Ne iş yaptığı hiç önemli değil. Bir ağaoğlu bile bu adam kadar olamadı ya yazıklar olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su an itibari ile 58 trilyon 424 milyar lira toplandi.
  • STV'deki programda 35 milyon TL değerinde 500 daire bağışlayan vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 27 Ekim 2011; 2:48:24 >
  • an itibari ile 61 trilyon 150 bin lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

beyler adamı buldum. Adam tam bir ihale avcısıymış .şimdi mobilden giriyorum ondan tam olarak açıklayamıcam. Devlette bulunan ne kadar ihale var ise bu firma kapmaya çalışıyormuş. Ayrıca kendisi de toplu konutlar yapıp satıyormuş. Ayrıca doğu anadolu ve güneydoğuda belirli bir güce sahip bir aile imiş. Ne iş yaptığı hiç önemli değil. Bir ağaoğlu bile bu adam kadar olamadı ya yazıklar olsun .

Doğuda yaşamış veya doğuda çalışan insanlar daha fazla anlıyor depremin acısını.Helal olsun adama!
  • 61 trilyon 285 milyar lira an itibari ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

61 trilyon 285 milyar lira an itibari ile.

bu paradan kimbilir kaç kişi cepe atıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

STV'deki programda 35 milyon TL değerinde 500 daire bağışlayan vardı.

Fi Yapı idi sanırım..
  • 62 trilyon an itibari ile toplanmistir bu para yetimlerin hakki bu paradan kendilerine haksiz kazanc ve cikar saglayanlar icin yasasin CEHENNEM!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.