Şimdi Ara

az kalsın azeri bir kızla evleniyordum amcaoğlum nişan arifesinde beni köşeye çekip uyardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az kalsın azeri bir kızla evleniyordum amcaoğlum nişan arifesinde beni köşeye çekip uyardı

allah korudu diyorum

azeri bir kızla bir daha bırak evlenmeyi selamlaşmam bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 10 Temmuz 2024; 17:52:4 >

• Niye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

https://eksisozluk.com/entry/26283938

pek çoğu gösteriş budalası olur. dışı albenili fakat içi boş hediye kutusundan farkları yoktur. ama bunu yüzlerine karşı söylemeyin çok gücenirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 10 Temmuz 2024; 17:53:5 >
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Evleneceğine göre tanıyordun , dayının söylemesiyle mi farkına vardın gösterişçi biri olduğuna

Hadi tanımıyorsun diyelim ilk kez düğünde gördün , hiç tanımadığın birinin gösterişçi olduğunu nereden biliyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

amcaoglu bu konularda yanılmaz 4 kez boşandı + 10 yıldır nafaka ödüyor

• genel yapı ve fıtrat olarak köylü kurnazı diyebiliriz.

bunların orta ayarı yoktur. ya çok iyi yada çok kötülerdir.

kültürel olarak nedense konuşma şiveleri ve görgüsüzlükleri iranlı kızlarla yarışırlar.

hepsi fiziksel olarak vasat ama bol makyaj abartı süslü kıyafet estetik vs vs yani tam bir iran kızı imitasyonu gibiler.

kültürel olarak bizim kızlardan üstün olduğu konular vardır ama bu genel kültürden ziyade sanat ve dil konusunda iyiler diyebilirim.

aile konusunda eski nesilleri rus kültürüne yakın ve aile bağları güçlüdür ama yeni nesil için bunu söylemek çok zor.

birde türkiye görmüş versiyonlarından hayır gelmez. anadolu'dan okumaya gelen bizim kızlar nasıl bir anda sapıtıyor yoldan çıkıyorsa bunlarda istanbula gelince yoldan çıkıyorlar.

masum saf bir görüntüleri vardır bence bu gerçek saflık %20yi geçmez içlerinde bir köylü kurnazı yaşar .

sizinle sevgili bile olsa emin olun başka birileri de yedektedir aldatmaya meyilleri çok çok yüksektir.

bazıları paragöz demiş haksızlar diyemem kısmen doğru.

%20 iyi versiyonuna denk gelirseniz kaçırmayın çok şanslısınız %80 kötü versiyonuna denk gelirseniz geçmiş olsun.

bu yazdıklarım türkiyedekiler için geçerli azerbaycan'da kalanların masumiyetini buradakiler kadar kaybetmemiştir .

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Bu konularda yanılmaz dediğin amca oğlu niye 4 kez boşanmış birinciden sonra kavrayamamış mı diğer evleneceği karıların kişiliklerini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.