Şimdi Ara

Ayvalık-Sarımsaklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatilimi burda geciricem buyuk ihtimal, fakat denizinin cok soguk oldugu soyleniyor bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soguk degil o kadar guzel yerdir

• güney sahillerine kiyasla soguk. Kaz daglarindan esen kuvvetki rüzgar buna sebep veriyor.
  • deniz soguk tuz orani yuksek

• Deniz soğuk ama güzel

• Gecen sene Ayvalik, Sarimsaklida kaldim. Denizi kuzeye gore soguk degil ama yinede soguk. Ben girdim gerci.

• Deniz buz gibi. Daha önce girmediysen gitmeni tavsiye etmem. Denize giremeden tatil geçirirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayvalık / Sarımsaklı Rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @WHDDTD @met.nar @_Kutup_Ayısı_ @paardon @SamiBey @Mastergame

Peki beyler bu mevsimde ne derece soguktur ben pazartesi gidiyorum 4-5 gun kalicam, yani aşiri bir soguk mu yoksa guneye gore nispeten mi soguktur ?

• Şuana kadar türkiyede gireceğin en soğuk deniz diyebilirim. Ama 5dk sonra alışıyorsun hava da sıcak olunca rahat oluyor

• Deniz soğuk çok geç kalmışsın sen.

• @SemhDkmen @SemhDkmen

Ürküttünüz :D neyse artik yapcak birsey yok bari hava sicak olsun da iyice bir terleyip serinleriz .)

• Sarımsaklı ayvalık tostu var diye geldim. Gidiyorum yemek yiyorum.
  • ilk girdgmde termoşoktan titremekten yürüyemedim ama alişinca guzel çok tuzlu yuzme blmyrsn ogrenirsin

• Billurcu otel 10 numaradır ve önündeki sahili de öyle 2006 dan beri giderim
  • Bir kere gittim Ayvalık'a onda da kum fırtınası falan çıktı benim gittiğimde kumsalda durulmuyordu ve hep yağmur yağıyordu. 7 günlük tatilimi yapamadan ikinci gün geri döndüm. Otelin havuzuna bile giremedim yaprak falan dolmuştu hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

@WHDDTD @met.nar @_Kutup_Ayısı_ @paardon @SamiBey @Mastergame

Peki beyler bu mevsimde ne derece soguktur ben pazartesi gidiyorum 4-5 gun kalicam, yani aşiri bir soguk mu yoksa guneye gore nispeten mi soguktur ?

Güneye alıştıysan giremezsin hocam.
    Çok ciddiyim su çok soğuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

@WHDDTD @met.nar @_Kutup_Ayısı_ @paardon @SamiBey @Mastergame

Güneye alıştıysan giremezsin hocam.
    Çok ciddiyim su çok soğuk.

Valla daha rezervasyonu da yaptirmadik yol yakinken dönsem mi bu işten :D kuşadasi taraflarina kayicam bu gidişle

• bu sene mayıs 24te gidip 4 gün kaldım ve bol bol denize girdim için rahat olsun
  • Çok eskiden gitmiştim aman diyim Sarımsaklı plajında uzak bir yere oturup sonra burdan denize koşarım ayaklarım yanmaz deyip terlik giymeme gerek yok deme. Ben öyle demiştim tabii denize uzak yerde oturunca o kumları koşarken gözümden yaş geldi artık ağlayacaktım, çok kararsız kalmıştım daha yolun yarısındayım geri dönüp terlik mi alsam suya mı girsem diye düşünürken kendimi suda bulmuştum

Sonuç olarak o kadar yerde denize girdim hiçbirinin kumu Sarımsaklı gibi sıcak değildi, bildiğin yanıyordu kumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Çok eskiden gitmiştim aman diyim Sarımsaklı plajında uzak bir yere oturup sonra burdan denize koşarım ayaklarım yanmaz deyip terlik giymeme gerek yok deme. Ben öyle demiştim tabii denize uzak yerde oturunca o kumları koşarken gözümden yaş geldi artık ağlayacaktım, çok kararsız kalmıştım daha yolun yarısındayım geri dönüp terlik mi alsam suya mı girsem diye düşünürken kendimi suda bulmuştum

Sonuç olarak o kadar yerde denize girdim hiçbirinin kumu Sarımsaklı gibi sıcak değildi, bildiğin yanıyordu kumlar

Kum alev, deniz buz.

Kızlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.