Şimdi Ara

Ayvalık-Sarımsaklı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Çok eskiden gitmiştim aman diyim Sarımsaklı plajında uzak bir yere oturup sonra burdan denize koşarım ayaklarım yanmaz deyip terlik giymeme gerek yok deme. Ben öyle demiştim tabii denize uzak yerde oturunca o kumları koşarken gözümden yaş geldi artık ağlayacaktım, çok kararsız kalmıştım daha yolun yarısındayım geri dönüp terlik mi alsam suya mı girsem diye düşünürken kendimi suda bulmuştum

Sonuç olarak o kadar yerde denize girdim hiçbirinin kumu Sarımsaklı gibi sıcak değildi, bildiğin yanıyordu kumlar

Haha :) peki suyun soguklugu nasildi hocam dedikleri gibi soguk mu ?

Ben soğuk hissetmiyorum çünkü direk dalıyorum suya girdiğim gibi ama ilk başta hep soğuk hissedilir girdikten sonra pek soğuk olmuyor, alışıyorsun. Dediğim gibi çok eskiden gitmiştim valla su nasıldı hatırlamıyorum Ve küçüktüm

• Geçen sene bu zamanlarda Sarımsaklıdaydım. Ben çok rahat girdim(biraz soğuğu severim), sanmıyorum o kadar problem olacağını. Güneye nazaran soğuk tabi.
  • Geçen hafta geldim. Su soğuk , deniz tuzlu acayip göz yakıyor. Gözümün kızarmasından şeytan softasına gidip fotoğraf çekinemedim , havamı atamadım

Edit: 2-3 gün kalıp denize girince alışıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gustavodh -- 24 Ağustos 2013; 15:29:03 >
  • @nidyed eyw hocam iste ben biraz gec kaldigim icin soguk olur diolar bu mevsimde o biraz urkuttu..

@Whitfield haha :) vgecmis olsun diyelim bilirim o acıyı :) peki suyun soguklugu nasildi hocam, bir de hangi tarihte gitmistiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@nidyed eyw hocam iste ben biraz gec kaldigim icin soguk olur diolar bu mevsimde o biraz urkuttu..

@Whitfield haha :) vgecmis olsun diyelim bilirim o acıyı :) peki suyun soguklugu nasildi hocam, bir de hangi tarihte gitmistiniz ?

Yukarıda yazdım çok küçükken gittiğim için suyun soğukluğunu pek hatırlayamıyorum ama diğerlerine göre soğuktu galiba. Sadece o acıyı hatırlıyorum ordan hatıra olarak

Yaklaşık olarak 9-10 yaşında gitmiştim yani 7-8 sene önce, eğer ay olarak soruyosan onu hatırlamam imkansız ama havanın en sıcak olduğu dönemler diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 24 Ağustos 2013; 15:31:37 >

• quote:

quote:

@nidyed eyw hocam iste ben biraz gec kaldigim icin soguk olur diolar bu mevsimde o biraz urkuttu..

Yukarıda yazdım çok küçükken gittiğim için suyun soğukluğunu pek hatırlayamıyorum ama diğerlerine göre soğuktu galiba. Sadece o acıyı hatırlıyorum ordan hatıra olarak

Yaklaşık olarak 9-10 yaşında gitmiştim yani 7-8 sene önce, eğer ay olarak soruyosan onu hatırlamam imkansız ama havanın en sıcak olduğu dönemler diyebilirim

k.bakma ya iki defa sormusum ilk sordugumda sayfaya dusmedi sandim yorumum :) tesekkurler cevap icin :)

• Soğuk, Altınoluk daha soğuktu da olum manyak mısınız erkek adamsınız atlayın balıklama 2 bıcı bıcı yapın her türlü alışıyorsun zaten
  • 3 hafta önce oradaydım titemekten denize giremedim adam akıllı hele ki zayıfsan daha çok üşüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Soğuk, Altınoluk daha soğuktu da olum manyak mısınız erkek adamsınız atlayın balıklama 2 bıcı bıcı yapın her türlü alışıyorsun zaten

Valla soguk sudan hic haz etmem ya, bir de cok soguk olunca ne kadar yuzersen yuz alisamiyosun karnin üşüyor bir sure sonra mecbur cikiyosun sudan. Bir de kendimi gectim ailemle gidicegim icin bu kadar kararsiz kaldim

• quote:

quote:

quote:

k.bakma ya iki defa sormusum ilk sordugumda sayfaya dusmedi sandim yorumum :) tesekkurler cevap icin :)

Yok hocam sorun değil, rica ederim ve sana iyi tatiller

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Soğuk, Altınoluk daha soğuktu da olum manyak mısınız erkek adamsınız atlayın balıklama 2 bıcı bıcı yapın her türlü alışıyorsun zaten

Valla soguk sudan hic haz etmem ya, bir de cok soguk olunca ne kadar yuzersen yuz alisamiyosun karnin üşüyor bir sure sonra mecbur cikiyosun sudan. Bir de kendimi gectim ailemle gidicegim icin bu kadar kararsiz kaldim

Öyle saatlerce yüzecek bir denizi yok zaten. Güneşlen iyice terle et, sonra atla birden şoku ye o ferahlık hissi hiç bir şey de yok. 10 dk yüz çık yeter hocam işte daha ne arıyorsun

• Su tuzlu ama ben gözümü açabiliyodum denizde,biz temmuzda gittik su biraz soğuktu ama çok rüzgar vardı,asıl problem oydu.Kum fırtınası olurdu neredeyse acıdan bağırıyordum kumlar keskin keskin sırtıma bacağıma çarparken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.