Bildirim
Aytemizden benzin aldim. İbre oynamadi bile. Benzin yok hatasi var hala
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Aytemiz petrol var yakinimda. Burdan alsam sorun olur mu? Zarar verir mi araca? Yoksa bilindik yerlerden mi alayim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hepsi aşağı yukarı aynı, aytemiz ile lukoil aynı firmanın diye biliyorum, zaten katkılar dışında çoğu aynı yetden geliyor yakıtın.
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
Hepsi aşağı yukarı aynı, aytemiz ile lukoil aynı firmanın diye biliyorum, zaten katkılar dışında çoğu aynı yetden geliyor yakıtın.
Aytemizden alsam bir sıkıntı olmaz diyorsunuz yani
Bp kadar çekişsizi bulunmaz herhalde. Araba gitmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 14 Ekim 2016; 18:47:08 >
hepsi aynı şehir merkezinde hangisi kartınıza promosyon yapıyorsa o anda ondan alın.
olur tabi olmaz mı adamlar mazot benzin yerine başka bişi satıyorlar öle olur mu hiç ?
ne olabilr sizce ben nerede ucuz varsa oradan alıyorum adamlar mzot satıyor mazot benzin başka bişi satmıyor al uzaktaki istasyona yakacağın yakıt ile dip gaz yaparsın
_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
bende de az gidiyor :)
bende de po gitmiyor sonradan açılıyor ama
_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
hepsi aynı rafineriden yakıt alıyor, hangisi ucuzsa ordan al _____________________________ -
Guncel
25 liralik benzin 5 litre demek o etkilemez bile :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Doğuş indirimi olduğu için hep bp kullanırım
Bi sıkıntı görmedim şindiye kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ülkümüz Göklerde Dalgalanan Al Sancak, Bizler ALLAH Huzurunda Eğiliriz Ancak !!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: l0chness
Nasil etkilemez? En Azindan hata vermemeye baslardi. Az da olsa yukselirdi ibre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelazim -- 14 Ekim 2016; 20:14:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: Nelazim
quote:
Orijinalden alıntı: l0chness
Nasil etkilemez? En Azindan hata vermemeye baslardi. Az da olsa yukselirdi ibre.
Alay eder gibi yorum yapiyorsun hocam
alay eder gibi yorum yapmamış. doğru söylemiş. en az 50 liralık alman lazımdı ki ibre oynasın.._____________________________ -
Benzer bir durum bir kere benimde basima geldi. Yakiti aldim ibre oynamadi bile... Hava mi basiyor pompalar nasil oluyor bu?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu az yakıt alındığında şamandıranın hareketsiz kalmasından kaynaklı benim başıma da gelir 20 tl aldığım olur sürekli aldığım yere kadar yetsin diye bazen 10 liralık almisligim da vardır bunu ustaya sorduğumda bu cevabı vermişti şamandıra takılı kalıyormuş sıkıntı yok siz yine 25 liralık yol yaparsınız sadece ibre değişmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her insan biriciktir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahalil
Bu az yakıt alındığında şamandıranın hareketsiz kalmasından kaynaklı benim başıma da gelir 20 tl aldığım olur sürekli aldığım yere kadar yetsin diye bazen 10 liralık almisligim da vardır bunu ustaya sorduğumda bu cevabı vermişti şamandıra takılı kalıyormuş sıkıntı yok siz yine 25 liralık yol yaparsınız sadece ibre değişmez
25 lira boşa gitmedi yani dimi hocam?
Normal bi durum.
İbre arabayı biraz kullandığınızda hafifçe yükselecektir._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MaVu!
Normal bi durum.
İbre arabayı biraz kullandığınızda hafifçe yükselecektir.
2 km yaptim yukselmedi. Hata veriyor hala
1.3 doblo ya aldım bende geçen ordan 20 liralık tam kırmızı da idi biraz kiprasti en azından evden biri binince o doldursun depoyu öğrenci adamız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR.Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
Benzer içerikler
- hyundai accent era 1.5 crdi alınır mı
- motor üflemesini kesen katkı
- araba yolda neden gezer
- benzin pompası arızası
- dacia duster 1.0 tce yorumları
- suzuki jimny 5 kapı
- bp türkiye"den çekildi mi
- tesla sipariş tarihleri
- dünyanın en hızlı tren
- yılın otomobili
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

neden olabilir?
kullanıcısına yanıt

Hızlı