Şimdi Ara

Aytemizden benzin aldim. İbre oynamadi bile. Benzin yok hatasi var hala (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana normal gibi geldi deponun taban genişliği 50x50 olsa ki daha büyüktür tahminime göre 2cm yükseltir samandirayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşa gitmez. Bunun mümkünatı yok çünkü rastgele kontroller yapılıyor giren çıkan mazot dijital ortamla kontrol ediliyor. Tek tavsiyem mutlaka ama mutlaka fis alın pompa çıkışı. O zaman elinizde yasal belge olur. Bir animi anlatayım örnek açısından. Sinop tan samsuna geliyorum araç ceed dizel neyse ibre iyice dibi görmüştü yol bilgisayarı 20km kaldı diyordu ondokuzmayıs ilçesine girmeden 20 lira dizel almıştım normalde samsun merkeze kadar kalan dizel yetmezdi. 20 liralık mazotla İbre hiç oynamadı hatta yol bilgisayarı hala 20 km gösteriyordu ama ben total istasyonuna kadar 30 kmden fazla yol yaptım ustama sordum nedendir diye bazen 4 5 litre mazot samandirayi hareket ettirmiyormus o yüzden ibre acaba hava mi bastılar diye şüphe uyandırıyor. Siz yine de fis almayı unutmayın herkes fis alırsa katakulli çevirmeleri imkansız hale gelir.

• Samandira arizali olabilir mi? Modeli 2012

• O kadarcık benzin depoda kayda değer bir seviye artışı bile yapmaz ki şamandıra algılasın?
  • Konunun adı ve şşekli değişmiş la

• Şamandıranın arızalı olduğunu anlamanız için 60 70 liralık yakıt alın ibre hiç değişmezse o zaman bir sorun olabilir. Ki 60 lira aşağı yukarı çeyrek depo benzin eder.

• 25 liralik benzin daha depo kapagini actiginda ucmustur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelazim

Aytemiz petrol var yakinimda. Burdan alsam sorun olur mu? Zarar verir mi araca? Yoksa bilindik yerlerden mi alayim?

Son 6 aydır Aytemizden alıyorum yakın diye. Herhangi bir sıkıntı yok.

• @krkmz1666 menzili de kısa olur bas bas gitmedikten sonra , 2010da podan almıştık araba çekmiyor rölantide stop ediyor ve çok yakmıştı, bir kere daha başka bi podan aldık daha da almadık.
    @reallist55 şu an yarı opet yarı bp var depoda. opetten bir daha alınca düzelmezse öyle bineriz artık, kapanan shelli arayacağız galiba.
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Sadece poda yapıyor nedense fullemedim tam olarak sadece az az alıp denedim

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    5 liraya benzin alıyoruz o da rezil kalitesiz çıkıyor. verdiğimiz paraya da değmiyor ki. bu leş yakıtlarla araba 300binden sonra kendini salar koyacağın benzine deyip tribe girer
  • 25 lira zaten 5 litre yapıyor depo bğyğksr zaten Işığı söndürmez.

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Benzinli motoro geçtiğimden beri shell ve bp kullanırım. Memnunum.
  • Zaten yazılmış.Benzin dipteyse 25-30 tl lik alınan akaryakıt ibreyi oynatmaz.Benimde başıma gelmişti forumdada bununla ilgili olay başına gelen arkadaş konu açmıştı.

• NafirKeyh kullanıcısına yanıt
    benzinli vectra var istasyondan da olabilir.
  • boşuna arabayı bari götürme ,kola şişesiyle git

• Bugüne kadar kullandığım en iyi benzin LUKOİL 'in vallahi. Motor ciddi derecede sessiz çalışıyor ve performanslı. Önceden hep shell'den alırdım onu bile bıraktım. Bir ara istanbul dönüşü opetten aldım mecbur kalıp. Araba boş yere ötüyor gibi resmen saçma bir motor sesi var 3000 devirde kafam şişti Artık uzun yola çıkacaksam tatil zamanı falan lukoilden fulleyip öyle devam ediyorum bir daha yollarda almamak için.
  • Araç Honda ise , bir daha en az 30 tl lik yakıt almadan o ibre düzelmez, sürekli de iner takılı falan kalmaz. Mesela şöyle bir durum var, eğer belirli bir litrenin altında yakıt alırsan, şamandırayı etkilemiyor, araç okumuyor yakıt değişimini. Yakıt fiyatları artınca litre bazında az almaya başladık, dikkat.
  • Yakıt alınca depoyu en az yarım depo dolduracak şekilde alın. Sürekli ışık seviyesinde duran depo iyi değildir. Çeyrek deponun altına inmemeye özen gösterin. Mazot ve benzin pompası bozulur öyle çok gezerseniz. Dizel daha tehlikeli depo dibinden pislik çektirmemek lazım.

• Dizeli Ya TP ya da Aytemizden alırız.Bir sıkıntısını gormedim.Ayrıca bakımsız bayiler haric cogu zaten aynı rafineriden geliyor.Ornegin su an Didimdeyiz hangi benzinciye gitsen abi hepsi Aliaga'dan geliyor.Kendim de gittim gozumle gordum diyor gorevli...
    Fark ancak Benzine karısım yapan, Dizele su katan,Euroya katkı koymayan bayiler varsa onlar da olur.Onun dısında sıkıntı olmaz.TP,Aytemiz de hep tercihimizdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.