Şimdi Ara

AYT ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

AYT ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2020)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hep LYS Kasan Adam -- 6 Temmuz 2018; 16:29:50 >

• Kolay diyenlerin çoğu troll ya da tinerci müptezel onları dikkate almayın.

Zor muydu Orta mı onu tartışalım:

-Matematik net bir şekilde zordu.
    -Geometri ise çok zordu. Adamlar zor sorduğu yetmemiş rakamları bile gıcık vermiş uğraşsınlar diye.

-Fen ise klasikti. Diğer yıllardan daha kolay veya daha zor değildi.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda 2013-2015'ten daha zor diyebilirdik.

Ama süre faktörü var işte. Süre daha fazla olduğu için bence orta-zor arasıydı. Oyumu zora verdim.
  • Tyt orta zor arası bence ayt kolay orta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden süreyi dikkate alıyoruz ? senin tarafına çekmeye çalışma insanları.Süre falan boş bilmeyen adama vahiy mi gelecek? süre fazla diye
  • Mat kaliteli fen kolay, toplamda ortalama bir sınavdı.
  • süreyi dikkate alırsak gerçekten kolaydı gecen yıl mat2 de her soruyu bir kez çözebilmiştim bu yıl her soruya 3 kez baktım nerdeyse. ha net ona göre gelmedi tabiki bu yıl 30-5 yaptım geçen yıl 56-4 yapmıştım o yüzden orta diyorum
  • Kolay ayt dediğin töder gibi olur ve 2 tur atarsın. Bunda süre 15 20 dk arttı ben de. Ortaydı. Fen azıcık zorlasalar tarihin en zor sınavı olabilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt zor baya

Ayt de zor ama sure sayesinde baya kolay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneMan

Neden süreyi dikkate alıyoruz ? senin tarafına çekmeye çalışma insanları.Süre falan boş bilmeyen adama vahiy mi gelecek? süre fazla diye
    Sürenin etki edeceği kişiler eski sistemde matematikte 60-80 arası çözmeyi hedefleyen kişilerdir bence. Bu yüzden bu süre olayı üst sıralama hedefleyenlerde oynama yapar. Bunun dışında 30-40 çözmeyi hedefleyen adam için süre eskiden de yeterliydi şuanda da yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seleukos

Sürenin etki edeceği kişiler eski sistemde matematikte 60-80 arası çözmeyi hedefleyen kişilerdir bence. Bu yüzden bu süre olayı üst sıralama hedefleyenlerde oynama yapar. Bunun dışında 30-40 çözmeyi hedefleyen adam için süre eskiden de yeterliydi şuanda da yeterli.

Alıntıları Göster
    Ben de bu şekilde düşünüyorum zaten.
  • mat kaliteliydi ama süre çok fazla olduğu için genelde iyi yapıldı. fen zaten kolaydı. onun için sınav orta-kolay arası.
  • Tyt türkçe zor

Tyt mat orta zor arası

Tyt fen kolay

Ayt mat zor

Ayt fen kolay

Genel olarak orta zor arasında

• Kel sureyi dikkate alıyorduk neden değiştirdin mesajı ? fikrini savunmanı beklerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 6 Temmuz 2018; 16:44:49 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Knk haksızlık olmasın diye kaldırdım.

Sen dedin ya milletin düşüncelerini etkileme diye yoksa fikrimin arkasındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Tarafsız olması daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

Kolay diyen az orta diyenler çoğunlukta bence sen de kabullenmişsindir.
  • Orta bence Ayt. Bu ne demek: Bildigin veya sevdigin yerden gelmisse hic yapmadigin kadar iyi yapabilirsin. Sevmedigin veya bilmedigin yerlerden geldiyse hic yapmadigin kadar kotu yapabilirsin. Dengeli calisan adama ise normalde denemelerde yaptigi netler gelirdi

• Kolay diyenlerin çoğu troll ya da tinerci müptezel onları dikkate almayın.

-Geometri ise çok zordu. Adamlar zor sorduğu yetmemiş rakamları bile gıcık vermiş uğraşsınlar diye.

Ama süre faktörü var işte. Süre daha fazla olduğu için bence orta-zor arasıydı. Oyumu zora verdim.
  • Katılıyorum benim sürem artti ama 2 kere döndüm yine de boş geo sorularimi yapamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Kolay diyenlerin çoğu troll ya da tinerci müptezel onları dikkate almayın.

Uruk ve Kel troll olduğunuzu düşünmeye başladık.Özünüze dönün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dndrm09

Katılıyorum benim sürem artti ama 2 kere döndüm yine de boş geo sorularimi yapamadim
    Çünkü bilgi eksikliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfsaneMan -- 6 Temmuz 2018; 17:24:10 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.