M

Onbaşı
20 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Öğrenci evi vs. yarın akşam kalmak için bi geceliğine şişli beşiktaş taraflarında kalan var mı (elim dolu gelirim knklar)
Var mı buralardan girmesi kesin gibi olanlar?
Bilg muhle alakali sorulari yollayin sorayim burda
Egede okuyup yurtlar apartlar vs ve ucretleri hakkinda bilgi verebilir mi
Ben 90 civari hesapladim 75civari bisey geliyor ayt tam.bekledigim gibi ama itiraz etmeli miyim
Hem guluyor hem uzuluyorum. Su siralama basliklarinin binlerce versiyonu acildi zaten artik bilgi paylasalim universite, bolum paylasalim. Bulunmaz nimet burasi vallahi israf ediyoruz. Acmayin artik boyle basliklar forumun ustunde bilgi icerikleri kalsin.
Daha once mf4ten alan pilotaj bolumleri, kontenjan listesinden baktigima gore esit agirlik puaniyla almaya baslamis. Bu ne istir arkadas?

Edit: havacilik yonetimi ile karistirdim arkadaslar ozur dilerim. Pilotaj sayisalmis.
Bu sinavda birer adet TYT Turkce ve TYT Matematik sorusu 1.3 puan, birer adet TYT Sosyal ve TYT Fen sorusu 1.4 puan getiriyor. OSYS sistemindeki mf siralama turlerinden tyt katsayilarina en yakin olan (TYT icin) mf2 ya da mf 3 ki bunlar bile gercekci degil cunku bir adet Fen ve Sosyal sorusunun puanlari toplami mf2 icin 4 puan icinde 1.8 puan yaparken Mat ve Turkce toplami 2.2 puan yapiyor. Halbuki oranladigimiz zaman turkceyle matin toplaminin 1.9 yapmasi gerekiyordu ama gordugumuz gibi eski sistemde buna yakin bir puanlama bile yok. Bu yuzden herhangi bir sekilde mantikli bir tyt siralamasi yapmak ne mf ne ts ne tm ne de dil icin imkansiz. Bu yuzden eski sinavlara gore herhangi bir sekilde yksyi kiyaslamak da cok absurt.

Cok orijinal sonuclar bizi bekliyor.
Bu arada Lys puan katsayilari da ayni sekilde, tabloya bakip yorumlayabilirsiniz

Herkes tipin kacta kapatacagini falan konusuyor da son siradaki universitenin verecegi egitim kalitesini konusmuyor. Mesela bir kars tip, hitit tip ile atiyorum iu tip arasinda ucurum var bu acigin neden olacagi sikintilari konusmak lazim. Bilen birileri lafin gelisi 'kotu universitenin' tip bolumlerinin meslege kavusma sirasindaki ve daha sonraki donemlerdeki karsilasilacak problemlere nasil hazirladigini anlatsa cok hos olur.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 521
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.019 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 390 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.