Tunç kurtun şu videosuna denk geldim: Adam diyor ki ben bunda bir art niyet arıyorum, güç gösterisi yapılmış diyor. Geçen sene ki oymoyyok olayından sonra bilerek zor sorulduğunu düşünmeye başladım. |
TYT/AYT Sırf OyMoyYok Denildiği İçin Mi Zor Yapıldı?

-
-
Böyle saçma bir yorumu ancak tunç kurt yapardı zaten .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oy moy yok denildiğini için bunu yaptılarsa ciddi beyinlerinde sorun vardır. :D Gençleri niye kendilerinden daha da nefret ettirmeye çalışsınlar? Onların da işine gelmedi bence bu durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olm sınav zor diye bi insan neden hükümete kızar ki? sana zor sorup bana kolay mı sordular veya bi başkasına ?herkesin önüne aynı sorular geldi.
-
Dh tyt ayt her gecen gun daha da saçmalamayı başarıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene bu kadar kolay sorulması politikti. Cumhurbaşkanı çıkıp rahat bir sınav geçirecekler dedi, tepki aldıkları için yarım saat fazla eklediler. Eğer geçen seneden dolayı güç gösterisi yaptılarsa bu da dolaylı olarak politik olur
bu sene liseye geçiş sınavı lgs de aşırı zor yapıldı. benim bir teorim var ama emin değilim. seneye de zor sorarlarsa emin olurum, o zaman açıklarım. olay siyasiden ziyade ekonomik olabilir, o yüzden tunç kurt teorisi saçma geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owoselammicsuedcheck -- 9 Temmuz 2021; 12:49:54 > -
Hocam olay ekonomik ise siyasidir zaten:D
Ahahah
Arkadaş nasıl bir kafa yapısı var bu adamlarda. Kardesim sizin yanınızdaki adama farklı soru mu sordular ? Kolay olsa hiç ayırt edici olmayacaktı. Mevcut iktidarı kimse sevmiyor ama her şeyin altında bir şey aramak anlamsız.
Sen puan ile degil sıralama ile gireceksin istediğin bölüme kime nasıl güç gösterisi yapmış olabilir. Böyle eksik zekadaki adamları dinlemeyin zekanızı düşürür
Milletin aklına laf edeceğine önce bir düşün reis. Kolay olduğu için yığılma oluyorsa aşırı zor olduğu için de yığılma olur? 35 mat yapan adam 20 mat yaptı. 20 yapan adam yine 20 yaptı. Al sana sıralama
Adamlar nasıl kestirsin olm sınava 2.6 milyon insan giriyor geçen yıl hadi bunlara kolay yapalım pandemi var çocuklar rahat sınav olsun zaten psikolojileri bozuk sınavıda batırırlar demişlerdir sonra baktılar herkes yapabiliyor 2021 içinde demişlerdir demek ki pandemi bahane herkes yapabiliyor eee şimdi millet bide okul yok evde ders çalışacaklar en az 8 saat ( derececiler için ) sonra demişlerdir ki biz bu sınavı zor yapalım geçen yıl kolay yaptık yığılma oldu sonra zor yaptılar battı öğrenciler ama şöyle diyim burada açılan sayısal sıralama konularında 90 tyt 65 ayt kaç gelir diyenlere 14 15k sıralama gelir diyorlardı ( gördüğüm ) o 14 15k kişi nasıl yaptı acaba sınavı bence stres yönetimi kötüydü milletin sınavda gidip bakıyom sınav için çalışma vlogu çeken kanallara diyor ki tyt de matematikte ağladım ula ağlamaya başlarsan hiç yapamazsın artık daha fen sosyal var bazı insanlar sınavda sorulan sorudan çok acaba yapabilirmiyim diye düşünüyor yav sınavdasın soruyu niye düşünmüyon bazı insanların aklına stresten gelmedi o cevaplar stres yapmayanlar bir nebze daha şanslıydı ama bu sınavın zor olduğunu değiştirmez ben sadece yorum yaptım ve obp bu sene çok farkedecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ayn obp etkisi bu yıl büyük olacak
Hocam ilk 20kda 95 obp iyi midir geri atar mı
Hocam bence iyi ileri atacaktır
İnşallah hocam teşekkürler
Öd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Dh tyt ayt her gecen gun daha da saçmalamayı başarıyor
|
Böyle saçma bir yorumu ancak tunç kurt yapardı zaten .
|
Arkadaş nasıl bir kafa yapısı var bu adamlarda. Kardesim sizin yanınızdaki adama farklı soru mu sordular ? Kolay olsa hiç ayırt edici olmayacaktı. Mevcut iktidarı kimse sevmiyor ama her şeyin altında bir şey aramak anlamsız.
Sen puan ile degil sıralama ile gireceksin istediğin bölüme kime nasıl güç gösterisi yapmış olabilir. Böyle eksik zekadaki adamları dinlemeyin zekanızı düşürür |
Milletin aklına laf edeceğine önce bir düşün reis. Kolay olduğu için yığılma oluyorsa aşırı zor olduğu için de yığılma olur? 35 mat yapan adam 20 mat yaptı. 20 yapan adam yine 20 yaptı. Al sana sıralama |
Benzer içerikler
- en zor ayt matematik soru bankası
- ayt matematik deneme önerileri
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
- eskişehir dershane yorumları
- bekir avşar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X