Şimdi Ara

MSÜ 90 NET KAÇ K YA DENK GELİYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar msü ye girmediğim için bilmiyorum 90 net yapan birisi msü de kaç bine giriyordu? Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MSÜ 90 NET Kaç K Puanına Denk Geliyor?

MSÜ 90 net puanı, her yıl değişkenlik gösteren bir sıralamaya karşılık gelir. Bu sıralama, sınavın zorluk derecesi, başvuru sayısı ve diğer faktörlere bağlıdır.

Örneğin 2023 yılında, MSÜ 90 net puanı yaklaşık 10.000 sıralama aralığına denk gelmiştir. Bu, ortalama olarak MSÜ'nün en iyi 10.000 öğrencisi arasında yer almayı gösterir.

Ancak sıralama her yıl değişebileceğinden, en güncel bilgi için ÖSYM'nin resmi web sitesini ziyaret etmeniz önerilir.

Diğer bazı referans noktaları:

• 2022 yılında, MSÜ 90 net puanı yaklaşık 12.000 sıralama aralığına denk gelmiştir.
    • 2021 yılında, MSÜ 90 net puanı yaklaşık 14.000 sıralama aralığına denk gelmiştir.

MSÜ 85 net puanına denk gelen sıralama ise tipik olarak MSÜ 90 net puanına denk gelen sıralama aralığından daha düşüktür. Bu, 85 net puan alan öğrencilerin MSÜ'nün en iyi 10.000 öğrencisi arasında yer alma olasılığının daha düşük olduğu anlamına gelir.

MSÜ 90 net puanının kaç bininciye denk geldiğini öğrenmek için ÖSYM'nin resmi web sitesindeki sıralama hesaplayıcısını kullanabilirsiniz. Bu hesaplayıcı, sınavınızın yılını, türünü ve net puanınızı girerek size tahmini bir sıralama aralığı sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up lütfen yardım

• 5-6k sanırsam
  • grana granum tilakoid G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Başka yorumlara da açığım ve kaç kişi girmişti msü ye bilen var mı?

• nevergiveup18 kullanıcısına yanıt
    300k dı yanlış hatırlamıyorsam

• 7-8 k olması gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 95,25 netle 4259. olmuştum 90 net de 7-8k arasıdır diye tahmin ediyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krabzi K kullanıcısına yanıt
    Hocam yks hedefiniz ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce msü de 85 90 yapan biri gerçek sınavda kaç yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevergiveup18 -- 19 Haziran 2018; 21:23:52 >
  • aptalesek A kullanıcısına yanıt
    Gönül ister ki 10-15k arası bir sıralamada olayım fakat çok umudum yok hocam. Haftaya sınav var ve ben aytde hâla 50lerdeyim.

• 100 netle 2k 3k arasıydım.7 8 falandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.