Şimdi Ara

Ayt fizik soru bankası önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt fizik için kaliteli kaynak araştırması yaptım.Bu kaynaklar karşıma çıktı:Yayın denizi tek,nihat bilgin,mf kazanım,3d.Tyt icin de 345,yd tek.Ama bu yayınlar da zormuş.Sizin önereceğiniz orta seviye kaynak var mı?Orta seviye kaynaktan sonra zor olarak ne çözeyim?5 tane kitap alıp çözememem.Hangisi en iyisi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

AYT Fizik Soru Bankası Önerileri

Üniversiteye Giriş Sınavı (AYT) Fizik dersinde yüksek başarı elde etmek için kaliteli bir soru bankası kullanmanız büyük önem taşır. Piyasada çok sayıda AYT Fizik soru bankası bulunmakta olup, doğru olanı seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Bu metinde, AYT Fizik hazırlık sürecinde faydalanabileceğiniz en iyi soru bankalarından bazılarını sunuyoruz.

AYT Fizik sınavında başarılı olmak için konulara hakim olmak ve çok sayıda soru çözmek gerekir. Soru bankaları, farklı zorluk seviyelerindeki sorularla eksiklerinizi tespit etmenize ve konuları pekiştirmenize yardımcı olur.

En İyi AYT Fizik Soru Bankaları Önerileri:

• Karekök Yayınları AYT Fizik Soru Bankası: Kapsamlı içeriği, güncel soruları ve detaylı çözümleriyle öğrenciler arasında popüler bir seçenektir.
    • Palme Yayınları AYT Fizik Soru Bankası: Konuları konu konu işleyen yapısı ve çözümlü soruları ile fizik temelinizi güçlendirmek için idealdir.
    • Limit Yayınları AYT Fizik Soru Bankası: Zorlu soruları ve alternatif çözüm yolları ile kendinize meydan okumak isteyenler için uygundur.
    • Yediiklim Yayınları AYT Fizik Soru Bankası: Seviyeli soruları, teorik bilgileri ve çözümlü örnekleri ile sınav hazırlığınızı destekler.
    • Bilgi Sarayı Yayınları AYT Fizik Soru Bankası: Kolaydan zora doğru sıralanan soruları ile adım adım ilerlemenize olanak tanır.

AYT Fizik soru bankası seçerken, kendi seviyenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olanı tercih etmeniz önemlidir. Kolay soru bankaları temelinizi güçlendirmek için uygundurken, zor soru bankaları kendinizi geliştirmek ve sınavda daha yüksek puan almak için faydalıdır.

AYT Fizik sınavında başarı, düzenli çalışma, kaliteli kaynaklardan yararlanma ve bolca soru çözmekle mümkündür. Yukarıda önerilen soru bankaları, hazırlık sürecinizde size rehberlik edecek ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tyt icin 345 cok guzel ve orta bir kitap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayın denizi güzel kitap modern fizik kısmı bence çok kötü gereksiz. Mf kazanım ve Nihat bilginden hangisi hoş geldiyse gözünüze alın bence hocam çoğu benzer seviye. En iyisi çıkmaz aralarından.

• Bilgi sarmal olabilir

• Ayt'de 345'i tek geçerim.Üst seviye olarak da karaağaç çözülebilir ama bence 345'ten sonra gereksiz.

• Bizim hoca 345 diyor ama hiç bakmadım daha

• karaağaç

• Palme olabilir

• februlion kullanıcısına yanıt
    Reis sence esş kitabı artı 345 sonra alan denemeleri yeterli mi yoksa bir kitap daha sıkıştırılmalı mı alan deneme öncesine

• theapez T kullanıcısına yanıt

Bence gereksiz.Ama zaman sıkıntısı yoksa çözülebilir.

• Nihat bilgin çöz derim çok güzel

• 345 & Nihat Bilgin <3  Karaağac'ın da bir fasikülünü çözmüştüm beğenmiştim,yeterliydi.

Yayın Denizi orta seviye bildiğim kadarıyla ama çözmedim, yorum yapamıyorum hocam.

Tyt olarak ise 345 ve Eis çözdüm. İkisi de orta seviyeydi.

• Yayın denizi tek ayt fizik iyidir. Videolu çözümleri var vip fizikte çok iyi anlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat kahveci fizik sb öneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.