Çap fizik ve kimya fasikülleri
Sizce kimya ve fizik için çapın 12 fasikullerini mi alayım ayt 12 konularını içeren fasikullerini mi?Elimde 11den kalma konu anlatımlı fizik ve kimyadan çok kitap var da 11 konuları icin fasikule ihtiyacım yok.Nihat bilgin tek vs soru bankalarına geçmeden bı fasikulden bitirmek istiyorum.
Ayt fizik soru bankası önerisi
Ayt fizik için kaliteli kaynak araştırması yaptım.Bu kaynaklar karşıma çıktı:Yayın denizi tek,nihat bilgin,mf kazanım,3d.Tyt icin de 345,yd tek.Ama bu yayınlar da zormuş.Sizin önereceğiniz orta seviye kaynak var mı?Orta seviye kaynaktan sonra zor olarak ne çözeyim?5 tane kitap alıp çözememem.Hangisi en iyisi?
Geometri soru çözümü
Geometride zor kaynağa geçmeden önce başlangıç orta olarak geçen senelerden kalmis ara sınıf kitaplarımı çözsem bir şey olur mu?Yoksa illa ki tyt ayt kitaplarından mi başlamalıyım(birey bilgi sarmal vs)?Soru turu olarak eksik mi kalırım?
Izmirde kaynak kitap çıkartan bildiğiniz fotokopiciler var mı?
Geometri için sınıf kitabı çözmek
Geometrim henüz iyi değil.Konu öğrendikten sonra elime geçen bedava palmiye 9.sinif konu anlatimli soru bankasından ucgenler çözsem kötü mü yapmış olurum?Dirrk birey b den mi çözeyim konu öğrendikten sonra?Birey b den çözüp sonra acil bi de nitelik yeni nesil yapmak guzel olurdu.Ben bu ara sınıf soru bankalarından çözüp de acile niteliğe vs geçemez miyim?Bi sıkıntı yaşar mıyım?Öyleyse satayım bunu bunla karekok falan alırım
NOLUR SOYLEYIN DENEME SINAVI YAPAN KURUMLARI
Ben bir dershaneye gidiyorum.Sinav paketi var içinde sadece ozdebir palmiye limit vs sınavları var ama 345 yok.Limitin de 2 sinavi var sadece.Ama Instagram bi tane kurumun 14 eylülde limit sinavini gordum.Bizim dershanenin uygulayacağı limit sinavi daha ilerideydi.Eksik herhalde diye düşündüm;(.Izmirde Türkiye geneli deneme sınavı yapan kurumlar var mı?Türkiye geneli deneme sinavlarina giren var mi?Nolur söyleyin sadece 5 gunum kaldi bulamazsam bu dershaneninkine kayıt olcam
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.988 (Bu ay: 32)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet