Şimdi Ara

Ayrıldıktan Sonra Sevgiliye Hediye Geri Götürülürmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha doğrusu verdiğim hediyeyi istemeyi düşünüyorum. nasıl yapsam nasıl etsem bilemedim. ayrılalı 1 hafta oldu hediyeyi ayrılmamızdan 1 hafta önce vermiştim gümüş sonsuz işaretli kolye vermiştim bi anlamı olsun diye. anlaşılcağı üzre anlamı falan kalmadı onun bi daha takmasını istemiyorum ayrılırken kendi demişti kolyeni bi gün getirir veririm diye. isticem bi sonraki hakedene vericem kolyeyi masraftan kurtulurum hem. arkadaşlara söyledim hep bırak kalsın dediler ama kız haketcek kız değil şimdiden başkalarıyla oynaşmaya başladı bile ondan durmasını istemiyorum. bir iki tavsiye verin 25 lira verdim o kolyeye az değil

Other Bands Play,Manowar Kill !
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Ayrıldıktan Sonra Sevgiliye Hediye Geri Götürülür mü?

Bir ayrılık yaşandığında, eski sevgiliye aldığınız hediyelerin ne olacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hediyeleri geri vermenin uygun olup olmadığı, duruma ve ilişkiden kalan duygulara bağlıdır.

Eski Sevgiliye Hediyeleri Geri Vermenin Anlamı

Hediyeleri geri vermek, ilişkideki duygusal bağın koptuğunu ve her iki tarafın da hayatına yeni bir sayfa açması gerektiğini sembolize edebilir. Bazıları için hediyeleri geri vermek, kapanış ve ilerleme için bir fırsat olarak görülebilir.

Ayrıldıktan Sonra Hediyeleri Geri Vermek

Ayrıldıktan sonra hediyeleri geri vermek, genellikle ilişkinin neden bittiğine ve ayrılığın dostane olup olmadığına bağlıdır. Uzlaşmacı bir ayrılıkta, hediyeleri iade etmek daha az garip olabilir. Ancak sancılı veya kızgın bir ayrılıkta, hediyelerin iadesi daha fazla sıkıntıya neden olabilir.

Eski Sevgiliye Aldığı Hediyeleri Geri Vermek

Eski sevgiliden alınan hediyeleri geri vermek, genellikle ayrılan kişinin sorumluluğundadır. Ancak hediyenin maddi veya duygusal değeri de göz önünde bulundurulmalıdır. Değerli veya anlamlı bir hediye, iade edilmek yerine anı olarak saklanabilir.

Eski Sevgilinin Aldığı Hediyeleri Geri Vermek

Eski sevgiliye aldığınız hediyeleri iade etmek, genellikle ikincil bir husustur. Ancak hediyeler oldukça pahalıysa veya iadenin ilişkiyi daha da karmaşık hale getireceği düşünülüyorsa, geri vermek düşünülebilir.

Ayrılınca Hediyeleri Geri Vermek

Ayrılırken hediyeleri geri vermek isteyip istemediğinize karar verirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:

• Ayrılığın nedeni
    • İlişkinin dostane durumu
    • Hediyelerin maddi ve duygusal değeri
    • Her iki tarafın da duyguları

Sonuç olarak, ayrıldıktan sonra hediyeleri geri verip vermemek kişisel bir tercihtir. İlişkinin durumunu ve her iki tarafın da duygularını göz önünde bulundurarak en iyi kararı verin. Hediyeleri iade etmek sizin için duygusal bir destek sağlıyorsa veya ilişkiyi kapatmaya yardımcı oluyorsa, bunu düşünün. Ancak hediyeleri geri vermek ilişkideki gerilimi artırabilir veya daha fazla acıya neden olabilirse, onları saklamak daha iyi bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapma ole bişi guzel gunlerin hatrina yapma 25 lira fazla bi para değil kucultme kendini

Orijinalden alıntı: sezerakin34

sen o kolyeyi istediğinde kız senden ayrıldığı için kendisiyle gurur duyucak. Erkekliğimden utandırdın birden 25 liranın peşine düşmüşün töbe töbe insanda biraz gurur olur

+1
  • güzel günler geçirdim ama sabah bana aşık olduğunu söylüyen kız akşam yalan söylediğini söyleyebildi bana. kavga sebebimiz buna sarkıntılık etmeye başlayan yakın bi erkek arkadaşı uzun süredir onu istemediğimden tartışıyoduk zaten en son faceine onun ismini falan yazıyodu sonra sildi beni faceden. öyle hatırlamak isticeğim bi kız değil beni haketmiyodu. herkes ona kaşar derken ben savundum onu düzgün kız diye. bana rol yapmış kandırmış güvenmiştim. işte neyse ya kalsın madem kolye baksın belki yaptıklarını hatırlar da utanır biraz

Other Bands Play,Manowar Kill !
  • Sevgili muhabbetini geçtim, hediyeyi geri istemek görgüsüzlüktür.

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

güzel günler geçirdim ama sabah bana aşık olduğunu söylüyen kız akşam yalan söylediğini söyleyebildi bana. kavga sebebimiz buna sarkıntılık etmeye başlayan yakın bi erkek arkadaşı uzun süredir onu istemediğimden tartışıyoduk zaten en son faceine onun ismini falan yazıyodu sonra sildi beni faceden. öyle hatırlamak isticeğim bi kız değil beni haketmiyodu. herkes ona kaşar derken ben savundum onu düzgün kız diye. bana rol yapmış kandırmış güvenmiştim. işte neyse ya kalsın madem kolye baksın belki yaptıklarını hatırlar da utanır biraz

bu durumda kolyeyi istemen değil kızı dövmen gerekir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.