Şimdi Ara

Aynı fast food zincirinin, Türkiye ve İspanya'da sattığı hamburgerler arasındaki fark (fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisinin Türkiye olduğunu tahmin edebildiniz mi?

Aynı fast food zincirinin, Türkiye ve İspanya'da sattığı hamburgerler arasındaki fark (fotoğraflı)

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    haha. biri ısı pompası var der aslında yoktur. diğeri paket oyunu yapar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamburgerleri zincir degil de kaliteli yerli isletmelerden yemek gerek. Mevzusu zaten ekmegi ve eti. Zincir olanlar sana dondurulmus seyleri isitip veriyor. Gerekssizde pahali, yiyeninde aklindan suphe ederim

• Sağ tarafta olan Türkiye.

Türkiye'de elektronikten, gıdaya, arabaya kadar hepsi kırpılmış ürünlerdir. Arada çok nadir global kaliteyi tutan markalar var onlara saygım var fakat geneli bu şekilde.

ABD'de ki waggiedonaldslar ile TR'de ki olanlarla arasında inanılmaz farklar var.

• Birinde çift köfte diğerinde tek köfte var: bi kere hamburgerler farklı, yani kategori farkı var... O yüzden sağlıklı bir değerlendirme yapılamaz.

• Enflasyondan dolayı gıdaların, yemeklerin, ürünlerin her şeyin kalitesi düştü. Nurgül Yeşilçay geçen video çekti, İstanbul'dan taşınıyorum diye. Sebeplerinden biri yemeklerin lezzetsizliği demişti. Zam yapmamak için ürünlerin kalitesi bozula bozula Hindistan gibi bir ülkeye döndük.

Aynı fast food zincirinin, Türkiye ve İspanya'da sattığı hamburgerler arasındaki fark (fotoğraflı)ınstagram
    Nefes Gazetesi on Instagram: "Nurgül Yeşilçay, "İstanbul'dan neden kaçmalıyız?" sorusuna 3 madde ile cevap verdi"
    https://www.instagram.com/reel/DJeWQ_bIIjK/?utm_source=ig_web_copy_link
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda benden gelsin;

KFC Azerbaycan dan, boyut olarak bir şey diyemem ama içtiğim kola, yahutta yiyecek de kesinlikte tat farkı var.

Bakü de Burger King, Pizza Hut gibi firmaları da denemiştim, onlar da ki ürünler daha değişik ve büyük gibiydi, bileydim onları da çekerdim.

Tat farklı ve hepsin de tat farkı var, Türkiye de ki mamüller de sanırım sorun var.

Ayrıca Burger King Azerbaycan da menü alana ilk 2 saat kola, gazoz ne isterse ücretsiz ve sınırsız idi, Türkiye de böyle bir kampanya yok sanırım;

Ben de yalan söylemeyim, 2 kola ve 1 gazoz içip gitmişdim o gün menü den sonra :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.