Şimdi Ara

Aynada uzun süre kendime bakınca...... ve bi ismi çok kez tekrarlayınca bi garip geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
9.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidin aynaya 1-2 metre öteden bakın.gözünüzün içine.
    Kıpırdanmayın, aklınız başka biyere gitmesin. 3-4 dakika sonra kendinizi yabancı olarak görüyosunuz çok değişik ya . sanki o ben değilmişim gibi.. İsimdede aynı, ne garip bi ismim var diyosun. böyle harf birleşiimimi olur diyosun. deneyin bi.

• usta bana da oldu ama bende günde 1 2 saat aynaya bakiyorm :S geçmişimi izliyorm sanki bu hoş dğil aslinda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLz

usta bana da oldu ama bende günde 1 2 saat aynaya bakiyorm :S geçmişimi izliyorm sanki bu hoş dğil aslinda :S
    şizofren olan amcamda hep aynaya bakar ve konusur.garıbım :)
  • Ayna'ya baktığında karşımdaki yabancı gibi geliyor, Bu musun sen diyorum her seferinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lelouch -- 21 Şubat 2010; 16:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch

Ayna'ya baktığında karşımdaki yabancı gibi geliyor, Bu musun sen diyorum her seferinde.

Çok çirkin görüyorum kendimi.
    Normal baktığımda değilde, böyle 2-3 dakika odaklanınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Ayna'ya baktığında karşımdaki yabancı gibi geliyor, Bu musun sen diyorum her seferinde.

Bence ayaklarına bakıyosundur sen farketmeden
  • quote:

quote:

Tecahül-ü Arif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

quote:

Bence ayaklarına bakıyosundur sen farketmeden

Alıntıları Göster
    ...

Edisyon : Neyse yorum yapmıyorum ya,vazgeçtim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 21 Şubat 2010; 16:19:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

...

Edisyon : Neyse yorum yapmıyorum ya,vazgeçtim...

Alıntıları Göster
    valla aynaya bakan bakmayı seven biri değilimdir hayatımda bi seferde 10 sanieden fazla bakamam kendime yüzümü ezberlemek istemem yoksa çok tipsin geliyor böyle ayda bi bakınca vay ne yakışıklıyım derim

bi kelimeyide 5-10 kez söyleyince anlamını yitiriyor bende evet saçma sapan bişey oluyorr

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

valla aynaya bakan bakmayı seven biri değilimdir hayatımda bi seferde 10 sanieden fazla bakamam kendime yüzümü ezberlemek istemem yoksa çok tipsin geliyor böyle ayda bi bakınca vay ne yakışıklıyım derim

bi kelimeyide 5-10 kez söyleyince anlamını yitiriyor bende evet saçma sapan bişey oluyorr

Alıntıları Göster
    Evet çok yakından uzun süre gözbebeğinize bakarsanız kafayı tırlatabilirsiniz.

İsterseniz deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sporx

İsterseniz deneyin.

Alıntıları Göster
    Derdiniz ne onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

Derdiniz ne onu anlamadım

Alıntıları Göster
    Paranoid şizofreni
  • quote:

İsterseniz deneyin.

Ehhehe oldu lan
  • quote:

İsterseniz deneyin.

+1942

Aynısını yapan arkadaşım şuan tanınmaz halde...Biraz araştırırsanız sebebini öğrenebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BU KONU BENİ AŞAR

Paranoid şizofreni

Alıntıları Göster
    ne adamsın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4DB94CDA0

quote:

İsterseniz deneyin.

+1942

Aynısını yapan arkadaşım şuan tanınmaz halde...Biraz araştırırsanız sebebini öğrenebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Kamerayı ekrana tutarsın da kasar ya.Öyle bir şey oluyor sanırım beyin iptal oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

İsterseniz deneyin.

+1942

Açıklar mısın?
  • quote:

Gidin aynaya 1-2 metre öteden bakın.gözünüzün içine.
    Kıpırdanmayın, aklınız başka biyere gitmesin. 3-4 dakika sonra kendinizi yabancı olarak görüyosunuz çok değişik ya . sanki o ben değilmişim gibi.. İsimdede aynı, ne garip bi ismim var diyosun. böyle harf birleşiimimi olur diyosun. deneyin bi.

Dalak Cemal sana mı diss attı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

quote:

quote:

İsterseniz deneyin.

+1942

Açıklar mısın?

Alıntıları Göster
    Anlatmasına anlatıyım ama herşeyi Din'le karıştırıyorsunuz gibi laflar gelicek o yüzden susma hakkımı kullanıyorum...

İstersen pm atarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

quote:

quote:

İsterseniz deneyin.

+1942

Açıklar mısın?

Şeytan ayrıntıda gizlidir açıkladım mı ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.