Şimdi Ara

Ayna Kıran Motorcu Vuruldu ( Brezilya'da )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/groups/860949290621906/permalink/2107201585996664/

Umarım link açılır. Ben de ekşi'den gördüm. Felç kalmış mı orasını bilemiyorum ama Türkiye'de de böyle kimin bagajında veya belinde ne var bilemezsiniz. Hele bugünlerde herkesin agresif olduğu zamanlarda, hukuktan korkulmadığı zamanlarda, iyi hal ile şunla bunla 3-5 yıl yatan insanlarla dolu ve bunlara " KADER MAHKUMU " denilmeye çalışıldığı günlerde kimseye bulaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi olmuş diyemem ama üzülmedim de.

Madem ayna kıracak kadar erkeksin, niye kaçıyorsun hemen? Mermiden hızlı koşulmuyor işte...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam da silahi cekip vurmak icin bekliyormuş resmen.

• Darısı, YouTube da iki tık daha fazla alacağım diye milletin malına zarar verenlerin başına.

• Brezilyalı kızlar çok güzel ama geri kalanı sakat.
  • İki taraf da suçlu, ayna kıran da adam değil vuran da. Vuran ayağına sıksaydi olurdu ama...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motorcu suçlu ama cezası ağır olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne konuştukları bilemeyiz ama motorcu aranmış. Şansızlığı adamın silahı olması.
  • zaten yakında af çıkacak. 253bin suçlunun 160bini tahliye edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar mı Ucuz insan Hayatı...Ayna dediğin nedir ki uğruna İnsan Vuruluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan nasıl içimin yağları eridi ya ellerine sağlık
  • iyi olmuş vurana helal olsun, darısı trdeki youtuber motorcuların başına
  • Felç kaldıysa, yatağında bol bol ayna kırsın artık.

• Brezilya ve Meksika çok sakat yerler. Rio Olimpiyat Oyunları'nda sporcuların başına gelenleri hatırlamak lazım. Turistik amaçlı asla gidilmemesi gereken yerlerden bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başpiskopos

Bu kadar mı Ucuz insan Hayatı...Ayna dediğin nedir ki uğruna İnsan Vuruluyor.
    Hocam mesele ayna değil. Yolda sakin bir şekilde giden bir insana saldırıda bulunuyorsun onu tahrik ediyorsun stres seviyesini yukseltiyorsun. Malına zarar veriyorsun. Gururunu çiğniyorsun. Karşıdakinde bir stres birikimi varsa benzine kibriti sen çakmış oluyorsun.Sonuç olarak herkez yanlışa bu kadar toleranslı olamıyor.
    Trafikte başkasına kasten zarar veriyorsan küfür ediyorsan veya uzun kornaya basıyorsan karşıdakini tahrik ettiğinin farkında olmalısın. Adamı vurması gerekirdi demiyorum. Ama bırakın Brezilyayı ülkemizde de insanlar mutsuz, tahrik de edilince bir yerde patlayabilir. Onun için karşılıklı saygılı davranışı terketmemek en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 22 Ekim 2018; 19:55:27 >
  • Bunlarin go-pro'su değil; kendi hero

Youtube da trende girebilmek icin akrapovicle cima edecek olanlar var

Videoya baktım da, arabadaki adam da cocked&locked takılıyormuş ; motorcu bu sefer sert aynaya çarpmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 22 Ekim 2018; 19:55:35 >
  • Darısı ülkemizde, kafasına kamera bağlayıp sağa sola sataşıp youtube'da ''ehehehuhe'' diye yayınların başına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Brezilya ve Meksika çok sakat yerler. Rio Olimpiyat Oyunları'nda sporcuların başına gelenleri hatırlamak lazım. Turistik amaçlı asla gidilmemesi gereken yerlerden bana kalırsa.
    yakın bir arkadaşım birkaç ay önce gitti brezilyaya. başkentin en işlek yerinde bile birbirine bakarak kafalarını sallayıp arkadaşımı gösteren tipler doluymuş. farketmese belki de ummadığı anda üstüne çullanıp herşeyini alacaklardı. birkaç defa böyle durumla karşılaşmış. hiç gerek yok buralara gitmeye, dünyada daha nice güzel ülkeler var.
  • bireysel silahlanma korkunç bir durum.böyle sinir anında bir anlık gafletle ömür boyu etkilenecek eylemler olabiliyor.
    birisi felç kaldı öteki meşhur brezilya hapishanesine gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

yakın bir arkadaşım birkaç ay önce gitti brezilyaya. başkentin en işlek yerinde bile birbirine bakarak kafalarını sallayıp arkadaşımı gösteren tipler doluymuş. farketmese belki de ummadığı anda üstüne çullanıp herşeyini alacaklardı. birkaç defa böyle durumla karşılaşmış. hiç gerek yok buralara gitmeye, dünyada daha nice güzel ülkeler var.

Alıntıları Göster
    Biraz abarti geldi bu anlatim. 10 senedir Brezilya'da yasiyorum ve hic boyle bir durumla karsilasmadim. Dunyanin herhangi bir sehrinin de belli saatlerde belli yerleri guvenli degildir, nerede ne zaman nasil davranacaginizi bildikten sonra guvenlik sorun olmuyor.

Brezilya'da silah tasimak yasak, vuranin polis olma ihtimali yuksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 22 Ekim 2018; 20:39:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.