Şimdi Ara

Aylık harcamam ideal mi . Sizinki ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
5
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ögrenciyim . Kira faturalar ..vs haricinde ,

Ulaşım 60TL
    Sigara 50 TL
    Erzak (Ekmek,yumurta,süt ..vs) 100 TL
    Sosyal aktivite ( cafe bar sinema bovling ..vs ) 150 TL
    Kredi kartı 30-50 TL

#15 TL telefon faturasi var kredi kartına otomatik ödemede ( Pttcell 14'lük )
    #Okulda yemek yemiyorum , içtiğim çay kahve de ortalama aylık 20 TL civarı .

Kira ve faturalar haricinde, Ayda ortalama 400 lira harcamam var . Sizce çok mu bu yoksa ideal mi harcıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mech.engr -- 14 Mart 2014; 10:24:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İdeal ben 550 falan harcıyorum
  • Normal bence, gereksiz harcama yok gibi
  • sigara nasıl 50 ya? aynı ülkede yaşamıyor muyuz arkadaş? haftada 1 paket mi içiyorsun ,ne yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

sigara nasıl 50 ya? aynı ülkede yaşamıyor muyuz arkadaş? haftada 1 paket mi içiyorsun ,ne yapıyorsun?

Aynen hocam günde 2-3 sigara içiyorum o da okulda çayla kahveyle zaten . Kapalı ortamlarda özellikle evde sigara içmekten hoşlanmıyorum . Ayda 5 paket uzun parliament 5*10 dan 50 TL işte .

Ekstra olarak haftasonları barda cafede vs bu sayı 8-10 olabiliyor tabi taş çatlasa en fazla 7 paket falan içerim yani ayda . Tamamen zevk aldığım için ve okulda ders aralarında , otobus beklerken .. Vs keyfine içiyorum .

• mech.engr kullanıcısına yanıt
    Avatarını görünce böyle düşünmemiştim.o zaman sorun yok,gayet ideal harcamalar bence de
  • Erzağı 100'e nasıl kapatıyorsun hocam ? Benim sırf erzak senin toplam harcama kadar gidiyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sigara 50tl ne benim sadece haftalik nargilem 30-40tlyi buluyor ki sigara daha masraflı bişey

• benim 300 civarı 100 sigaraya gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Erzağı 100'e nasıl kapatıyorsun hocam ? Benim sırf erzak senin toplam harcama kadar gidiyordur.

Valla günlük 1 ekmek zaten garanti onun kaçarı yok . 70 krş * 30 = 21 TL ekmek . Onun harici kalanda mayoneziydi , yoğurduydu , makarnasıydı falan gidiyor .
    Tabi sınav haftaları evden cikmiyorum haliyle yemek de yapamiyorum sinavlardan dolayi sosyal aktivite olmuyor ordan kalan para da dışardan söylediğim yemeğe gidiyor bu sefer.

• Aylık 500 liraya yakın sadece sigaraya veriyorum
  • Öğrenci olduğum zamanlar Staj + Burs parasıyla 600 TL geliyordu her ay o halimle bile ayda 50 TL harcıyordum en fazla vay garibim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Avatarını görünce böyle düşünmemiştim.o zaman sorun yok,gayet ideal harcamalar bence de

Haha doğru dedin :D Ya yaklaşık 3-4 aydır böyle gidiyorum hocam geçen sene sigaraya aylık 300 lira verip aç geziyordum bir ay . Şimdi bırakma kararı aldım fakat bir anda da bırakılmıyo meret ben de çareyi böyle bi yöntemde buldum yani yaza kadar bırakacam inşallah kökten avatara aldanma o başka :)

• 1,650 liralık kartta limit yok, herşeyi kredi kartıyla hallediyorum aylık 400-500 arası ödemem oluyor senin yazdıklarının hepsi içinde
  • Ygs lys sayesinde aylardir 200 un ustune cikmiyorum:D
    sonunda kendimi dizginledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Öğrenci olduğum zamanlar Staj + Burs parasıyla 600 TL geliyordu her ay o halimle bile ayda 50 TL harcıyordum en fazla vay garibim

50 TL ye sorması ayıp nasıl yaşıyodun gardeş ?

• O sigaraya versigin parayi cok daha guzel seylere harcayabilirsin , onun disinda ortalama bi harcama

• quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

Öğrenci olduğum zamanlar Staj + Burs parasıyla 600 TL geliyordu her ay o halimle bile ayda 50 TL harcıyordum en fazla vay garibim

50 TL ye sorması ayıp nasıl yaşıyodun gardeş ?

baba evi
  • quote:

Ögrenciyim . Kira faturalar ..vs haricinde ,

Ulaşım 60TL
    Sigara 50 TL
    Kredi kartı 30-50 TL

Kira ve faturalar haricinde, Ayda ortalama 400 lira harcamam var . Sizce çok mu bu yoksa ideal mi harcıyorum ?

Kira ve faturalar dahil kaç para gidiyor

Eve tek başınamı çıktın

• quote:

Ögrenciyim . Kira faturalar ..vs haricinde ,

Ulaşım 60TL
    Sigara 50 TL
    Kredi kartı 30-50 TL

#15 TL telefon faturasi var kredi kartına otomatik ödemede ( Pttcell 14'lük )

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 29 Nisan 2015; 12:40:28 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.