Şimdi Ara

Aylık 5000 lira ile ne yapılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerden aylık 5000 lira geliriniz var ve bu para ile geçinmek zorunda değilsiniz. Yani ev kiranizi faturalarınızi felan ödemek zorunda değilsiniz doğrudan ek olarak gelen ve ihtiyacınız olmayan bir para olarak düşünün. Ve bu parada her ay geliyor.

Yerdim içerdim grzerdim tozardim eskorta giderdim araba alır yanlardim gibi cevaplar gelmesin lütfen. Bu para ile bir ekmek teknesi kurmak istiyoruz. Bu ekmek teknesi ek iş vasfında olacak yani tüm gün buna mesaimizi harcamak zorunda kalmamaliyiz. Olabildiğince internetin gücünü kullanmak istiyoruz. Ne yapıp para kazanabiliriz sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bimden su al sat

• quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Bimden su al sat
    Hah helal olsun be bende diyorum ne zaman gelir bu cevap

zekanı kanıtlayıp gittin teşekkürler gelme bi daha
  • Borsada hisse senedi al. Gün içinde arada netten fiyatları takip edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 11 Ağustos 2020; 22:39:21 >
  • Her ay düzenli 5000 TL gelecek ise. İnternet üzerinden satış veya al-sat yapılabilir. Önemli nokta hangi ürün türünü satış-pazarlama yapma şansınız var onu bulmakta.
  • İnternet cafe aç öğrencilere indirim yap ama

• Sürekli altın al. Ama hiç satma . 1-2 sene sonra biriktirdiğin tüm para 2 ye 3 e katlanacak. Yada bunun dövizli versiyonunuda dusunebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 bin tl ile ne yapılabilir?
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellojn

Sürekli altın al. Ama hiç satma . 1-2 sene sonra biriktirdiğin tüm para 2 ye 3 e katlanacak. Yada bunun dövizli versiyonunuda dusunebilirsin
    İşte bu bana çok mantıksız geliyor hocam. İş yerimdede karşılaşıyorum arabayı 20 bine aldım şimdi 40 bin ediyor of kara bak be ne para kazandık felan diyolar ama bu zarardan başka bişey değil. Ben satın alım gücümdeki değişime bakarım 40 sattıktan sonra 20 bine iki tane aynı arabadan alabiliyosam 1 iken 2 olmuşsa evet kazançlıyım ama 40 a sattığımdada aynı arabadan gene 1 tane alabiliyosam karda felan değilim param değer kaybetmiş o kadar.

şimdi gelelim döviz versiyonuna bu ülkede herşey dövize endeksle fiyatlandığı için buna ekmekde dahil. Paramın tamamına dolar alsam 1 sene sonra 10 lira olsa dolar ben sadece alım gücümü korumuş olucam çünki tüketim mallarımda dolarla beraber artış gösteriyor.

Altında da keza durum aynıdır diye düşünüyorum altın konusunda pek bilgim yok ama altının artmasıda gene büyük ölçüde tl nin değer kaybetmesi ile alakalı bir durum. Altın yükselirken sıvıyağın fiyatı aynı kalıyorsa eğer bir kazançtan bahsedilebilir öbür türlü paranın değerini korumaktan başka bişey yok ortada.

Ben daha çok bir hizmet yada ürün satışına odaklanmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Her ay düzenli 5000 TL gelecek ise. İnternet üzerinden satış veya al-sat yapılabilir. Önemli nokta hangi ürün türünü satış-pazarlama yapma şansınız var onu bulmakta.
    Mesela hangi alanda satış yapabilirim ? Önerin var mı ? İlle o alanda uzman olmam gerekmiyor zart diye başlamıcam işe. İnsanlar internetten ikinci el ne satın alıyor olabilir araba haricinde direk o kategorilere yönelik araştırma ve bilgi edinmeye girişeyim yeterli bilgi birikimim olduğunda kazançta sağlayabileceksem girerim al sat işine.
  • Mesela ben forumda ve başka platformlarda indirim kovaliyorum. Normal fiyatı 300 TL olan bir ürünü kuponla vs 150 TL'ye getirip 200/225 TL bandında letgo da satabiliyorum. Bu şekilde ayda 400/500 TL lik bir ek gelirim oluyor. Sende bunun büyük versiyonunu yapabilirsin.

• Yerdim içerdim grzerdim tozardim eskorta giderdim araba alır yanlardim

• Her ay bir tane cumhuriyet altını alıp kenara koy, bu parayla öyle çok bir şey yapılmaz. Ya biriktirip yapacaksın ya böyle altın vs alıp kenara koyacaksın, en azından tl'de kalmamış olursun.
  • Borsaya dalardım

Biriktirir yilda 1 2 ülke gezerdim ( bu da bir yatirim vizyon açısından)

Kaliteli dil eğitimi alırdım

Araba al sat yapardim bu isten anlayip iyi para yapan tipler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılım endeksindeki hisselerden düşmüş olan kağıdı alırdım, %10 kar edip satardım. Fena değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tl olarak tutmazdım, dövizde hoş gelmiyor bana ne olacağı belli değil. En güzeli altın, en değerli maden sonuçta. Her ay altına yatır elleme yıllarca. 5-10 yıl sonra güzel bir ev aldırır.

En risksiz yatırım uğraşmadan bu şekilde olur bence. Uzun vadede altın hiç kaybettirmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.