Şimdi Ara

Aykut Kocaman, yöneticilerden Joseph Yobo ve Reto Ziegler'in...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut Kocaman, yöneticilerden Joseph Yobo ve Reto Ziegler'in bonservislerinin alınması için şimdiden görüşmelere başlanmasını istedi.

Kaynak:Fenerio

• yobo tamamda ziegler'in yerine iyi bir türk bulunması lazım ziegler öyle çok çok iyi bir sol bek değil çok ağır kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

yobo tamamda ziegler'in yerine iyi bir türk bulunması lazım ziegler öyle çok çok iyi bir sol bek değil çok ağır kalıyor

zieglerin yerinde özgür çek daha iyi oynar
    hemde yabancı kontenjanı açılır.
  • Ya hoca yapma etme ne Ziegleri
  • Çok sığ bakıyoruz arkadaş bu transfer işine.Doğru transfer yaparsan gelen gideni aratmaz bu kadar basit.Kimler geldi geçti hep yerini dolduramayız dedik ama yeri dolmayacak adam yok.Eskiden uche,högh vardı gidince n'olur diyorduk yenileri geldi.Bir ara luciano vardı bu adamın yeri dolmaz dedik lugano geldi.Tuncay gibi adam gitti yerine gelen uğur şlde patlama yaptı.Ümit,carlos,uğur,santos,ziegler... hepsinden de verim aldık.Hasılı kelam iyi araştırılır,izlenir, analiz edilirse 32 yaşına gelmiş yobo dan daha iyi adamlar bulunabilir.He bonservis uygun olacaksa yobo da iyidir alınabilir.
  • ziegler ağır.. fazla atağada yardım etmiyor.. gg tarzı sol bek lazım
  • Yobo kesinlikle alınmalı. Adam resmen toparlıyor defansı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bize defansif orta saha lazım, en acilinden hemde !
  • Twente'den Douglas'ı alsınlar Yobo ile birlikte çok sağlam olur defansın göbeği.sola da iyi bir Türk koydukmu sol bek için yabancı kontenjanını stoper için kullanmış oluruz.Şimdiden başlasalar görüşmelere Douglas sezon sonu serbest kalıyor daha 24 yaşında 1,92 boyunda sağlam biri
  • ziegler sadece önündeki adama pas atabiliyor o da arada bir rakip olmazsa..başka hiç birşey yok adamda yahu..ne defansif ne ofansif olarak..bir de yine önü boş olunca orta açabiliyor o kadar..fazlasıyla gereksiz bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ziegler sadece önündeki adama pas atabiliyor o da arada bir rakip olmazsa..başka hiç birşey yok adamda yahu..ne defansif ne ofansif olarak..bir de yine önü boş olunca orta açabiliyor o kadar..fazlasıyla gereksiz bence..

Tabi ya bize coentrao gibi adam lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

ziegler sadece önündeki adama pas atabiliyor o da arada bir rakip olmazsa..başka hiç birşey yok adamda yahu..ne defansif ne ofansif olarak..bir de yine önü boş olunca orta açabiliyor o kadar..fazlasıyla gereksiz bence..

Tabi ya bize coentrao gibi adam lazım..

abi öyle birşey demek istemedim ama hiç bir işe yaramıyor onu diyorum..ne oyun kuruyor ne sert oyun oynayıp karşıdaki adamı bezdiriyor ne ofansif katkı yapıyor..en azından almaya uğraşacak kadar iyi bir adam değil..ilk 4 5 hafta ortaları biraz iyiydi onlar da gitti..çıt kırıldım bir adam...bize göre değil..
  • yahu şu anda takımdaki hangi oyuncu iyiki ziegler e kötü diyorsunuz.sezon başında takım çok iyiydi ziegler de iyiydi. şimdi takım çok kötü ziegler'de kötü.

geçen sene takın çok iyiydi mehmet te iyiydi bu sene takım çok kötü mehmet'te kötü. yane tamamen takımla ilgili. ziegler alınmalı bence
  • bakınız size güzel bir transfer planlaması (derhal harekete geçirilse ve aktif hareket edilirse olmayacak bişey değil )
    STOPER-ÖMER TOPRAK takımında yedek 4m euroya alınabilir ve serdar ile değişerek rahatlıkla oynar rekabet içinde 2sinden biriisi oynar
    STOPER DOUGLES sözleşmesi sezon sonu bitiyor çok rahat alınabilir alınmalıdır da
    STOPER DOUGLES olmazsa YOBO 2m euro alınabilir
    SOLBEK figueroa sezon sonu bonservissiz alınabilir çok kaliteli bir takviye olur

DEFANSA 3 TAKVİYE VE TOPLAM HARCAMA 4-6M EURO ARASI

ÖNLİBERO Tymoshchuk sezon sonu bonservissiz alınabilir ve zor da değil
    CM Casemiro hayal biliyorum ama çok beğendiğim bir oyuncu süper bir yeteneği var daha da çok genç keşke davaları kazanıp şu adamı alsak 15m euroya alırsak 40-50 satılır
    EMRE için alternatif okay yokuşlu türkiyedeki en yetenekli ve üst düzey genç oyuncu mutlaka alınmalı 4-5m euro

ORTASAHAYA 3 TAKVİYE 20M EURO

SAĞFORVET kalou seozn sonu sözleşmesi bitiyor alınabilir mi bilemem ama bonservissiz alınırsa süper olur (o alınamazsa da sefa yılmaz alınıp arkasında durmalıyız onda serhat potansiyeli var m)

YEDEK FORVET semet yeşil veya mayuka alınmalı mayuka 8m euroya alınabilir çok kaliteli bir takviye olur...
    en fazla 40m euro yani casdan gelmesi mühtemel para

• Sezon başına göre Ziegler de acayip bir düşüklük var; ama kalitesini tartışmıyorum bile.

Bunun tam tersine Yobo resmen tek başına götürüyor defansı.
  • Yobo ile 3 sene sözleşme,Ziegler ile 1 yıl kiralık daha en iyisi bence.
  • Yobo'ya isterlerse 10 istesinler verilsin. Ziegler'i seviyorum ama 4'ten fazla verilmemeli. Ayrıca Hasan Ali alınabiliyorsa o gelsin.
  • Fenerin son iki maçını izledim de, yahu bu Ziegler, Sampdoria'da bu kadar etkisiz bir adam değildi. Tamam oraya ray döşenmişcesine de yardırmıyordu ama bundan daha etkiliydi, ofansta daha çok görünürdü Fenerdekine nazaran. Daha çok defansa ağırlık veren bir takımın oyuncusu mu (Sampdoria), Fenere falan uymuyor mu, Kocaman mı böyle yap diyor anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi düşündüm de şu takım kötüyse adam da kötü takım iyiyse adam da iyi lafı anlamsız geldi.Takım kötü olduğundan Gökhan,Mehmet,Ziegler,Alex,Cristian,bazen Caner kötü diyoruz da takım dediğin bu 11 kişiden farklı bişey mi bu adamlar iyi oynayacak ki takım iyi olsun takım kötü ama Stoch gayet iyi Yobo gayet iyi özverili olunca oluyor demekki.

Zieglerin videolarda uzaktan güzel golleri var baya ama sene başından beri bir veya iki şut çekti Aykut Hoca takım olmak adına futbolcuların yeteneklerinden biraz kırpıyor gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Fenerin son iki maçını izledim de, yahu bu Ziegler, Sampdoria'da bu kadar etkisiz bir adam değildi. Tamam oraya ray döşenmişcesine de yardırmıyordu ama bundan daha etkiliydi, ofansta daha çok görünürdü Fenerdekine nazaran. Daha çok defansa ağırlık veren bir takımın oyuncusu mu (Sampdoria), Fenere falan uymuyor mu, Kocaman mı böyle yap diyor anlamadım.

Stoch'un defansif yanı çok zayıf. Bu yüzden Ziegler ofansif yanına gösteremiyor senin tabirinle yardıramıyor.

-----------Sow-----------
    ---------------------------
    Caner-----Stoch-----Dia
    -----------------------------
    ----Emre------Mehmet----
    --------------------------
    Ziegler--Yobo--Serdar--GG
    ------------------------------
    -----------Volkan-----------

Şeklinde bir kadro kurulursa hem defansif açıdan rahatlarız o kanatta hemde ofans kuvvetlenir. Gökhanın performansını düşürende bu sene Mehmet olarak düşünüyorum. Onu ortaya çekmek çok iyi olur bence bizim açımızdan Mehmet koşan yorulmayan basan bir oyuncu top kapması da yeterli düzeyde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.