< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ayda 100 liraya temel programlama egitimi alirmisiniz?

-
-
ayda yüz liraya satranç dersi verilmiyor artık
boğaziçinde de programlama diye bir bölüm yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurtçu Restrop -- 17 Mayıs 2021; 1:44:48 > -
youtube de kanal aç ;
reklam gelirlerinden kazanırsın !
-
paraya kazanmak gibi bir derdim yok. bedava oldugunda insanlar ustune dusmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sen daha vitaminken MIS comp prog idiquote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
ayda yüz liraya satranç dersi verilmiyor artık
boğaziçinde de programlama diye bir bölüm yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 17 Mayıs 2021; 9:30:11 >
Bence udemy den yapın bu işi. Hedef kitleye buradan ulaşmak zor -
Sanırsam 1995'ten sonra Computer Programming adı MIS olarak değiştirildi.
haklisiniz ama sadece isim degisikligi degildi.2 yilliktan lisansa cevrildi ve ders degisiklikleri oldu.bina ve hocalarimiz ayni kaldi sadece.quote:
Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153
Sanırsam 1995'ten sonra Computer Programming adı MIS olarak değiştirildi.
mis in bilgisayar egitimi de cok zayiftir. bize pascal cobol ve VB yaninda 3 donem de assembler gostermislerdi. son donem projemiz assembly ile virus yazmakti :)
hatta virusu floppy de farkedilmeden nerelere gizleyecegimize kadar gostermislerdi :)
hicbir medya(usb,cd,hdd) formatladiginiz kapasitede degil. formatlanmamis alaninda mb belki gb larca erisim disi alan var.isletim sistemi normalde o alanlara erismiyor ama siz assembly ile okuyucu kafalara su adrese git diye emrederseniz giderler okurlar yazarlar ;)
tam dolu bir cd elinize alirsaniz merkezinde ve kenarlarinda renk degisikligi olmamis yerleri gorebilirsiniz. o yerler de aslinda data tutabilir ama isletim sistemleri datayi riske etmemek icin cok kenarlara gitmiyor.makinaya isletim sistemi asip direk cpu dan donanimlarina hukmederseniz o alanlarin aslinda diger alanlardan farki yok ve hic bir virus tanima programi o alanlari kontrol etmez edemez.okuyucu kafalar isletim sistemi uzerinden o alanlara adreslenemez ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 17 Mayıs 2021; 12:50:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu tarz konuları anlatanlar youtube de güzel kazanıyor !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 17 Mayıs 2021; 12:34:47 > -
ne bu atar. ben değiştirdim sanki ismini. belki farklı bölümdür gece vakti yazcağını karıştırmışsındır dedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
OS ve Assembly konularını biliyorsanız, VESA / VBE ve Assembly ve C/C++ kullanarak temel bir OS yapımını gösteren eğitim konusu seçmeniz isabetli olabilir cunku o konuya ilgili birçok kişi var. Forumdaki Linux ve BSD bölümlerinde "kendi OS'mi yaptım" konuları acayip ilgi cekiyor. Tabi ki coğu fake OS yapıyor ancak aralarında biri, CSharpLover rumuzlu biri gerçekten OS yapmıştı ancak VESA/VBE tabanlı yani başta çekirdek kısmı olmak üzere coğu kısmı, oldukça kolay (Assembly ve C/C++ bilmek şartıyla)
Bir de programlama eğitimi deyince cok genel kaçıyor. Az kullanılan fakat alanında oldukça iyi olan Haskell ve Lisp gibi dilleri hedef alan bir eğitim belki daha cok ilgi cekebilir. Türkiye'de Haskell ve Lisp'in adını duymuş ama hiç kullanmamış yüzbinlerce kişi vardır, bir sekilde onların ilgisini cekebilirsin.
ilginize tesekkur ederim hocam.assembly hakim olduktan sonra (basit) bi os kernel yazmak atla deve bisi degil inanin ama okul sonrasi assembly kullanmadim maalesef. ben sap abap programcisiyim 23 yildir ve onla ilgili devam eden bir egitimim var ama hep bilgisayar muhendisi arkadaslar. diger turlu o egitimde katilimcinin beni anlamasi cok zor :)
burda bahsettigim aklimdaki egitim sifirdan baslayip(bilgisayar aslinda nasil calisir,logic kapilar,binary vs ve sonra algoritma) programlama seviyesine gelinecek bi egitimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 18 Mayıs 2021; 1:57:6 >
İstediğin kadar yaz o kısımlara, bilgisayarı açtığında hangi layer yükleyip de sisteme bulaştıracak? boot loader okuyamaz, kernel okuyamaz, AV okuyamaz, user-mode hiçbir program zaten erişemez.. rootkit falan bulaştırman lazım önceden o bilgisayara.
MS-DOS zamanında herşey mümkündü, herşey real-mode'da çalışırdı. Kalmadı onlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
peki bir windows cd si orjinal mi degil mi diye windows kendi ordan istese bakamaz mi?
neticede cd floppy kopyalarken sadece isletim sisteminin gordugu trackleri kopyalayabiliyoruz. o noktaya konulacak tek bir bit cd nin orjinalligini saglamaz mi? microsoft neden yapmiyor bunu sizce?
Saati 25 tl'ye ders alacak kişilerin kalitesi çok düşük olur. Depresif, yalnız, dengesiz, ukala, küstah, ezik, hepsi doluşur, illallah edersin, sonra da seni kötülerler her yerde.
Veya parayla ödev yaptıran tembel teneke çocuklar gelir, onlar da senden sadece sınavı geçecek tüyolar bekler, hatta sana yaptırmaya kalkar sınav sorunlarını.
Bunlardan daha iyisini bekleme.
haklisiniz onu farkettim. normalde egitimi gunlugu 300-400 euroya veririm. bi guzellik yapalim vakit gecsin dedim ama vazgectim :)
Aslında vermeyi plandaığınız eğitim içeriği çok güzel Programcılığın temel konularını kapsayacak şekilde bir içerikten bahsetmişssin. Talep olmadığına göre millet Algoritma, Ver yaplıarı vb konulara oldukça hakim diyeceğim ama nerede geneli bu tarz iş mülakatlarında oldukça başarısız olduğunu görüyorum. Bizim millet genelede bir işin temelini öğrenmek pek istemez. Hemen icraata girmeyi hedeflediği için de bu tarz eğitimlere sıcak bakmaz. Udemy de versen Youtube da versen pek ilgi olacağını sanmıyorum. @26_bbz_26
-
Sınıf kalitesi nasıl olur bilmem ama ben katılmak isterim
aylik 4 saat cok az degil mi hocam ? 40 saat dersi udemy de 30 liraya satiyorlar
-
biri hazır kayıt diğeri birebir etkileşim. udemyde mat dersi de var otuz lira ama en küçük ilçelerde bile yüz liradan başlıyor özel mat dersi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X