Şimdi Ara

AYCOM modem arızası (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR ELİMDE AYCOM marka 4 portlu modem var. SORUN ELEKTRİKLER GİDİNCE VEYA ADAPTÖRÜ FİŞDEN ÇEKİNCE MODEMİN AYARLARI SIFIRLANIYOR. HERSEFERİNDE KULLANICI ADI , ŞİFRE VE VPI YAZAN YERE 8 HARFİNİ GİRMEM GEREKİYOR. BU SORUNU NASIL ÇÖZERİM DAHA ÖNCEDEN BÖLE Bİ SORUN YAPMIYORDU FAKAT MODEME BİARA RESET ATTIM ARKASINDA TÜŞTAN ONDAN SONRA YAPMAYA BAŞLADI.

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 14 Ocak 2009; 1:46:11 >

• Tuş taklı kalmış olabilir.

Not konu başlığındaki acili kaldırınız lütfen "AYCOM modem arızası" olarak yazarsınız çok daha hızlı yanıt alırsınız
  • yok hocam tuş takılı falan değil. şuan modemi sorunsuz kullanıyorum gelgelelim elektrikler kesildiğinde. internet birden gidioo modeme herseferinde manuel ayar yapmak sorunda kalıyorum dediğim gibi kullanıcı ismi,şifre ve VPI yazan yerdeki bilgiler yok oluoo. yani bu bilgileri hafızya nasıl aldırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salenko -- 13 Ocak 2009; 23:54:25 >
  • Reset basılı kaldı ise bu sorunu yapabilir. Uçlu kalem ile bir bakın
  • modemin sayfasında bazı ayarları kurcaladım oldu sanırım. modemin fişini sokup takdığımda ayarlarım aynı kalıoo. tekrardan gerekli bilgileri girmeme gerek kalmıoo.
  • arkadaslar aynı sorun bendede var bilgileriayrlayamadım dns istiyor lütfen yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.