Ayarları gösterildiği gibi anlatıldığı gibi yaptığım halde portlar açık gözükmüyor bi türlü, bunu anlayan yapabilen var mı? Ip statik IP değil, ama datacenter IP si de değil yani residential IP, bi internet bağlantı mdaha var onda da ttnet in verdiği hg630a huawei modem var onda da port forwarding işlemi bi türlü çalışmıyor, onda statik IP var, ayarlar zaten bu iki modemin benzer sayılır ama 2sinde de portlar açık gözükmüyor (( burdan denedim https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ayrıca kullanıcağım uygulamada portları test ederken kapalı görüyor )) firewall kapalı, bu süperonlnie internetin modem de güvenlik duvarı gelen standart ayarında, hg630a modem de(statik IP li) güvenlik duvarı kapalı, windows da güvenlik duvarı kapalı yine de portlar bir türlü açık gözükmüyor türkcell modem de başka bi ayara ellemedim hatta kapatıp açmadımda port forwardlayınca , AMA hg630a modem de bi çok ayarı kurcaladım defalarca kapatıp açtım her ayar sonrası vs yine de bişey değişmedi bu modemlerde port açan var mı daha önce? yardımcı olabilir misiniz? |
Netgear HG8245X6-10 Modeminde Port Yönlendirme Sorun Giderme
Süperonline'ın Netgear HG8245X6-10 modeminde port yönlendirme çalışmıyorsa, şu adımları deneyebilirsiniz:
- Sunucunun açık olduğundan emin olun: Port yönlendirmeyi yapılandırmadan önce, sunucunun veya yönlendirilen cihazın açık olduğundan emin olun.
- Doğru IP adresini ve bağlantı noktasını kullanın: Port yönlendirme ayarlarınızda, yönlendirmek istediğiniz cihaza ait doğru IP adresini ve bağlantı noktasını kullandığınızdan emin olun.
- Güvenlik duvarını kontrol edin: Güvenlik duvarınızın yönlendirilen bağlantı noktasına erişimi engellemediğinden emin olun.
- UPnP'yi devre dışı bırakın: UPnP (Evrensel Tak ve Çalıştır), portları otomatik olarak yönlendiren bir özelliktir. Bazı durumlarda, UPnP port yönlendirmeyi engelleyebilir. Sorunu çözmek için UPnP'yi devre dışı bırakabilirsiniz.
- Modeminizi yeniden başlatın: Modeminizi yeniden başlatmak, port yönlendirme ayarlarını sıfırlamaya yardımcı olabilir.
- Modemin üretici yazılımını güncelleyin: En son modem üretici yazılımının yüklü olduğundan emin olun. Güncellemeler genellikle hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir.
Yukarıdaki adımları denedikten sonra port yönlendirme hala çalışmıyorsa, Süperonline müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler:
- HG8245X6-10 port açma
- HG8245X6-10 port yönlendirme
- HG8245X6 port açma
- Süperonline port açma
- HG8245X6-10 port yönlendirme
- HG8245X6 port yönlendirme
- Süperonline port yönlendirme