![]() Ayarları gösterildiği gibi anlatıldığı gibi yaptığım halde portlar açık gözükmüyor bi türlü, bunu anlayan yapabilen var mı? Ip statik IP değil, ama datacenter IP si de değil yani residential IP, bi internet bağlantı mdaha var onda da ttnet in verdiği hg630a huawei modem var onda da port forwarding işlemi bi türlü çalışmıyor, onda statik IP var, ayarlar zaten bu iki modemin benzer sayılır ama 2sinde de portlar açık gözükmüyor (( burdan denedim https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ayrıca kullanıcağım uygulamada portları test ederken kapalı görüyor )) firewall kapalı, bu süperonlnie internetin modem de güvenlik duvarı gelen standart ayarında, hg630a modem de(statik IP li) güvenlik duvarı kapalı, windows da güvenlik duvarı kapalı yine de portlar bir türlü açık gözükmüyor türkcell modem de başka bi ayara ellemedim hatta kapatıp açmadımda port forwardlayınca , AMA hg630a modem de bi çok ayarı kurcaladım defalarca kapatıp açtım her ayar sonrası vs yine de bişey değişmedi bu modemlerde port açan var mı daha önce? yardımcı olabilir misiniz? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt