Bildirim
Ayakkabı Aldım Arkadaşlar Ssli [270Tl]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Kimse yazmadan çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
270 liraya alınabilecek en kötü ayakkabı sanırsam. _____________________________ rörörörööörööröröröörörröröröröörörörörörörörör -
quote:
Orijinalden alıntı: Meshhead
270 liraya alınabilecek en kötü ayakkabı sanırsam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
çakma gibi duruyor moruq. _____________________________ -
Adidas outletlerinde 170 tlye buluyorsun bunları. İnternette de 200 küsürler. Nereden aldın mağazadan mi?
Edit: hocam hayırlı olsun hevesini kırmak gibi olmasın ama harcadığın en saçma 270 TL budur herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçamayan Pegasus -- 31 Mart 2018; 19:24:23 >
50 tllik ayakkabı
Hayırlı olsun renkler ve zevkler tartışılmaz ama gerçekten bana göre çöp. Çakma gibi ciddi diyorum. 50 lirayı alıp da bizi mi yiyorsun yoksa ? _____________________________ -
Bu ayakkabıya max 180 veririm güzel kazık yemişsin knk
_____________________________ -
Fena değil _____________________________ bir ihtimal yok artık bu muhtemel son -
bu ayakkabıyı para verseler giymem _____________________________ -
Hirsiz ayakkabisi.
"Adidas dızo"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 31 Mart 2018; 20:6:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Uçamayan Pegasus
Adidas outletlerinde 170 tlye buluyorsun bunları. İnternette de 200 küsürler. Nereden aldın mağazadan mi?
Edit: hocam hayırlı olsun hevesini kırmak gibi olmasın ama harcadığın en saçma 270 TL budur herhalde
ayakkabı dünyasından aldım,giyim eşyalarını her zaman mağazadan alırım_____________________________
Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
quote:
Orijinalden alıntı: Annalise
bu ayakkabıyı para verseler giymem
ay nolur giyyy_____________________________
Tofaş Doğan SLX
quote:
Orijinalden alıntı: break the cycle
Hayırlı olsun renkler ve zevkler tartışılmaz ama gerçekten bana göre çöp. Çakma gibi ciddi diyorum. 50 lirayı alıp da bizi mi yiyorsun yoksa ?
aynen aynen çakma olduğunu nerden anladınn_____________________________
Tofaş Doğan SLX
bugün de başkası yerine utandık
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
quote:
Orijinalden alıntı: Annalise
bu ayakkabıyı para verseler giymem
ay nolur giyyy
cok ısrar ettin madem kargola giyeyim._____________________________ -
herkesin zevki farklıdır tabi de,buna çöp diyenler ne giyiyor acaba
En Beğenilen Yanıtlar
|
bugün de başkası yerine utandık
|
Benzer içerikler
- adli tıp kan analiz uzmanı
- sevgilinin telefonunda nelere bakılır
- harley davidson orjinallik sorgulama
- yasal uyarı mesajı
- tachymeter nedir
- black friday
- bnd ne demek
- çay bardağı emojisi
- telegram indirim kanalları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

![Ayakkabı Aldım Arkadaşlar Ssli [270Tl]](https://store.donanimhaber.com/c0/e3/54/c0e3541d86dddd38beb7d652b3c6cb19.jpg)
![Ayakkabı Aldım Arkadaşlar Ssli [270Tl]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fae%2f0a%2ffa%2fae0afa9711d0a534495e319da84ac8cb.jpg&t=132134329&width=480&text=1)