Şimdi Ara

AYAĞIM KOKUYOR (FETİŞÇİLER GİRMESİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1-2 saat dışarda dolaştıgımda falan değilde okuldan gelince bir kokuyor bir kokuyor iğrenç bazen gelince kokudan rahatsız olmamak için kirli çorabın üstüne başka bir çorap giyiyorum sonra zaman geçtikten sonra gidip yıkıyom acaba kremi felan varmıdır kokuyu alacak

ok

• mantar ilacı al o ayakkabılarıda hemen çöpe at
  • Benim durum seninki kadar vahim degilde kokuyor yani mantarda yok ayagimda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

beyler 1-2 saat dışarda dolaştıgımda falan değilde okuldan gelince bir kokuyor bir kokuyor iğrenç bazen gelince kokudan rahatsız olmamak için kirli çorabın üstüne başka bir çorap giyiyorum sonra zaman geçtikten sonra gidip yıkıyom acaba kremi felan varmıdır kokuyu alacak

ok

kokunu ozleyen sevgiline corabini gonder

• Laptoptan bir koku geldi.
  • kokudan rahatsız olmamak için niye çorabın üstüne çorap giyiyorsun orasını anlamadım ben. Ayaklarını yıkasana
    Ayak tırnaklarını kes ve ayakkabını değiştir
  • bütün gün aynı ayakkabıyı giyincede koku siniyor yarım saatlik bile giysen kokar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samican -- 25 Eylül 2011; 22:35:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kirli çorabın üstüne bir çorap daha mı?

Önce yeni bir ayakkabı al. Diğer koku yapan ayakkabıları da artık giymemeye çalış. Bundan sonra ne kadar ayaklarına dikkat etsen de kirli ayakkabılardan dolayı yine sorun oluşur.
    Yeni aldığın ayakkabıyı da koruyabilmek içini eve geldiğinde yapacağın ilk iş doğruca banyoya gidip ayaklarını güzelce yıkamak olsun. Ayrıca her gün çorap değiştir, kirli çoraplarla ayakkabı giyme.

Ayağında mantar falan varsa tabi ki ilaç kullan ama böyle bir sorunun yoksa sadece ayaklarını ve ayakkabılarını temiz tutarak kokudan kurtulursun
  • yok

ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.