arkadaslar bu gün maheledeyim 4 tane apaçi tipli 20 yaşlarında insanlar geldi de neyse işde bunlar sigara varmı bilader dediler bende yok kardeşim kullanmıyorum dedim. ondan sonra dedi yalan söylersen döverim seni diye. bende dedim yalancıyı dilenci :) ondan sonra öteki dedi üstünü arıyacam çıkarsa döverim dedi.Bende dedim sen kimsin polis misin jandarmamısın üzerimi arıyorsun diye.Ondan sonra kavga ettik işde bunlar atıştı sonra benim cepte biber gazı vardı ona güveniyordum zaten bu 3 ü aynı yerde 1 i farklı yerde idi ben bu 3 ne doğru sıktım bunlar boğuldu falan öteki geldi korka korka çakı çıkardı ben onada sıktım ama tam o sırada rüzgar oldugu için bana geldi ve öteki 1 kalan adam ayığıma indirdi 2-3 tane hep aynı yere sonra benim abim geldi seslere döwdü onu da ama . iyi oldu onlara normalde sigara kullanan biri değilim.
ayağım çok ağrıyor acıyor olayın üzerinden 2-3 saat geçti buz koymak işe yaramaz diye düşünüyorum neler yapılabilir morarma olacak gibi
Olmamış.
Türkçe eğitimi al. parası neyse vereyim. Paragraf kullan. smileyden kullan. Korkma DH para almıyor. DH Free üyelikler için bile smileyler beleş. DH Premium'da özel smileyler gözüküyor.
arkadaşlar harbiden çok şiddetlendi ağrı ya yarın okula nasıl gidecem zor yürüyorum sınav da var yokmudur bir çözümü?
off
güzel sıkamamışsın. Biraz daha yaratıcı olun ya şok anlaşılıyor