Şimdi Ara

Avustralya Yanıyor! [SS'ler +18] [Video ve bağış linki eklendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
29.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ölen hayvanlar için çok üzüldüm hatta az önce izlediğim bir videoya ağladım :( Allahım sen yardım et dünyanın sonunu getirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bu mesaj silindi.
    boş konuşmuşsun.
    japonya yada kore arabistanda mı ?
    asyaya yada avrupaya kim yardım isterse giden bir milletiz.
    yardımın dini dili olmaz.
  • Bir orada doğru düzgün orman ve hayvanlar kalmıştı onları da yok ettiğimize göre mutlu mesut yok olabiliriz artık.
  • Bu yangınların birçoğu kasıtlı yapılıyor. Yangın bittikten sonra dünyadaki toki benzeri yapılar çökecek oraya. Maden firmalarıda çökecek. Daha yangın çıkmadan paylaşmıştır birileri oraları.

Dünya uzayda kolonileşemeden bu şekilde yok olup gidecek zaten. Gezegendeki %0.2'lik kesim bütün gezegeni sömürüyor. Üstüne kontrol edilmeyen nufus patlaması.

Sanırım evrende zeki yaşamların kolonileşememesinin sebebi bu. Çünkü zeki yaşam bencil ve aç gözlü. Bulunduğu gezegeni kendisiyle birlikte yok ediyor.
  • Orada daha yaz yeni başladı ilk günden böyle facia hayra alamet değil umarım bir an önce söndürürler.Fotoğraflar çok fena :(
  • Yakın olduğum biri Avustralya'da yaşıyor. Son 2 gündür havanın epey soğuduğunu ve ara-ara yağış olduğunu söylüyor. Fakat bu ne kadar etki edecek bilemem!
    400 milyonun üzerinde canlı öldüğünü söylüyorlar. Dünya şu an farklı şeylerle meşgul ama orada olanlar yıllar boyunca Dünya'ya yansıyacak etkileri olabilecek boyutta bir tabiat katliamı.
    Zamanla göreceğiz. Düşünülenin ötesinde bir felaket!
  • 1. Jeff ashie kim neden arattığımızda jeffrey ashe diye biri çıkıyor?
    2. Konuşmanın tamamını aratıyorum en başta donanımhaber çıkıyor başka hiçbir kaynak ya da görsel vb bir şey yok.
    3. Antivaxxer biri gibi "vaccinations are mandatory" diye zırlamış. ne tür bir aşıdan bahsediyoruz burada?

tamamen mantıksızlık içeriyor ne varsa.

reverse image search yapınca da ingilizce kaynak olarak ortaya çıkan ilk şeyin içeriğinde komplo teorisyenleri geçiyor.

tam bir deli zırvası.
  • Malum yerlere asker göndereceğimize buraya itfaiye gönderelim. Ne bileyim en azından bir tas su dökelim tarafımız belli olsun. Canlar yanmasın, yeşil ortam bozulmasın.
    Allah yardımcıları olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Bu yangınların birçoğu kasıtlı yapılıyor. Yangın bittikten sonra dünyadaki toki benzeri yapılar çökecek oraya. Maden firmalarıda çökecek. Daha yangın çıkmadan paylaşmıştır birileri oraları.

Dünya uzayda kolonileşemeden bu şekilde yok olup gidecek zaten. Gezegendeki %0.2'lik kesim bütün gezegeni sömürüyor. Üstüne kontrol edilmeyen nufus patlaması.

Sanırım evrende zeki yaşamların kolonileşememesinin sebebi bu. Çünkü zeki yaşam bencil ve aç gözlü. Bulunduğu gezegeni kendisiyle birlikte yok ediyor.
    Great filter
  • Milyonlarca hayvanın ölümüne sebep olan bir yangın, gerçekten çok üzücü, aylarca devam edeceği söyleniyor..
  • Çok vahşet bi durum. Bence dünyanın kırmızı alarma geçmesi gerekir. O yangınla çıkan zehirli gaz miktarıyla 2 yıl içinde iklimlerin hissedilir şekilde değişeceği söylenmiş. O ağaçların yetişme süresi de içine girince çok vahim bir durum... Greta thunberg in konuşması bu olayla doğrulanmıyor mu??? O kadar savaş aletinr yatırım yapan devler neden yangın için harekete geçmez....

Çok üzücü bir olay.... Peygamberimiz diyor ya kıyametin koptığunu görseniz dahi fidan dikin..... Yazık geleceğimize.. Çocuklarımıza...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Birileri yine otel yapacak heralde.Ya da "bakın küresel ısınma gerçek" izlenimi vermek için dünyada belirli yerler bile bile yakılıyor gibi.

"Jeff Ashie
    45 mins ·
    Here’s a few shots of the weapon being used in California. Even after we show you what’s happening. You will still say. Noooooo those are just forest fires, and yet we told everyone watch out in Cali they are making mandatory vaccinations. They are trying throw Cali into martial law. Guess what. Vaccines are mandatory, and martial law is in effect. NOW! This is the weapon being used to clear the land of people. They are on their way to fema camps. Good luck trying to get a hold of those people."

Gerçek mi acaba bu ? Bence komplo teorisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayonnaisse

1. Jeff ashie kim neden arattığımızda jeffrey ashe diye biri çıkıyor?
    2. Konuşmanın tamamını aratıyorum en başta donanımhaber çıkıyor başka hiçbir kaynak ya da görsel vb bir şey yok.
    3. Antivaxxer biri gibi "vaccinations are mandatory" diye zırlamış. ne tür bir aşıdan bahsediyoruz burada?

tamamen mantıksızlık içeriyor ne varsa.

reverse image search yapınca da ingilizce kaynak olarak ortaya çıkan ilk şeyin içeriğinde komplo teorisyenleri geçiyor.

tam bir deli zırvası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPAWN-TheUndead

Yardımları geri çeviriyor ve kendileri yangınları söndüremiyorsa açık ve nettir ki yanmasını istiyorlardır. O yüzden boşverin yanıp kül olsunlar. Doğru kişileri seçselermiş biz napak yani? 2 ota amen jesus çekip vermişler halk partisine anca yanarlar böyle zati.
    Yardımları geri çevirdiklerine dair bir kaynak var mı ? Cidden öyleyse yazık günah o hayvanlara. Yardimla kurtulabilecek bir hayvan bile dünyaya, insanlığa faydadir. Yardımı nasıl kabul etmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Gerçek mi acaba bu ? Bence komplo teorisi.

Alıntıları Göster

1:20 den itibaren

1:08 den itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 7 Ocak 2020; 1:29:3 >

• Ama yol yabdı

pardon yanlış konuymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

1:20 den itibaren

1:08 den itibaren

Alıntıları Göster
    Ormanları yakanlar uzaylılar mı yani ? Saçmalama.

• Bilmiyorum ancak Amerika'da direct energy weapon (lazer) teknolojisi varsa neden kendi ormanını yaksınki. Son bir video daha ekledim mesajıma geçen yılki california yangınlarında araçlar erimiş falan adam normal bir yangın olmadığını anlatmış her şeyiyle hedef alındığını ve normal olmadığını söylüyor.
  • Gavurun yonetecegi dünya bu olur işte hani su fikir vardir ya büyük balik küçük baligi yer zeki olcan kurnaz olcan sömür daha cok sömür aklı bizi bu bitiricek iste

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten çok üzücü bir olay, 480 milyon mu ne hayvan zarar görmüş ya da telef olmuş dedi bu gece haberlerde artı 6 milyon hektar mı ne alan yanmış ya da tahrip olmuş galiba feci bir yangın bu bugüne kadar bu kadar büyük görmemiştim hatta bana göre sanki Avustralya batabilir bu buhrandan çıkamaz gibi geldi feci bir ekonomik kayıp 1100 kadar ev kullanılmaz hale gelmiş depremden bile daha kötü bir doğa olayı yaşandı, faturası kim bilir kaç para çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.