Metal/Rock Konserleri 2024.
Selam.
bu sene çok güzel konserler oldu ve olmaya da devam ediyor. metal/rock ilginizi çeken bir grup oldu mu? gideceğiniz veya?
13 Eylül - No clear mind
19 Eylül - Apocalyptica
13 Ekim - Haggard
28 Ekim - Alcest
4 Kasım - Skillet
8 Kasım - Thurisaz
2025 için şimdiden;
21 Şubat Draconian,
10 Nisan Tarja and Marko
benim gideceklerim bunlar.
Bilgisayar donanımı hakkında destek.
Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarımda değişiklikler yapmak istiyorum donanımsal açıda, 4 senelik bir kasa sizce güncel olarak yeterli bir duruma sahip mi?
İşlemciyi değiştirmem gerekli mi? bazı oyunlarda oyunu oynarken işlemci %100 kullanıyor. alt taba geçersem de atıyorum chrome'da sekme bile değiştiremiyorum kasmasından dolayı.
Önerilerinize açığım.
Testere 11 Hakkında.
Türkiye'de ve dünya çapında bir ikon haline gelen testere serisinin yeni devam filminin bu sene eylül ayında çıkması bekleniyordu. yeni filmin duyurusu testere'nin resmi instagram hesabından yapılmıştı, fakat film 2025 tarihine ertelendi!
Filmin çıkış tarihi daha iyi bir seyir keyfi, korku ve tuzakların şiddetini yükseltmesi adına ertelendi, belli ki yapımcı ve yönetmenler acele edip seriyi kötü bir yöne sürüklemektense 1 sene daha izleyicilerden süre isteyip şiddet ve korku seviyesi yüksek bir film yapmayı amaçlıyorlar.
Testere 11 filminde bizi hangi oyuncular karşılayabilir sorusuna bir kaç yanıtımız var;
Serinin her filminde olduğu gibi Tobin Bell yani John Kramer'i görmeyi umut ediyoruz, Tobin Bell serinin sadece Spiral filminde oynamamıştı. bunun dışında Shawnee Smith'in canlandırdığı Amanda Young karakterini filmde daha çok görmeyi biz de çok istiyoruz, Testere 10'un jenerik sahnesinde bir sahnede rol oynayan Dedektif Mark Hoffman rolüyle Costas Mandylor'da yeni filmimizde görülebilecek karakterler arasında.
İzleyicilerin 14 seneyi aşkındır beklemiş olduğu devam hikayesi ise; 7.filmin bitişinin ardından Hoffman'a ne olmuştu? Dr. Lawrence Gordon ile ilgili bir devam hikayesi gelebilir miydi? bence kesinlikle halen gelebilir!
Yeni filmin yayın tarihi ise 27 Eylül 2024 tarihinden bir yıl gecikme ile izleyicilere 26 Eylül 2025'te gösterime sunulacak, filmin çekimleriyle alakalı henüz bir güncelleme bulamadık, umarım izleyiciler için korku seviyesi yüksek bir film izleyebiliriz!
Paris'in Altında (Under Paris) 2024
Geçen gün izlemiş olduğum bir köpekbalığı filmini beğendim, izlemeyen arkadaşlar için vakit geçirebileceğiniz bir yapım olduğunu düşünüyorum.
Film, şehrin ünlü triatlon etkinliğinden bir gün önce dev bir köpekbalığının bir şekilde Sen Nehri'ne girdiğini keşfeden yetenekli bilim insanı Sophia'yı (Bérénice Bejo) konu alıyor.
Testere 10 / Saw X - Sohbet Muhabbet
Arkadaşlar merhaba,
filmi izleme fırsatı bulanlar var mı?
varsa yorumlarınızı bekliyorum, başlığı spoilerli olarak açmadım, spoilerli tartışmak isteyenler varsa başlığı düzenleyeceğim.
öncelikle kendi yorumumu yapacak olursak film harika ötesiydi, yönetmeni olan Kevin, 6 ve 7. filmi de yönetiyordu, harika bir iş çıkarmışlar, görüntü yönetmeni ise eski testere filmlerine aşina olduğumuz yeşil renk paletine filmde yer vererek görsel bir şölen oluşturmuş adeta.
Metal müzik hayranı, müziğin en güzel hali olan Anathema, Shamrain gruplarına hayran, gamer olduğunu düşünen, boş kalan vakitlerinde forumlarda takılan bir insan. |
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 230
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.622 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic