Bildirim
Avrupadaki tuvaletlerde musluk yok mus. (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
temizlenmek kirli adamlarin isidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enteresan kuru tuvalet kağıdıyla gercekten temizleyebiliyorum diyen yoktur inşallah.Su olmadan nasıl te izlenebilir ki.Tamam sık banyo yapiyolarda her tuvaletten sonra banyo yaptıklarını sanmıyorum.
Unlulerdemi kullanmıyor acaba film yıldızlarını falan dusundumde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 17 Ocak 2015; 1:28:56 >
gecenin bir yarısı konuya bak
gerçi baya oldu bu konu açılmalıydı
tasvir değil kardeşim tasvip o -
quote:
Orijinalden alıntı: radar_
tasvir değil kardeşim tasvip o
oldugu kadar artık :D -
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil
Enteresan kuru tuvalet kağıdıyla gercekten temizleyebiliyorum diyen yoktur inşallah.Su olmadan nasıl te izlenebilir ki.Tamam sık banyo yapiyolarda her tuvaletten sonra banyo yaptıklarını sanmıyorum.
Unlulerdemi kullanmıyor acaba film yıldızlarını falan dusundumde
ben temizliyorum hic su kullanmadim bu yasima kadar. su kullanmak alaturka bir hareket bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Su olmadan olmazzz. -
onlar taşla mı taret oluyorlar -
Geçen hafta Almanya'daydım, ilk yurtdışı maceramdı ve günde iki defa boy abdesti almak zorunda kaldım. Bir dahaki sefere portatif taharet musluğu Alıp götüreceğim... Yoksa ibrik bakarım :)
quote:
Orijinalden alıntı: 1/2mv2
Simdi ogrendim. Avrupalilar eskiden yikanmazimis. Osmanlidaki hanlari hamamlari gorup imrenerek yikanmayi ogrenmisler.
Ya git arkadaşım osmanlı hamamı dediğin zaten Roma Hamamlarının çakması boş bilgilerle cahillik yapmayınız. Fransızlar ortaçağda çok pisti doğru o konuda haklısın -
Arkadaş git metrobüse bin falan diyenleri anlamıyorum mok kokusunun yanında ter kokusu parfüm parfüm -
-
Ukrayna da tatilde insan her sıctığında duşa girer mi ya ? Taharet musluğu yok arkadaş içime sıçtım bir hafta
Karılar unutturdu ama
Taharet musluğu ile ilgili 9gag'de bir iki şey görmüştüm. Bir tanesi kırıp ucunu yukarı kaldırmış tuvaletten dışarı fışkırtıyordu adını hatırlayamadığım bir ülkede tuvalet sana işer yazıyordu(TR değil muhtemelen Yunanistandı.) Görseli bulamadım şimdi böyle anlatınca da güzel olmadı. Bir güzel eksilenmeyi hakettim gece gece. -
quote:
Orijinalden alıntı: mass4ker
Cok kotu bir olay başıma polonyada geldi önce duş yakındı fiskiye ile daha sonra oda değişince islak mendil ve gun sonu duş ilequote:
Orijinalden alinti: mass4ker
Cok kotu bir olay basima polonyada geldi önce dus yakindi fiskiye ile daha sonra oda degisince islak mendil ve gun sonu dus ile
-
Yabancılarda bizim bu k*ç sevdamızı anlamıyo. Ellerinizi yıkamıyosunuz ama k*çınızı yıkıyosunuz diyolar doğruda diyolar. Büyük tuvaletini yapıp elini suyun altına sokmayan nice insanlar var. Sanırım k*çını temizlerken ellerin temizlendiğini düşünüyolar. Bir gün bi arkadaşın evine gittim tuvalete girdi bi çıkamadı heralde büyük tuvaletini yapıyo dedim bende tuvalet manzaralı bir kanepede öylece oturuyorum bu 10-15 dk sonra tuvaletten çıktı -musluk kapının dışındaydı- ellerini hiç yıkamadan geldi yanıma diyemedim de elini yıkamadın diye, böyle bir şeyde denmez ki yani ben diyemem desem de ne dicem adama elini yıkamadın git bi yıkayı ver öle gel desem olmaz çocuğun psikolojisi bozulur, zaten o olaydan sonra araya mesafe koydum o ayrı konuda, direk işim çıktı dedim ve ordan kaçtım. Bu böyle bir anımdır konuya dönersem forumda aylık banyo yapan yani yılda sadece 12 kez suyun altına giren insanlar biliyorum. Bunlar k*çını her daim temiz tutar. Ülkemizde k*ça verilen değer hiç bir organa verilmiyor arkadaşlar. Bazı insanlara g*tçü gibi lakaplar takılır işte bu lakabın ortaya çıkış nedenide budur. Hadi selametle
-
Bknz 'bide'
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: claude
Bulunduğun forumda hesap silme bile yok ne yapacan gavurun helasını.
Aynen , hesabimi silmek istiyorum sinirsiz banliyorlar gene kaliyor hesap.Ne mal adamlar
quote:
Orijinalden alıntı: HEPARLI TÜRKÇÜ
quote:
Orijinalden alıntı: claude
Bulunduğun forumda hesap silme bile yok ne yapacan gavurun helasını.
Aynen , hesabimi silmek istiyorum sinirsiz banliyorlar gene kaliyor hesap.Ne mal adamlar
Nick iyiymiş knk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X