Şimdi Ara

Avrupadaki tuvaletlerde musluk yok mus. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
8.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan hala dotune su değmeyin adamlar var.ilk başta tuvalet kagidiyla iyice temizlicen sonra yikayacan sonrada kurulayacan bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

Musluğu napıcan tuvalet kağıdı varya

Çamur lekesini peçeteyle silersen nolur iz kalır ama ıslarsan kalmaz

Kuru tuvalet kağıdı ile iyice silmek en iyisi. Bununla ilgili bir araştırma vs de vardı sonra atarım istersen
    Islak şekilde silersen nemli kalır, bakteri vs için çok uygun bir ortam

Hocam nemli kalıca bakteri için ortam hazırlanıyor diyorsunda kuru direk silince bakteri zaten oldugu gibi kalıyor

• Milletin totosunun derdine mi düştünüz la varsa sizene yoksa sizene basın geçin suyu

• quote:

quote:

moka elini sürersen ne olur elin mok kokar 50 kere yıkasan gitmez o koku ama kağıtla sildiğinde 2 kere yıka çık bide hergün yaptığını düşün hergün 50 kere yıkasan ayda 1500 kere el yıkıyon bu vakitle ygs hazırlanabilir + lys de hazırlanabilirsin geriye kalan vakitlede fight club izleyip gününü sonlandırabilirsin

• Sanki Türkiye de çok kullanıyorlar da Avrupa kaldı. Eski nesil hariç tüm gençler tuvalet kağıdı kullanıyor. Ayıptır söylemesi kimse poposunu yıkamıyor tuvalet kağıdı ile geçiştiriyor. Avrupadan aldıklarımız bunlar Avrupanın ahlakını alıyoruz :D
  • Aynen Kanka Ama Adamların Duş ALışkanlığı Var Hani Sabah Kalkınca Duş Alayım Diyor Cool Olmak İçin Değil Temiz Olmak İçin
  • OLUM ISHAL OLUNCA PASO BANYO MU YAPIYOR BUNLAR VAY ARKADAS ZOR IS

• quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

quote:

moka elini sürersen ne olur elin mok kokar 50 kere yıkasan gitmez o koku ama kağıtla sildiğinde 2 kere yıka çık bide hergün yaptığını düşün hergün 50 kere yıkasan ayda 1500 kere el yıkıyon bu vakitle ygs hazırlanabilir + lys de hazırlanabilirsin geriye kalan vakitlede fight club izleyip gününü sonlandırabilirsin

Hergun 50 kere yikamak? Tuvaletten cikinca peceteyle silsen bile yikamadan nasil dolasabiliyorsun orasida ayri bir konu. Taharet muslugu dedigimiz seyde elini degdirmiyorsun ki zaten. Ayrica tuvalet kagidida kullanirsin. Ilk defa senden duydum elinin koktugunu ve cikmadigini. Cidden kendi milletini yermek icin konusup durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 17 Ocak 2015; 12:31:30 >

• adamlar temizliği bizden öğrenmişler.hamama bile turkish bath demişler.temizliğe okadar yabancılar.
  • Burada bu musluğu kullanmak kaçınan kişiler, özellikle toplu taşıma araçlarında fazlası ile rahatsızlık veriyor. Af edersiniz adam bildiğin mok kokuyor. Kimisi var mok kokumu bastırsın diye yarım kilo parfüm sıkmış ama koku yine geliyor. Bu sefer daha iğrenç geliyor. Mok kokulu parfüm efekti...
    Bunun yanında ayak kokusuda ekleniyor, ondan sonra toplu taşıma kötü pis kaka çiş.
    İnsanın kendi keyfidir kullanır kullanmaz da bunları az biraz düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 17 Ocak 2015; 12:36:37 >
  • Yazın Almanya'da bir ay kaldım, gezdiğim yerlerdeki wc lerde musluk yoktu, sonra büyük bir açık yüzme havuzları vardı 200-500 kişilik oraya gittiğimde kendime dedimki bu kadar kişi g...ünü yıkamadan giriyor benim ne işim var bu havuzda dedim girmeden eve geri geldim, ama havuzlar çok temizdi saatlik olarak otomatik temizlendiğini söyleselerde ben tiksindim havuzlara giremedim, ama bu yaz Antalya Side taraflarındaki bir otelin havuzunda gözlükle yüzerken boh parçacıkları görünce havuzdan yine nefret ettim,
  • Ondan dolayı fransızlar parfümü çok severler kötü koktukları için
  • musluğa gerek yok tuvalet kağıdı yetiyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

quote:

1500 den sonra saçmaladığının farkındasındır umarım önceside senin düşüncen ben karışmam ona

• ne b*ktan bir konu

• oo malum yeri yıkamakta öndeyiz yaşayın modern türkiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂

Bakınız şemsiye icat sebebi
    Bakınız parfüm icat sebebi
    Bakınız topuklu ayakkabı icat sebebi

Pis avrupalı yaşasın ortadığu hülooooo
  • Çok temiziz gerçekten otobüslere dolmuşlara ter kokusundan binesim gelmiyor kıçımızı yıkarak temiz olsak.Dötünü yıkamıyo dediğin millet dışarda 30dklık işi olsa eve gelince duş alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Gavurlar pismiş lafını geçiniz artık. Hakaret etmek istemiyorum kimseye ama bazıları hakediyor.

Normal bir insan zaten günde 1 kere büyük tuvaletini yapıyor. Adamlar sabah akşam banyo yapıyorlar bu neyin kafası ?

Pis insan görmek istiyorsan yaz aylarında metrobüse bin.

Hah sanirsin banyo kulturu avrupalilardan cikmisti

Avrupalilar 20. Yy a kadar omurlerinde yikanmazlardi sadece su dokerlerdi boyle lif hamam kulturu vs yoktu zaten ing. Kralicesi osmanli hamami yaptirinca halk onunla dalga geciyor .

Halt etmek nerden geldi bir arastir

Metrobus olayi dunyanin her yerinde var arastir(pekin metrosu vs ... ) kendi milletine laf atmak kolay zaten ama avrupalilara laf kondurmam (ki senin turk oldugunu dusunmuyorum )

Daha müslüman lik yok iken Roma da hamam vardı. Türklerde ordan gördü.

• Turkiyede tarih mi ogretiliyor gorun iste yorumlari.Yazip ugrasmaya degmez.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.