Şimdi Ara

Avrupadaki tuvaletlerde musluk yok mus. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
4
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu taharet musluğu olayını anlamıyorum 3 senedir yurtdışında yaşıyorum böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım hatta türkiyedeyken bile kullanmıyordum hiç ben normal bir şekilde sabah kalkınca yapıyorum genelde büyük tuvaletimi ondan sonra duşumu alıp çıkıyorum ha eğer acil bir durum olursa akşam mesela tuvaleti yaptıktan sonra peçete ile siliyorum ve devam ediyorum ve şimdiye kadar hiçbir koku, pislik gibi birşeyle karışlaşşmadım
  • Turkiyedede bir suru yerde oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Onlara göre bu kültür iğrenç. Biraz forumlarına gir oku anlarsın

banada iğrenc geliyor hayatımda 1 kere suyla şıp şıp yaptım bir daha yapmam karşılaştıgım en iğrenc şey idi ben türk halkının nasıl böyle yaptıgını anlayamıyorum insanlarla tokalaşmak bile istemiyorum suda olsa bildiğin boka elini sürüyosun eline tırnak arana heryere bulaşıyor mesela yemekten önce yaptın diyelim her yerin bok oldu elini cıp cıp sabunladın ekmeği tuttun ne kadar temiz ? yada sen yapmadın baban yaptı geldi ekmek istedin herkes nasıl temizler bilemezsin sana ekmeği eliyle uzattı icim rahat yermisin ?
  • Temizlik imandandır.

• kicimi kendim yikamaya basladigimdan beri musluk kullanmiyorum zaten, tirnaklarin arasina boklar bulascak sonra o ellerle yemek yicen

• Evet yok bir ay kadar kalmıştım hergün banyo yapıyodum ama bazen iki kere giriyordum günde afedersiniz kıllar birbirine yapışıyordu ıslak mendil felan kullanıyordum ama...
  • milliyetci ergenler basmis konuyu yac he he

• Yalnız şöyle bir sıkıntı var ki karşılaştırmayı ve yabancıların şu "iğrenç bulma" deyimini, şıp şıp elle temizleme olayı ile karşılaştırmış ve buna göre söylenmiş genelde.

Klasik klozetlerde ki fıskiye hem elle temasta bulunmadan hemde tam teşekkürlü temizliğini yaptıktan sonra peçete ile kurulamana izin veriyor. Şimdi bunun kime ne zararı var ki ?

Neden bu sistem şu anda dünyanın her yerinde yok merak ediyorum mesela ? Elin temas etmesi problemse çözümün kralı burada. Buda iğrenç karşılanmıyordur ya ?

Bazen klozette rahat 4-5 dakika fıskiyeyi açık bıraktığım oluyor. Arkadaş ya bizdeki g.t g.t değil yada milletin tekniği farklı ... Islak mendil bile paklamaz. Bazen su ve kurutma işleminden sonra dahi ekstradan ıslak mendil + kuru mendil turu çekiyorum

Ter bir yana, hareket etmek bir yana o arası falan düşünmek bile kötü olmaya yetiyor.

O değil buna rağmen bunlar nasıl her saniye dakika donu indirmeye hazır vaziyette olabiliyorlar şaşırıyorum. O koku, yada totonun o anki durumu hiç mi rahatsız etmiyor, partnerini rahatsız edebilme ihtimali hiç mi akıllarına gelmiyor.

Aklımda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 18 Ocak 2015; 3:20:16 >

• Yıkanmayı bizden öğrendiler ama tahareti öğretememişiz, fransız bi müşteri gelmişti yaz günü kadın tshirt giymişti, kolunu kaldırınca görmüştüm koltuk altında saçımdan fazla kıl vardı :) Bizim temizlik kültürümüz islamiyet gereği var. Tuvaletten sonra neyle silersen sil olmaz su ve sabun şart.
  • Kardeş biz Avrupalılar olarak bazen peçete kullanmadan bile donumuzu çekip geziyoruz. ama nedense Türkiye de ki insanlar gibi kimse kötü kokmaz şimdi kim daha temiz hesabını siz yapın.
  • Konuya girmez olaydım. Dahaca kahvaltıda yapmadım. Konuyu mok götürüyor.

• Klozette taharet musluğu Şart arkadaş eninde sonunda görecekler

• Aman ne kadar mühim bir olay,ne kadar büyük bir kayıp.İşte bunlar hep medeniyetsizlik.
  • Avrupada taharet çubuğu işine giriyorum beyler.Buradan çubuk götürüp satıcam

• Adı bide

• quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Orijinalden alıntı: Yaratıcı Bir Nick

Musluğu napıcan tuvalet kağıdı varya

Çamur lekesini peçeteyle silersen nolur iz kalır ama ıslarsan kalmaz

Kuru tuvalet kağıdı ile iyice silmek en iyisi. Bununla ilgili bir araştırma vs de vardı sonra atarım istersen
    Islak şekilde silersen nemli kalır, bakteri vs için çok uygun bir ortam

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    ne .oktan konu bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Gavurlar pismiş lafını geçiniz artık. Hakaret etmek istemiyorum kimseye ama bazıları hakediyor.

Normal bir insan zaten günde 1 kere büyük tuvaletini yapıyor. Adamlar sabah akşam banyo yapıyorlar bu neyin kafası ?

Pis insan görmek istiyorsan yaz aylarında metrobüse bin.

Hah sanirsin banyo kulturu avrupalilardan cikmisti

Avrupalilar 20. Yy a kadar omurlerinde yikanmazlardi sadece su dokerlerdi boyle lif hamam kulturu vs yoktu zaten ing. Kralicesi osmanli hamami yaptirinca halk onunla dalga geciyor .

Halt etmek nerden geldi bir arastir

Metrobus olayi dunyanin her yerinde var arastir(pekin metrosu vs ... ) kendi milletine laf atmak kolay zaten ama avrupalilara laf kondurmam (ki senin turk oldugunu dusunmuyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

quote:

Gavurlar pismiş lafını geçiniz artık. Hakaret etmek istemiyorum kimseye ama bazıları hakediyor.

Normal bir insan zaten günde 1 kere büyük tuvaletini yapıyor. Adamlar sabah akşam banyo yapıyorlar bu neyin kafası ?

Hah sanirsin banyo kulturu avrupalilardan cikmisti

Avrupalilar 20. Yy a kadar omurlerinde yikanmazlardi sadece su dokerlerdi boyle lif hamam kulturu vs yoktu zaten ing. Kralicesi osmanli hamami yaptirinca halk onunla dalga geciyor .

Halt etmek nerden geldi bir arastir

Metrobus olayi dunyanin her yerinde var arastir(pekin metrosu vs ... ) kendi milletine laf atmak kolay zaten ama avrupalilara laf kondurmam (ki senin turk oldugunu dusunmuyorum )

+1 bide en beğenilen mesaja baktım komedi.
    Avrupalılar temizliği Türklerden öğrenmiştir. Bir insan günde 50 kerede yıkansa totoyu yıkamayınca pistir.

• quote:

Banyoda o kurumuş moklar aşağı doğru süzülürken temiz mi oluyor şimdi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.