Az önce bitti SON yazısını görünce ve ondan sonraki tüm oyuncuları gösterınce tuhaf oldum özellikle şesu selin gaffur.
Daha ayrıntılı daha süper bir final olabilirdi.
Cem Yılmaz-Burhan sahnesi ve kamera arkası çok süperdi.
-İndir Hadi
-Terbiyesiz.
Sezon finalinde Cem-Aslı evlenmişti finalde yine düğün vardı.Finallerde nedir düğün merakı.
Burhan Altıntop gibi karakter gelmez daha özlicez.
1 sezon geçti , yeri dolmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
1 sezon geçti , yeri dolmadı.
Gulse Birsel'den yeni dizi bekliyoruz artik
Valla Burhanın eski videolarını youtube'dan izleyince diziyi ne kdr özlediğim aklıma geliyo ya...
Gülse Birsel bitirmekle yanlış yaptı her yıl 1-2 yeni karakterle mükemmel gidiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Deviilll
Valla Burhanın eski videolarını youtube'dan izleyince diziyi ne kdr özlediğim aklıma geliyo ya...
Bende 3-4 bölümü var canım sıkıldığında açıyorum bir tanesini izliyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Deviilll
Bende 3-4 bölümü var canım sıkıldığında açıyorum bir tanesini izliyorum.
bendede 10a yakın bölüm var 30 defa izlemişimdir herhalde yemekteyiz bölümünü
benide ekleyebilirsin
Burhan İyi Yapıyordu Ya
çok özledik çokk
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
Gülse Birsel bitirmekle yanlış yaptı her yıl 1-2 yeni karakterle mükemmel gidiyordu.
Şu yaprak dökümü yüzünden reytingleri baya düşmüştü dizinin bitmesinde en büyük etken budur
Selin ve kubi akar ekle beni listeye,
iyi diziydi bitince bitmesin demiştim şimdi iyiki zamanında bitmiş diyorum
3-4 günde rahat 10-12 bölümünü izledim. Akşam 11 civarı Atv Avrupa'da da başlıyor sanırım.Haftasonlarıda Atv'de 13-14 civarı başlıyor.Yeri dolmadı Vallahi , özlüyorum.
quote:
3-4 günde rahat 10-12 bölümünü izledim. Akşam 11 civarı Atv Avrupa'da da başlıyor sanırım.Haftasonlarıda Atv'de 13-14 civarı başlıyor.Yeri dolmadı Vallahi , özlüyorum.
Bende özlüyorum.
Telefonumda videoları var, hergün açar izlerim. Muhteşemdi, hala da muhteşem.
4:58 "Yapma olum yapma lan"
ekler misin
Her Çarşamba kaçırmadan izliyordum. Çok güzeldi. Ayrıca şu aralar yine tekrarlarını veriyorlar.
Bazen Atv'de görüyorum, hâla aynı keyifle izliyorum. Bazı sitelerde tüm sezonları var aslında. İndirsem mi diye düşünüyorum da 80 küsür GB
Şimdi konuyu görünce duygulandım ya Biteceğini duyduğum an feci üzülmüştüm . Efsaneydi ya .İzlemediğim bölümü yok .Bir daha Burhan Altıntop gibi bir karakter ve böyle bir dizi gelmez arkadaş .