Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Şimdi konuyu görünce duygulandım ya Biteceğini duyduğum an feci üzülmüştüm . Efsaneydi ya .İzlemediğim bölümü yok .Bir daha Burhan Altıntop gibi bir karakter ve böyle bir dizi gelmez arkadaş .

Aynen. Çekim hataları beni bu kadar güldüren bir yapım yoktur.
  • tekrarlarına bakıyorum atvde
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

tekrarlarına bakıyorum atvde

Ne zamanlar oluyor acaba?
  • Haftaiçi hergün 16.20 de başlıyor. Açıkçası bu kadar sevdiğim bir dizi yok. Halen katıla katıla gülüyorum. :)
  • Off off hatıralarım canlandı hala izliyorum ve gülüyorum. Keşke bitmeseydi ama her güzel şeyin bir sonu vardır
  • Haftaiçleri her gün tekrarı oluyor 16.30 gibi başlıyor. Hala gülüyorum her sahnesine, o kadar güzel bir dizi ki.
  • Beni de eklersen sevinirim.Eminim dizi bu kadar uzun sürmek zorunda olmasa çok daha iyi olacak.
  • Şimdi pc'den kalkım izleyeceğim yaklaşık 2 haftadır izliyorum ama dönüp dolaşıp aynı bölümleri veriyorlar tamam en güzel bölümler ama sıkıldım bende artık.Umarım son haftalarda yayınladıkta bölümlerden vermezler replikleri ezberledim artık.
  • devam etmeli gülse birsel de bitirdiğine pişmandır sanırım.
  • Tekrarlarında bile izleyip gülebiliyorum, unutulmayacak bir dizi.. Yıllar sonra bile şu gün izleyip aldımdığım zevki alabileceğimi düşünüyorum.
  • sacit kral ve burhan altıntop için ekle
  • Favori karakterlerim Volkan ve Burhan Altıntop.
    Dizide olmaması gerektiğini düşündüğüm tek karakter ise Makbule. Bu kadar itici, kötü, sinir bozucu bir tip olamaz yahu.

• Favorilerimden biri

• Yaprak'da fenaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxKuBiLaYxXx -- 27 Ağustos 2010; 15:49:47 >
  • Belki sonradan gelen karakterler bozmuştu ama tekrar tekrar izlesem yine de güleceğim dizi.

Davut meselesi vardı cansız manken o bölümü ne zaman izlesem kopuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Favori karakterlerim Volkan ve Burhan Altıntop.
    Dizide olmaması gerektiğini düşündüğüm tek karakter ise Makbule. Bu kadar itici, kötü, sinir bozucu bir tip olamaz yahu.

makbule gerçekten diziyi diğer karakterlerle ilişkileriyle ve düştüüğü durumlarla ilerleten bi karakter ama hareketleri çok itici tabi.
  • hayran olmayan mı var x) Selin'li Volkan'lı sezonları her zaman daha çok sevmişimdir.
  • Bugün yine izledim yeni sezon bölümlerini verdi atv.Şahika falan geliyor dizinin zirve yaptığı bölümleri.
  • Cidden bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyyiiii
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.