Şimdi Ara

Avrupa Yakası Hayran Grubu {2004 - 2009} (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
20.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Cidden bir Burhan Altıntop kolay yetişmiyyiiii

Bende Nişantaşı çocuğuyum.Bende üniversite okudum.
  • Tekrar başlayacaksa bomba haber olur.
  • Tekrar filan başlamasın tadında kalsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Tekrar başlayacak hikayesi doğru mu ?

Nerde duydun ? Öyle birşey olursa aldığım en güzel haber olur .

Ama Gülse Birsel şunu açıkladı .Bir sinema filmi çekilecek Komedi dalında.Ama ekip Avrupa Yakası ekibi mi olacak onu bilmiyorum.

Tekrar başlarsa of of of
  • Çıkıyor tekrarları.İzle izle yine gül :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Tekrar filan başlamasın tadında kalsın bence

Aynen sonlara doğru gelen karakerlerle eski havası kalmamıştı.
    Ama ekibi toplayıp çekerlerse hiç fena olmaz. İzlenir de.
    Tek eksik Gazanfer Özcan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 28 Ağustos 2010; 18:14:27 >
  • 15-20 bölüm oldu toplamda elimde , yemek yerken vs. iyi gidiyor.O ortamı çok özledim ama tam bana göre olan bir diziydi 7 Numara'yla beraber.Sinema filmi yapılsa iş yapar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

15-20 bölüm oldu toplamda elimde , yemek yerken vs. iyi gidiyor.O ortamı çok özledim ama tam bana göre olan bir diziydi 7 Numara'yla beraber.Sinema filmi yapılsa iş yapar bence.

Filmi güzel olmaz.
  • turkcell reklamı nasıl

hayatımda ilk defa bi reklamı duyduğumda izlemek için tv'nin yanına koştum
  • Ekle dost
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

turkcell reklamı nasıl

hayatımda ilk defa bi reklamı duyduğumda izlemek için tv'nin yanına koştum

Valla aynen , baya aradım internette bulamadım , 2 gündür herkes film/dizi izlerken ben reklamlara bakıyordum , dün tam uyuyacakken denk geldi.

• Arkadaşlar son günlede reklamlar dikkatinizi çekmiştir , set bozulmamış hala ofiste cafede evde reklam çekimleri yapılmış. Haberi olan var mı acaba bu muhteşem dizi tekrardan mı çekilecek.

İnşallah böyle birşey olur Çocuklar duymasın bile yeniden o kadar izleniyorsa Avrupa yakası iğrenç Akasya durağı-Türk malı gibi diziler arasında rekorlar kırar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Arkadaşlar son günlede reklamlar dikkatinizi çekmiştir , set bozulmamış hala ofiste cafede evde reklam çekimleri yapılmış. Haberi olan var mı acaba bu muhteşem dizi tekrardan mı çekilecek.

İnşallah böyle birşey olur Çocuklar duymasın bile yeniden o kadar izleniyorsa Avrupa yakası iğrenç Akasya durağı-Türk malı gibi diziler arasında rekorlar kırar.

Yemin ediyorum sevinçten çıldırırım öyle birşey olursa.Reklamı görünce hafif hüzünlendim.Sonra zıbırdankara esprisiyle yarıldım tabi
  • quote:

Arkadaşlar son günlede reklamlar dikkatinizi çekmiştir , set bozulmamış hala ofiste cafede evde reklam çekimleri yapılmış. Haberi olan var mı acaba bu muhteşem dizi tekrardan mı çekilecek.

Bencede eğer çocuklar duymasın izleniyorsa arupa yakası reytinglerini daha fazla arttırarak devam eder

gülse birsel çok yoruldum falan diyodu ama bakalım

şu an orda oynayan kimsenin rol aldığı bi dizi falanda yok,sadece Tanrıverdi var ama o da bu dizi için kavak yelleri saçmalağından hiç düşünmeden çıkar heralde

bu arada seti çekimler için yeniden kurmuşlardır,boşu boşuna niye yer kaplatsınlarki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 5 Şubat 2011; 20:20:53 >

• Ya Turkcell reklamları için koca set birdaha kurulabilir mi arkadaşlar , iletişime geçebileceğimiz bi grup falan kursak mı? Gerçekten geri dönerlerse çıplak koşarım sokaklarda
  • quote:

Ya Turkcell reklamları için koca set birdaha kurulabilir mi arkadaşlar , iletişime geçebileceğimiz bi grup falan kursak mı? Gerçekten geri dönerlerse çıplak koşarım sokaklarda

enaaa layn typer sen niye nickini değiştirdin,yeni farkettim
  • tekrar başlasa keşkee
    özledık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Ya Turkcell reklamları için koca set birdaha kurulabilir mi arkadaşlar , iletişime geçebileceğimiz bi grup falan kursak mı? Gerçekten geri dönerlerse çıplak koşarım sokaklarda

enaaa layn typer sen niye nickini değiştirdin,yeni farkettim

Baya oldu ya

• Tekrar başlama ihtimali yok boşuna heveslenmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.