Şimdi Ara

AVRUPA YAKASI-ÇAYCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya millet şu avrupa yakasında oynayan d.bakırlıyı gördünüz mü??Şesunun yerine geçmiş galiba.Gerçi şesu çok iiiydi.bu da onun kadar olmasa da tuhaf bi herif.Du bakalım nasıl olacak?

• bence şesunun yerini tutamaz
  • ya bence ii adam tutabilir ayrı bi soluk gelmiş ama ata demirer ve evrim akının gitmesi büyük kan kaybı olmuş, tolga çevik ve o sıdıkada oynanyan kadının yerini tutacağını sanmıorum...ama peker açıkalına güvenim tam...
  • dizi eski tadında değil oyuncuların iyi olup olmaması bunda etkili olmaz ki zaten oyuncular 10 numara
  • ben dizinin başını kaçırdım..Volkan Selin Şesu Bunlara Ne Oldu? Senaryoyu nasıl değiştirdiler..Öldüler mi?
  • bende kaçırdım başını arkadaşın topici sayesinde hemen açtım tv kartını izlemeye devam...

Bu Arkadaş Çaycı Sanırım...

AVRUPA YAKASI-ÇAYCI

AVRUPA YAKASI-ÇAYCI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 13 Eylül 2006; 21:30:33 >
  • Bunlarda diğer yeni oyuncular...

ama hangisi ne rolle kimin yerine geldi çözemedim daha

AVRUPA YAKASI-ÇAYCI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi bida izlemem avrupa yakasını..eski tadı olmaz
  • Volkan ile selin gitmişse gerçekten bayağı güç kaybı olur.
    Ayrıca yeni çaycıyı çok beğendim.Heleki ilk konuşması ağzından çıkan ilk konuşmada yıkıldım koptum
  • yeni caycı kendını şesuya benzetmişşkesınlıkle eskı tadı olmas valla bende ıslemem artık volkan yoksaa..
  • gerizekalı volkanın gittiğine sewindim
  • bence fena olmamış ilk bölüm yaa,çok fazla gülmedim ama sıkıcı da değildi,ama yeni bir diziye başlar gibi olmuş,yeni karakterler eklenince,bence iyi bi iş çıkartabilirler gene
  • Ben de başını kaçırdım, kime ne oldu anlayamadım ama yeni çaycı çocuğun "Anadolu Rockçıyız" demesi hoşuma giti.
  • burhan abi diyorum başka bişey demiyorum adam buakşam bölümü aldı götürdü resmen mükemmel yaw
  • Bence diziyi bu kadro da çok iyi götürür, gayet iyiydi bu bölüm, zaten Burhan, Gülenay offf
  • Eski tadı olmaz bence de ama bun da da sanki ayrı bi tad olcak gibi. Bence bu Cem Yılmazın eniştesi bomba bi rolde süper çaycı arkadaş ta güzel kıvıracak gibi... Kubi ve buhran abi rolları biraz daha arttırılmış sanırım yanlıs pekerin rol biraz soluk
  • eskisi gibi...
    bence yeni gelen oyuncular eskiyi aratmayacak...
  • ben beğendim ...

karakterler zaten volkan ve şesunun yerine düşünülmüş...

bkz. şesunun konuşması yeni çayncının konuşması...

bakınız aslının halasının oğluyla kavgaları ve birbirlerini tehditleri; volkanla aslının birbirlerini yemeleri....

o elemanın volkanın arkadaşları ile kanki olamasıda cabası...

yani değişen bişey yok espiriler aynı
  • avrupa yakası bu sene pek tutunamaz bence ..
  • ata demirersiz avrupa yakası mı olur ya!!! Gidin Allah aşkına hele şesu nasıl değişir yaf... O adama tam oturmuştu rol
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.