Şimdi Ara

AVRUPA YAKASI-ÇAYCI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten 2 sene önce baydıydı daha ne izliyonuz anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: snapshot

gerizekalı volkanın gittiğine sewindim

yaw selın şesu neden gitti anlamadım. ata demirer tm .da

ben cok güldüm... peker acıkkalın filan ii olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5s

burhan abi diyorum başka bişey demiyorum adam buakşam bölümü aldı götürdü resmen mükemmel yaw

kesinlikle haklısın,Burhan'ı çıkarınca pek bişey kalmıyor aklımda,bu bölüme ait
  • çaycı çok tatlı ya ayakkablara bittim zaten
  • Önce millete sempatik görünmek içi Burhan Altıntop'u seyrettirdiler uzun uzun,sonra tanıdık bir yüz gördük diye kabul etmek zorundaymışız,sanki yumuşamışız gibi diğerlerini saldılar.

Bence kendileri de güvenmiyorlar yeni kadroya.Ama yeni kapıcı Gaffur'a ve sıdıkaya ben de güvenirim.

Ayrıca Taco ve Sertaç Volkansız bir hiçtir...
  • Volkan,Selin ve Şesu olmadan bu dizi bişeye benzemez.
  • Hani bu dizi bittiydi? Ekrnlara veda etmedi mi geçen yıl? Sinan Çetin bitirdik diyordu...
  • bence bu şekilde de farklı bir tadı olmuş. her ne kadar çaycının şivesinden ses tonlamasına kadar şesu ya benzetmeye çalışsalarda aslında farklı olmuş.
  • çakır ayrılınca kv yede öyle diyordu herkes ama eskisinden daha çok izlenmişti çakır çıktıktan sonrayani kadro işi çok etkili değil bence.yapılan espriler senaryo falan işi götürür diyorum tabi adamda aşırı acemi olmayacak
  • belki sezon bitiminden söz ediyordur.bu arada avatar süper
    quote:

Orjinalden alıntı: Görünen Köy

Hani bu dizi bittiydi? Ekrnlara veda etmedi mi geçen yıl? Sinan Çetin bitirdik diyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitter -- 14 Eylül 2006; 9:05:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderr

Volkan,Selin ve Şesu olmadan bu dizi bişeye benzemez.

bence tutar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarthVaderr

Volkan,Selin ve Şesu olmadan bu dizi bişeye benzemez.

Katılmamak elde değil dün yarım yamalak izledim zaten kubide gitseydi bakmazdım bile yau
  • her ne kadar eskisinin tadını şimdilik vermeseler de ilerde çok ii yerlere geleceğini düşünüyorum..
  • Şesu cluberdı bu da rockçı versiyonu
  • gelen kadında çok yetenekliymiş yaw bilen bilir eskiden sıdıka rolunde bi dizide oynuyodu o kadın çok yi rol yapıyo-- diğer adamda süpermen rolundeydi biyerde o herifde iyi diziyi eskiden izlemediğim için tadının kaçıp kaçmadığını bilmiyom ama dun izledim guzeldi
  • Dün akşam dizi resmen mükemmeldi Öyle kan kaybı falan yok.Çok şahane
  • berbattı
  • bana pek eski havasındaymış gibi gelmedi ama güzeldi yeni karakterler iyi olmuş da şu kapıcıyı hiç sevmedim...
  • dizinin fanatiklerinden biriydim ama yeni bölümü hiç beğenmedim ve yarısında kanalı değiştirdim. yeni giren karekterlerlerin eski karekterlerin birebir kopyası olması çok büyük yanlış. İzleyici ister istemez eski oyuncularla yeni oyuncuları karşılaştıracak. tabii ki memnun olmayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5s

burhan abi diyorum başka bişey demiyorum adam buakşam bölümü aldı götürdü resmen mükemmel yaw

bende nişantaşlıyım bende üniversite mezunuyum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.